• Blueblood

    Datum för samlag avslöjar dig

    Har ni tänkt på en sak? När ni får barn avslöjar en hel del om en. Ni som får barn i mitten av mars - räknar man bakåt nio månader, då visar det sig att ni haft samlag på midsommarafton. Då tänker folk "jahha, dom var packade när dom gjorde det".
    Samma med barn som föds i september-oktober. Då har man två alternativ. Först att man gjorde det på Lucia, en av Sveriges stora suparfester, eller nyårsafton, också en fest där man super som ett svin.
    Så har i även Valborg. Barn som föds i januari kom säkert till efter att man rullat nedför en grässlänt och spytt lite i en buske.
    Jag skulle inte vilja bli far i januari, mars, september eller oktober, för då tänker folk automatiskt att man varit dirty vid en stor svensk suparhögtid.

  • Svar på tråden Datum för samlag avslöjar dig
  • sephrenia84

    haha jag tyckte den tanken va lite rolig.. man behöver ju inte ta de så allvarligt..
    ja e född i september så då kan ja konstatera att ,mina föräldrar va ute å söp å råkade göra mig.. (ja var viserligen planerad) men iaf :)

  • zelda 76

    Jag blev gravid den 3:e eller 4:e januari. Var verkligen inte full, hade inte ens druckit! Jag har bf 28/9. Så ditt lustiga resonemang stämmer nog inte alltid

  • Aannaa

    Jag har räknat tillbaka från då jag föddes, för skojs skull, och kommit fram till att jag antagligen blev tillverkad runt min mammas 20-års dag!!! Tihi............

    Är född den 15 mars - 9 månader = 15 juni. 2 veckor sent föddes jag = 1 juni som är mammas födelsedag!!!

  • Aannaa

    Fast, sprit/full, o allt det där behövs väl inte va med i bilden bara för att man har sex just på midsommar/nyår etc???!!!

  • UllenK

    Jag ska ha barn i mars och blev inte gravid på Midsommar. Och inte när jag var full heller.

  • kulapåmagen

    vilken himla tur att jag e beräknat den 24 feb då.. för jag var både nykter å hemma när bus blev till

  • silverlök

    Det säger nog mer om de som tänker så än de som får barnen!! Min dotter blev tillverkad på vår bröllopsnatt och vi var inte det minsta berusade, men bra lyckliga!! Och så är hon ju en riktig liten kärleksknopp också!

  • delphy

    Har en vecka kvar till bf och jag vet precis när bebis blev tillverkad. Det var INTE på nyårsafton. Själva tillverkningen skedde den 8.onde januari men sen beror det väl på när befruktningen var. Kan ju skett samma natt likaväl som ett par dagar senare. Har ingen aning om när själva äl inträffade.

    Min brorson är född i mitten på mars och på midsommarafton så låg han redan i mammas mage och grodde.

    Så det som ts skriver tror jag inte ett dugg på

  • Jennie Brunflo

    Vilken himla tur att jag är nykterist...för ingen tror nog att jag supit till vid det ena eller andra tillfället för att mina barn behagar födas på specialla datum.

  • Jennie med ie

    Tja, hade det bara varit så enkelt som att barnet föds precis 9 månader efter samlaget så men nu är det ju inte så enkelt...

Svar på tråden Datum för samlag avslöjar dig