• Anonym (Hålle­r inte med)
    Äldre 1 Sep 17:32
    8187 visningar
    15 svar
    15
    8187

    Oxbackskliniken i Södertälje?

    Jag var på oxbackskliniken för att jag inte lyckades bli med barn efter nästan ett års försök och träffade då George Evaldson.

    Hade enbart hört bra saker om honom innan och att han var mycket kunnig och duktig och att han var mycket sympatisk och trevlig. Enda nackdelen sa dom var att han skrev lite långsamt på datorn när han skulle dokumentera.

    Han var precis som dom beskrivit, och efter vårt första besök fick vi lämna prover och sen komma tillbaka. Vårt första barn kom till på första försöket och det var 2:an som var svår att få till.

    Felet låg i att jag inte hade ägglossning, antagligen på grund av att jag fått underfunktion av sköldkörteln efter första barnet föddes.

    Jag fick pergotime, en enkelkur som skulle stimulera ägglossningen. Gick på kontroll sen med VUL för att se att bara ett ägg mognade. Vi lyckades inte det första försöket. Andra försöket tog jag en enkelkur pergotime igen eftersom den fungerat och gjorde att ett ägg mognade igen.

    Denna gång fick jag också en ägglossningsspruta som jag fick ta när ägget var moget, ovitrelle, som gjorde att ägget släppte efter ett visst antal timmar och då lyckades vi träffa ägglossningen och jag blev gravid!

    Har bara gott att säga om George Evaldson och Oxbackskliniken!

Svar på tråden Oxbackskliniken i Södertälje?