• linjes

    Anna Ankas avsugningar

    Anonym (inte hemmafru) skrev 2009-09-18 10:25:17 följande:


    Anna Anka ger alla kvinnor tipset av att ge sin man en avsugning varje morgon. Jag tror det är det är ett jättebra tips. Skulle fler göra likadant skulle vi ha mindre otrohet och mindre skilsmässor. Jag suger gärna min mans kuk. Däremot får han stryka sina skjortor själv och dela lika på allt annat hemma. Han är väldigt nöjd med hur vi har det.
    Hahaha va? tror du på allvar att det minskar otrohet? Mohahahahaha
  • linjes

    Anonym (inte hemmafru) skrev 2009-09-18 10:33:21 följande:


    Ja, är man nöjd hemma så tar man inte så gärna risken att förlora det
    Du lever visst i en lite bubbla du vännen,nutte dig
  • linjes

    Anonym (inte hemmafru) skrev 2009-09-18 10:53:32 följande:


    Jasså? Så du har missat att den vanligaste orsaken till att män vill skiljas är dåligt sex? Min man kommer aldrig skilja sig av den orsaken i alla fall
    God for you
  • linjes

    Vem har sagt nått om att det är provocerande? Ska man behålla sin man genom ett ha sex jämt är ju bara patetiskt...

    Jag och min man lever i ett öppet förhållande,vi har sex med varandra och med andra,Vi har levt ihop i 16 år..Skulle min man kräva sex och avsugning varje dag skulle det ju gå på ren rutin och hur jävla kul är det?

    Jag suger gärna kuk och oftast blir det varje dag men det blir spontant när jag vill,inte som ett krav att jag måste

    Vad hände med spontanitetet i ett förhållande??

    Jisses

  • linjes
    honkie skrev 2009-09-18 12:34:42 följande:
    ja ja ja... jag tror att hela fl vet att du gillar att knulla med andra än din man. det är inte så unikt. jag förstår inte varför alla tror att annas avsugningar inte är spontana. tänk om de aldrig har nämnt något om "rutinen", utan anna är bara en härlig jävla tjej som vaknar upp varje morgon och tänker "ja jävlar, nu vill jag suga min mans kuk". men visst, spontanitet är roligt. men däremot ska man inte utesluta att rutin kan vara minst lika roligt. vi försöker införa rutin i vårt förhållande, mest för att vi så sällan finner tid att verkligen dra ut på sexet så mest blir det snabbisar. två-tre kväller i veckan ska vi ta 60-90 minuter och bara ha sex, planerat som fan. men givetvis kommer det slinka in en hel del spontansex mellan passen. alla behöver inte ha öppna förhållanden för att vara lyckliga(?)
    Det vet jag väl att det inte är unikt,vem har sagt det?? Skulle det vara det så skulle det ju inte finnas öppna förhållanden,eller hur??

    Suger man av någon varje morgon går det på rutin,inte spontant thats it...

    Va behöver man inte,jag som trodde det,vilken tur att vi har allvetande Honkie som kan tala om vad alla tycker,tack och bock
  • linjes

    Det är väl lika mycket kvinnor som är otrogna som män,så det är ju bara lägga sig i 69an varje morgon så blir det inga skilsmässor

    /smart

  • linjes

    Anonym (TheMan) skrev 2009-09-19 12:51:12 följande:


    I 7 fall av 10 så anger otrogna män "dåligt eller obefintligt sexliv" som orsak. Otrogna kvinnor anger "dåligt eller obefintligt sexliv" i bara 2 fall av 10.
    Mitt inlägg stavas IRONI....
  • linjes
    Mandi74 skrev 2009-09-19 15:03:54 följande:
    Klart man ska ställa upp och inte säga nej när ens partner vill ha en avsugning eller sex. Finns ställen man kan låsa in sig på om ungarna är vakna.
    Fast det är väl inte det tråden handlar om utan om en avsugning varje morgon så karln ska hålla sig på mattan
  • linjes
    Anonym skrev 2009-09-19 16:31:51 följande:
    Jag tycker att det är lite trist att många i den här tråden utgår ifrån att det är kvinnan som ska "ställa upp" och mannen som måste "få sex", annars är han otrogen. Mannen ska däremot städa för att få sex... Jag tillhör de kvinnor som i perioder inte alls får så mycket sex som jag skulle vilja ha. Jag skulle gladeligen kunna tänka mig att städa mer, om det skulle ge mig större chans att FÅ suga av min man. Jag har pratat med många vänner om det här, och upptäckt att det är ett mycket vanligare problem än jag trodde innan. Att hon vill mer än han, eller att man går i otakt sexuellt, så att den ena vill mycket när den andra vill mindre och tvärtom.
    Man utgår väl från sig själv?
  • linjes
    Mandi74 skrev 2009-09-19 15:54:16 följande:
    Fast det är inte det Anna Anka har sagt.. utan hon har sagt att man ska ställa upp när han vill. Men hade min partner velat ha en avsugning varje morgon, givetvis hade han fått det.
    Näe men det var det tråden handlade om,iaf från början
  • linjes

    Anonym (TheMan) skrev 2009-09-19 16:01:41 följande:


    Um nej. Den handlar om att ge karln en avsugning ifall han vill ha det. Inte att suga av honom varje morgon vare sig han vill eller inte. Tror vissa borde läsa fru Ankas artikel lite noggrannare.
    Varför skulle jag det? Jag utgår ifrån trådstarten,inte hennes artikel
  • linjes

    Anonym (TheMan) skrev 2009-09-19 16:08:35 följande:


    Och om jag skall städa i tid och otid vare sig jag känner för det eller inte.. då väljer jag nog att vara utan kvinna för mitt människovärde är nog ändå viktigare. Dûh..
    Och kvinnosläktet tackar gud att mansgrisen går vidare...
Svar på tråden Anna Ankas avsugningar