• DrKejs
    Äldre 8 Sep 17:57
    8810 visningar
    17 svar
    17
    8810

    95% av anklagelser om sexuella övergrepp vid vårdnadstvister är falska!

    Enligt feminister så ljuger inte kvinnor när de anklagar pappor för sexuella övergrepp i vårdnadstvister. Nu har jag hittat den första undersökningen om detta, dvs en undersökning som studerar om anklagelser som läggs fram i vårdnadstvister är sanna eller påhittade. Denna kommer från Holland, ett land inte olikt vårt eget.

    95%!!!!

    95 jävla procent!!!

    95% av alla anklagelser om sexuella övergrepp av barn vid vårdnadstvister är falska!

    Med andra ord kan man absolut inte tro en mamma som vid en vårdnadstvist anklagar pappan för sexuella övergrepp på barnen.

    Vad är det för sjukt jävla samhälle vi har när det verkar vara standard att anklaga pappor för sexuella övergrepp vid vårdnadstvister? Hur många pappors och barns liv har förstörts på grund av det? Hur många till ska förstöras innan våra myndigheter sätter ner foten och stoppar detta? Hur många galna mammor har tagit sina barn och med hjälp av falska anklagelser om sexuella övergrepp fått hjälp av kvinnojourer att kidnappa barnen?

    Länkar:

    fkce.wordpress.com/2008/11/20/00007/ (engelsk sammanfattning)

    translate.google.com/translate&langpair=nl|en&u=vaderkenniscentrum.blogspot.com/2008/11/203_23.html (maskinöversatt från holländska)

    www.om.nl/publish/pages/98378/lebz_2.pdf (direktlänk till rapporten)

  • Svar på tråden 95% av anklagelser om sexuella övergrepp vid vårdnadstvister är falska!
  • DrKejs
    Äldre 8 Sep 18:09
    #4
    SmåläningsMamman skrev 2009-09-08 18:02:11 följande:
    shit om det stämmer e det bara sjukt ju men brukar man inte fråga barnen oxå o de brukar ju sällan ljuga/hitta på sånt väl?
    Visst är det sjukt. Läs gärna maskinöversättningen även om den är jobbig att läsa. De har gått grundligt tillväga till skillnad från våra domstolar och undersökningar.

    Senaste fallet jag känner till handlar om en mamma som i en vårdnadstvist anklagat pappan för sexuella övergrepp; pappan hade duschat med sin dotter och hon hade sovit i hans dubbelsäng. Undersökning nerlagd trots gedigna försök från åklagare att fabricera bevis. Guess what, han har inte fått träffa sin dotter sedan denna falska anklagelse. 191 dagar idag. Läs mer på daddys.blogg.se.
  • DrKejs
    Äldre 8 Sep 19:52
    #6
    SmåläningsMamman skrev 2009-09-08 19:13:25 följande:
    va? hade kompisar som gjorde det tills de blev typ 9-10 o sa nej själva....inte fan har de tagit skada. vad löjligt...vet att jag sov med min pappa när jag var nio när de hade separerat. int efan hände det nåt där heller
    Tja, enligt vissa sociala myndigheter ska pappor inte få duscha med sina döttrar som är 3-4 år gamla, ej heller ska dessa döttrar få sova i pappas stora säng om de vill.
  • DrKejs
    Äldre 11 Sep 01:27
    #10
    Yggdrasil skrev 2009-09-11 00:37:25 följande:
    1. definiera feminist. 2. definiera vilka dessa feminister är som menar att kvinnor inte kan ljuga i sådan här frågor. 3. de källor du lägger fram säger egentligen ingenting förutom a) det är vanligt med anklagelser vid vårdnadstvister och b)anklagelserna är svårbevisade. inget av detta är några nyheter och heller inga bevis för någonting alls. Med andra ord: Du säger att några odefinierade kvinnor med odefinierade åsikter menar att ingas kvinnor någonsin ljuger om övergrepp. I själva verket ljuger nästan alla, och det har du bevis för i form av en (1!) studie (?) från Holland. om du har förlorat vårdnaden av ett barn tycker jag kanske att du ska lägga mer tid på barnet än på att rättshaverera på nätet. Jag är ständigt förvånad över hur mcyket tid folk som påstår sig vara i kris, lägger på att sälja ut sitt och sina barns liv på internet. du kommer få svar i den här tråden av typen, "nehej? gu´va hemskt. stackars dig" och that´s it. så...vad leder ditt inlägg till?
    Vore det inte mer intressant att reflektera över det faktum att så många ljuger i vårdnadstvister och anklagar papporna för sexuella övergrepp istället för att gå till angrepp mot budbäraren?

    För övrigt så har jag varken skilt mig eller förlorat någon vårdnad, däremot känner jag pappor som råkat illa ut i vårdnadstvister.

    Ditt sätt att argumentera har med stor sannolikhet två syften; att förstöra en potentiellt givande diskussion genom att gå till personangrepp och håna samt att försöka få bort uppmärksamheten från något som tveklöst inverkar negativt på ROKS och andra radikalfeministiska organisationer.
  • DrKejs
    Äldre 11 Sep 09:45
    #12
    Yggdrasil skrev 2009-09-11 09:05:35 följande:
    Det är vanligt med lögner vid vårdnadstvister. Pappor anklagas för övergrepp och misshandel, mammor anklagas för missbruk och psykisk sjukdom. Det är inga nyheter. Det är inte heller några nyheter att övergrepp inom familjen och vanvård av barn pga missbruk är relativt vanligt. Den potentiellt givande diskussionen vet jag inte riktigt var den finns - det verkar ju snarare som att du INTE vill ha någon diskussion eftersom du tar illa upp av mitt inlägg och helt bortser från min argument. Du besvarar inte heller en enda fråga, något som jag bara kan tolka som att du inte är intresserad av annat än att vara en röst för Daddy mfl. ROKS vet jag inte mycket om, inte mer än du alltså. Jag har läst vad folk tycker och en och annan artikel i Aftonbladet mfl. skandaltidningar. JAg föredrar att hålla en något mer kritisk attityd än att bara svälja allt som låter lite skandalöst - men det är jag det. Det verkar som om DU är intresserad av att få bort uppmärksamheten från det faktum att du inte har några seriösa källor bakom dina påståenden, genom att hinta att alal som inte håller med dig är "radikalfeminister". Då jag inte ens kallar mig feminist blir argumentationen skrattretande. MEN då jag använt en del svåra ord och inte dragit till med lättköpta deviser och detta är ett forum där många lättlurade och obildade människor hänger, är jag helt säker på att du kommer dra det längsta strået i den här "debatten". Så det är väl bara att gratulera då?
    Du kan fortsätta med att försöka förolämpa mig, men varför du skulle göra det övergår mitt förstånd.

    Att du sedan har en sådan pondus att du tveklöst kan döma ut den holländska undersökningen som baserar sig på faktiska fall och där de infört en central hantering just för att det inte är enkelt att hantera talar mer om vad du är för person än den holländska undersökningens relevans.

    Varför viftar du undan resultatet från Holland? Är det inte intressant att veta hur det ser ut i Sverige och hur många som sitter i fängelse på grund av falska anklagelser? Är det inte intressant att veta vad dessa falska anklagelser resulterar i?

    Jag förstår inte ditt sätt att så tydligt försöka förminska ett problem som faktiskt verkar vara stort vid vårdnadstvister. Varför?
Svar på tråden 95% av anklagelser om sexuella övergrepp vid vårdnadstvister är falska!