Inlägg från: JenniferPavlovic |Visa alla inlägg
  • JenniferPavlovic

    Carolina Mottagningen i Uppsala

    Måste bara få skriva av mig lite har vart på Vul idag på Carolina Mottagningen här i Uppsala jag var väldigt nervös och undrade om dom ens skulle se något samt att det var en manlig läkare och min karl skulle följa med vilket kändes lite olustigt.

    Men jag måste bara säga att det var den bästa läkare jag har träffat som hade förståelse för att man var orolig när man har missfall i historiken bakom sig.
    Så proffsig på alla sätt tog sig tid att förklara tills man verkligen förstod och sa flera gånger att får du några fler blödningar så är det bara att ringa då jag frågade flera gånger eftersom jag och min sambo kände oss ensammast i världen då vi fick missfall sist för dom ville verkligen inte ha in en på sjukhuset.

    Så jag vill bara skriva tack till Carolina Mottagningen i Uppsala för underbart bemötande samt att det är första gången jag hör en läkare säga att många gånger behöver man bara lite omsorg för att hjärtat ska läka snabbare!

  • Svar på tråden Carolina Mottagningen i Uppsala
  • JenniferPavlovic

    Det var det som kändes så lustigt det var nästan så att jag glömde bort att jag inte hade byxor på mig väldigt märkligt då jag verkligen brukar tycka det är obehagligt annars!
    Ångrar att jag inte sökte mig dit under mitt förra missfall då jag blev avvisad överallt!

  • JenniferPavlovic
    Tessie80 skrev 2009-08-26 23:31:25 följande:
    Ja, visst är det konstigt. Kände typ samma sak... Vilken läkare var du hos? Jag var hos Marcus Röbäck (tror jag att han hette, det var ett tag sen).
    Jo jag var hos honom då som kändes extra bra var att han lät min sambo ställa alla pinsamma frågor utan att dra på smil banden även fast jag gjorde det,(första barnet samt knappt sett en bebis innan i verkligheten)
  • JenniferPavlovic
    Tessie80 skrev 2009-08-26 23:38:59 följande:
    Va skönt. Jag tyckte faktiskt att det var pinsammare att min sambo satt med mig i huvudändan än att göra själva undersökningen och hur många gånger har inte han sett mig näck liksom.
    Haha jag såg på min sambo att när jag tagit av mig byxorna så visste han inte vart han skulle kolla eller vart han skulle stå så det kanske var därför jag slappnade av då jag såg att inte bara var jag som kände mig nervös men varför blir man nervös när sambon är med egentligen de borde ju vara hur naturligt som helst konstigt:P
  • JenniferPavlovic
    drömhus skrev 2009-08-26 23:40:33 följande:
    6+2. Väldigt tidigt, men jag håller tummarna.
    Åh vad roligt grattis!
    Då kanske vi ses på BB då?
    Trodde jag var 7+2 men blev flyttad till 6+3
    Bor du i Uppsala?
  • JenniferPavlovic
    drömhus skrev 2009-08-26 23:47:12 följande:
    Haha, ja vi kanske ses på BB! Jo, jag bor i Uppsala. Vi får väl ses i en gravidtråd här på FL först! Jag har inte startat någon ännu visserligen och inte sett någon. Det är ju så tidigt. Vill inte skylta alltför mycket med att jag är gravid ännu... Men skriva lite i trådar här och där gör jag, gillar att leva "lite farligt"
    Haha jo samma här efter missfallet förra gången går vi som på nålar.
    Men efter besöket med läkarn idag då han förklarade att det var 85% att vi får en bebis nu när vi sett hjärtat så kändes det bättre sen blir det hela 95% nästa vecka.
    Sedan så fick jag "mus piller" som ska försöka förebygga missfall så det kändes verkligen seriöst och som att han ville hjälpa till. Kul för så har jag inte blivit bemött tidigare!
  • JenniferPavlovic
    drömhus skrev 2009-08-26 23:53:40 följande:
    Oj, vad heter det pillret? Hur många VUL planerar ni att göra?
    Ingenaning men vi ska tillbaka i september då mina piller e slut dom hette progesteron ska tydligen hjälpa om äggledarna inte producerar tillräckligt med hormoner innan moderkakan tar över tror jag det var om jag förstod rätt!
    Själv då?
  • JenniferPavlovic
    drömhus skrev 2009-08-27 00:03:29 följande:
    Vi planerar bara ett VUL på carolina. Fortsätter det utan komplikationer så blir det rutinUL sen. Förra graviditeten så fick jag en liten blödning i v 11 nånting och gjorde då ett extra VUL på kvinnokliniken.
    Jaha jo de var väl bara tänkt den här gången men sen när jag fick tabletterna så ville han följa upp samt att min sambo blev så tagen att jag upptäckte han sitte och räkna dagarna till nästa gång hihi:)
  • JenniferPavlovic

    Tycker det är så sällan man hör possetivt om läkare som gör vul och ville därför skapa denna tråd:D
    När jag var där kostade det 230 men han stämplade i mitt högkostnads skydds häfte så snart är det frikort!
    Till mig sa han att könet skulle man inte kolla förens rutinultraljudet då det var lättare att se. Har jag för mig!

  • JenniferPavlovic

    Juste jag fick vänta en vecka och tre dagar men det var nog för att dom ville att jag skulle gå in i vecka 8 så dom kunde se ordentligt men tur var det eftersom jag bara var i vecka sju men hjärtat på bebisen fick vi se pumpa på för fullt!
    HUr kommer det sig att du vill veta könet så tidigt?

Svar på tråden Carolina Mottagningen i Uppsala