Inlägg från: enny signatur |Visa alla inlägg
  • enny signatur

    klädbytardagar, barnloppis osv i Uppsala

    Jag undrar också när det är någn. Har inte tidundaskolans redan varit? Vet att det är en på våren och en på hösten som verkar rätt ok.

  • enny signatur
    Uppsalamamma08 skrev 2009-09-12 18:45:17 följande:
    Tiundaskolans är den 26/9 har jag precis fått veta.
    Har du någon länk eller så? Låter bra iaf :)
  • enny signatur

    jag var bara där förra året och då var det rätt urplockat men jag var där på eftermiddagen. ingne kö in men lång till kassan....

  • enny signatur
    bubbelmaja skrev 2009-09-27 09:37:17 följande:
    Vad tycker ni som var där? Wickz, visst var du där? Jag hittade lite grejer, men inget av det jag var ute efter. Hittade inte en enda ziptröja utan luva till något av barnen. Men väl ett par överdragsbyxor, en toksök tomteklänning till lucia, fin skjorta till fotograferingen på förskolan, och lite annat smått och gott.
    Jo visst var jag där Jag och dottern hängde på mannen dit (hans tur att plågas där typ) och det var klart lugnare än tidigare år. Vi kom dit vid 1 snåret och det var inte alls så fasligt mycket folk, men mycket mindre saker vid den tiden än tidigare år med.
    Vi hittade en massa tshirtar, huvtröjor (med blixtlås...) och sedan några byxor (men det var det brist på tyvärr) och ett par täckbyxor. Dottern hittade dock en massa böcker och leksaker med som hon var klart mer intresserad av.
    Vi fick hem en del prylar men tyckte det var väldigt dåligt utbud jämfört med tidigare år, kanske bara dottern som växt, vem vet...
    Vad tyckte du/ni övriga?
  • enny signatur
    bmbengtsson skrev 2011-01-16 12:02:17 följande:
    På lördag den 29 januari är det barnloppis på fyrispark mellan 12-15, den brukar vara bra!
    är det inte det varje söndag?
  • enny signatur
    MissSindra skrev 2011-04-08 21:15:53 följande:
    Någon som vet om det är några loppisar på g närmaste tiden i uppsala?
    Imorgon ska det vara en stor klädbytardag (inte för barn framförallt utan allmän) på vaksalaskolan. Inlämningen startar kl 11.00 och bytet sker 12.15... (uppsala tidningen)
Svar på tråden klädbytardagar, barnloppis osv i Uppsala