• Sinne

    Höst- och vintermammor i Luleå 2009/2010 del 3

    Åsa: Ja då funkar det ju! :) Vi får hoppas på det bästa och att det löser sig så du kan göra det :)

    maria: Jag hade nog också velat följa med varje gång om det varit ombytta roller. Fast så kanske vi känner bara för att vi är tjejer? :) Jag ser fram emot besöken hos bm för att få lyssna på hjärtat, tycker det är helmysigt!

    sok: Jag tog upp med min bm att jag är nervös och hon tog mig på värsta seriösa allvar. Jag fick till och med bedyra att jag inte är dörädd och inte kan sova på nätterna pga det. Men hon lugnade ner mig lite, så nu känns det lite bättre :) Jag sa till min sambo för någon dag sen att det hade varit perfekt om det hade varit hon som varit på förlossningen när jag ska föda, men det går ju inte. Och fy skäms på mig, jag tränar inte andning eller något heller :P

  • Sinne

    snart mamma igen: Klart januari hör till vintern. Då är det snö, svinkallt och mörkt så det är garanterat vinter :)

    Flippan: Jävla ligist! Jag vaknade av telefonen kl 8 imorse och kunde inte somna om. Så jag skulle sova middag. Jag hade just somnat om efter att det ringt när du ringde. Sen hann jag bara somna om igen så kom ditt sms. Du är en terrorist :D Jag ska äta lunch och glo film, jag ringer sen :)

  • Sinne

    Filippa: Men guud så härligt! Älskade du Zackelito mycket då? :) Okeej , vi hörs sen!

    Åsa: Jepp det stämmer bra :) T ska med, han börjar sent :D

  • Sinne

    Åsa: Jag har inte fattat att det är en riktig bebis. Jag tror inte jag har fattat att vi kommer ha barn om 1,5 månad och jag lär inte fatta det förrän ungen är ute heller. Jag längtar tills jag fysiskt sett blir normal och självklart längtar jag efter bebisen, men inte sådär att jag tänker på det hela tiden, för jag har inte en aning om vad jag ska längta efter? Jag har funderat på om det kanske är en grön liten typ där inne med konstiga öron, a la alien? :D

  • Sinne

    Åsa: Äh, du har ju oss :)

    MK: Haha, då är jag inte helt knäpp än då :D

    Luletjejen: Jag såg just på din sida att hon har kommit :) Hälsa grattis till syrran!

  • Sinne

    Åsa: Och vi har inte ens fått ihop spjälsängen än. Vi hade tänkt vänta tills vi tapetserat för vi måste möblera om lite för att det ska funka, men det blir ju aldrig gjort som allt annat. Måste ringa mamma & pappa och fråga när vi ska göra det, jag blir tokig på att det aldrig händer något. Jag får typ ångest när jag vet att vi har massor att göra och det bara är 6 veckor kvar! Imorgon ska jag börja tvätta bebiskläder i alla fall. Idag måste jag tvätta våra kläder och det ryms ju inte hur mkt som helst på torkställningen. Stress, stress, stress. Dessutom har dom ringt två gånger från jobbet och först frågat om jag kan jobba idag, sen om imorgon. Så fort jag somnat till en stund har telefonfan ringt och väckt mig.

    Vilket roligt svar du fick av mig nu haha :) Men shit pommes, jag lär väl bryta ihop innan spjälskyddet är på plats då? :) Jaaa, hur mkt blöjor behöver man? Vi måste köpa klart dom sista grejerna så det är fixat, och jag hade glömt blöjorna! Tur du drog upp det :)

  • Sinne

    maria: Men är det inte alltid så på förlossningen? Att under vinterkräksjuka och rs perioder får ingen annan än pappan komma in? Och att man inte får ta ut barnet? Har hört det av vänner och dom sa det på våran fub också. Men hur som helst så kommer vi ju inte få ta ut våra barn genom dörren, för det är väl både svinsjuka och kräksjuka då. Gud så härligt! Jag som är dörädd för vinterkräksjukan, vad fan kunde inte jag ha fått barn på sommaren för? Jag kommer isolera mig med ungen hemma sen haha :)

  • Sinne

    maria: Jag läste inte vad du skrev ordentligt tror jag, men nu är jag med :) Hahaha, nä ofta man vill ha farmor och mormor ståendes där när man ska föda? Nej fy fan! Jag säger då det, hade inte min karl varit med hade jag inte velat ha med någon annan än mamma. Ingen av mina nära vänner har barn än och inte hade jag velat ha med nån som inte fått barn :P Men om man inte har någon karl, får man inte ta med någon annan då heller eller? Inte för att det nu rör mig men jag vill ändå veta :)

  • Sinne

    Emma: Stackare! Jag förstår dig. Jag och Åsa kan komma och våldgästa dig varje dag så tiden går fortare om du har tråkigt :) Kan ta med fika också, joo! Jag har fått dille på baka, jag som inte bakar särskilt ofta? Fast helst hoppas jag att vi inte hinner komma till dig alls för att beeebisen kommit!:D Jag är också helt sluuut, jag kan ju bara föreställa mig vad du måste vara!?

    Åsa: Men vad fan har hon/han med det att göra? Varför skulle man inte kunna skriva provet bara för att man är höggravid? Det är ju inget maraton du ska springa.

Svar på tråden Höst- och vintermammor i Luleå 2009/2010 del 3