• mariam­oln
    Äldre 7 Sep 11:07
    128085 visningar
    5458 svar
    5458
    128085

    Höst- och vintermammor i Luleå 2009/2010 del 3

    Var hos bm. Mitt sf-mått är 25 och bebisens hjärtljud låg på över 150! Hahaha, shit vad den levde om. Varje gång bm letade pulsen så sparkade den och for iväg och troligtvis var pulsen hög för att den blev så upphetsad ;) "En busig kille", sa bm. "Eller tjej", sa jag!

  • mariam­oln
    Äldre 7 Sep 15:40
    #28

    Ingen fika för mig imorgon - det är ju IDOL!!

    En sak sa bm till mig idag. Hon läste upp ett mail som hon hade fått från SuS där det stod att det inte får följa med någon annan än partnern på förlossningen och att ingen heller får komma till BB, inte ens syskon. Och att man inte kommer att få ta med bebisen utanför BB (så vidare man inte ska hem..). Allt p.g.a. swine-flu. Och att de inte kommer starta nån ny föräldrautbildning på min VC p.g.a. swine-flu...

  • mariam­oln
    Äldre 7 Sep 16:03
    #32

    Sinne: Jag frågade bm det, "vadå vem ska man ta med på förlossningen?!" Hon menade på att det finns de som tar med familjen, haha, så jävla amerikanskt. Skulle ALDRIG ta med mitt barn eller mina föräldrar eller syskon.. Eller nu ljög jag, hade jag inte haft Micke så vet man ju aldrig men inte vill jag ju ta 10 pers i rummet när jag ska föda ett barn.

  • mariam­oln
    Äldre 8 Sep 09:14

    Var till Sus igår med min kille för han var på efterkoll med snarkningen. Doktorn var skitmysko! En äldre kvinna med mustach och "fittskägg" och först när vi mötte henne så sa hon bryskt att här skakar de inte händer och gick typ fem meter framför oss. Sen inne i rummet så började hon såklart fråga lite frågor och svarade "mhm, jaha, mhm" och avbröt Micke hela tiden med nya frågor innan han knappt fick svara på de gamla. Hur som helst, hon tyckte att han inte verkade ha några problem med snarkningen och hade "normala" andningsuppehåll. Vadå normala?! Är man normal så ska man väl ändå inte ha uppehåll? Han måste troligtvis ha en bettskena som kostar flera tusen, suck. Haha, och sen när vi skulle gå, ja då sträckte hon fram handen och skulle skaka men Micke svarade snabbt att han inte ville det! ;)

  • mariam­oln
    Äldre 9 Sep 07:24

    Fan alltså, skulle duscha idag och såg att mina bröstvårtor har flagnat lite (torra..?) och då skulle jag pilla bort det och DÅ kom det vätska ur dem. Antar att det är råmjölk, men är inte det lite väl tidigt? Är ju bara i v.25! Vätskan var jätteljus, som utspätt var. Fan vad äckligt..

  • mariam­oln
    Äldre 9 Sep 08:04

    Alltså det var ju inte mycket som kom, utan mer som att man skulle spräcka en välfylld finne. Hahaha, fy fan vad äckligt!

  • mariam­oln
    Äldre 9 Sep 13:33

    Emmiss: Säger bara RICINOLJA, hehe.

  • mariam­oln
    Äldre 9 Sep 14:16

    Hahaha sitter och har en Marratech-redovisning i skolan nu :)

  • mariam­oln
    Äldre 9 Sep 14:26

    Sok: Jag skulle kunna sitta på toa och skita utan att nån skulle märka det..

  • mariam­oln
    Äldre 9 Sep 14:27

    Fan, måste jag köpa inlägg i BH:n?!

Svar på tråden Höst- och vintermammor i Luleå 2009/2010 del 3