• Blueblood

    Datum för samlag avslöjar dig

    Har ni tänkt på en sak? När ni får barn avslöjar en hel del om en. Ni som får barn i mitten av mars - räknar man bakåt nio månader, då visar det sig att ni haft samlag på midsommarafton. Då tänker folk "jahha, dom var packade när dom gjorde det".
    Samma med barn som föds i september-oktober. Då har man två alternativ. Först att man gjorde det på Lucia, en av Sveriges stora suparfester, eller nyårsafton, också en fest där man super som ett svin.
    Så har i även Valborg. Barn som föds i januari kom säkert till efter att man rullat nedför en grässlänt och spytt lite i en buske.
    Jag skulle inte vilja bli far i januari, mars, september eller oktober, för då tänker folk automatiskt att man varit dirty vid en stor svensk suparhögtid.

  • Svar på tråden Datum för samlag avslöjar dig
  • Leos och Vincents mamma

    Våran son Leo är född i mars o blev alltså till på midsommarafton
    Men vi har aldrig fått några kommentarer om att vi skulle ha varit fulla då eller nåt sånt..däremot så har alla sagt att"jaha,då vet vi vad ni gjorde på midsommarafton,ni var alltså hemma o hade det roligt".

  • Leos och Vincents mamma

    Glömde skriva att det var den första midsommarafton som vi bestämde oss för att vara hemma o bara mysa för oss själva.
    Vi hade det supermysigt med god middag o levande ljus o skumbad o sen hade vi det såå himla mysigt i sängen o bägge var helt nyktra
    Vi hade redan planerat att jag skulle bli gravid o hade försökt i 2 månader(Leo satte sig på 3 försöket som var på midsommarafton),sen att det råkade bli just den dagen han blev till hade vi ju ingen aning om,men det är ganska häftigt

  • adrenalin

    Haha jag har faktiskt tänkt på det där, men inte alls på samma sätt som dig! Du är tydligen en vild karl som inte spottar i glaset när det gäller...

    Jag tänker mer "aha, då ahde dom sex ungefär den veckan.. det var ju då vi åt middag! dom snuskiga små vilddjuren!"

    Jag har aldrig sex när jag är onykter och det är nog många som kör så.. hoppas jag *rekommenderas*

  • wilda67

    MIn grabb är nu 7 veckor gammal, han blev alltså till i NOvemeber..Tror inte jag var full eller berusad då?
    Oavsett om man nu skulle vara det, så är det väl bara att hoppas på att man nyktrat till när man väl gör testet & faktsikt väljer att behålla det!

  • Snova
    Det här var kul! Svaren också, allt från de som bedyrar att jag var minsann sååå nykter jag till dem som tar det mer som det skämt jag antar att det var menat som...

    Jag vet faktiskt inte om jag var nykter eller ej. Kommer ej ihåg! Ärligt talat så vet jag ju inte vilken dag bebben blev till men jag vet att det var under en vecka då vi var på landet och det dracks vin var och varannan kväll.

    Har aldrig hört talas om folk som bara har sex nyktra, utom ett par vi känner som är nykterister förståss. Är det vanligt med "sexnykterister"?
  • Snova

    adrenalin, blir nyfiken, varför hoppas du att många är "sexnykterister"?

    Vår gnutt tillverkades i början/mitten av juli och kommer födas i början av april om allt går bra så h*n slipper skämmas inför dagisfröknarna och andra, haha!

  • Jennie med ie

    Ja, det undrar jag med. Varför hoppas du att många andra också aldrig har sex när de är onyktra? Är det nåt fel på att ha sex då?

Svar på tråden Datum för samlag avslöjar dig