• Anonym

    Anna Ankas avsugningar

    Kanske man kan köra varannan dag? Slick ena och sug andra. Då tror jag alla skulle vara riktigt nöjda! Hmm..ska införa detta hemma.

  • Anonym

    Jag suger också gärna av min man, varje morgon om han så vill. Vad gäller herr Anka dock, så får han nog se till att hålla kuken rätt i munnen, med tanke på de hajgaddarna hans broskätande hustru har. Annars kan det bli aj aj.

  • Anonym

    Jag skulle gärna ge min man en avsugning varje morgon, men han tänder tyvärr inte så mycket på det utan tycker mer om att slicka mig. Men det gör inget för jag tycker stora skiljsmässor är bättre än små.

  • Anonym

    Anonym (inte hemmafru) skrev 2009-09-18 10:25:17 följande:


    Anna Anka ger alla kvinnor tipset av att ge sin man en avsugning varje morgon. Jag tror det är det är ett jättebra tips. Skulle fler göra likadant skulle vi ha mindre otrohet och mindre skilsmässor. Jag suger gärna min mans kuk. Däremot får han stryka sina skjortor själv och dela lika på allt annat hemma. Han är väldigt nöjd med hur vi har det.
    Det får i så fall vänta tills våra barn inte sover i samma rum/säng som oss!
  • Anonym
    Anonym skrev 2009-09-18 10:34:41 följande:
    Anonym (inte hemmafru) skrev 2009-09-18 10:25:17 följande:
    Det får i så fall vänta tills våra barn inte sover i samma rum/säng som oss!
    Gud vad tråkigt sexliv ni måste ha! Använd fantasin, finns väl många fler ställen att suga av han på än i sängen. Ska ni vänta med allt sex tills barnen växer upp eller?
  • Anonym

    Anonym (inte hemmafru) skrev 2009-09-18 10:39:10 följande:


    The Black Lady skrev 2009-09-18 10:35:34 följande:
    Ha, ha. Ju mer man läser här i tråden, desto mer börjar jag tro Anna Anka här rätt. Det är nog inte så himla kul att vara gift med en svensk kvinna Min man har haft mer tur än de flesta tror jag
    Håller med. Jag älskar att ge...se min man njuta...bara suga. Känner mig nästan tänd av tanken att jag är en underlägsen hora som ger mannen vad han vill. Haha. I verkliga livet sätter sig ingen på mig och jag är för jämställdhet så det är inget problem.

    Tror absolut förhållandet blir bättre av att mannen får sig en avsugning regelbundet. Tänk så härligt att veta att mannen är stolt över sin härliga fru som suger så bra.Mmmm...
  • Anonym

    Anonym (inte hemmafru) skrev 2009-09-18 10:53:32 följande:


    Jasså? Så du har missat att den vanligaste orsaken till att män vill skiljas är dåligt sex? Min man kommer aldrig skilja sig av den orsaken i alla fall
    Sant så sant.
  • Anonym

    Anonym (inte hemmafru) skrev 2009-09-18 11:45:37 följande:


    Hi, hi. Tänk att det kan vara så provocerande med en kvinna som gillar att suga kuk, ge njutning, tillfredsställa sin man. Att ni inte fattar att jag gör det både för hans skull och min egen? Att ni inte fattar om att man måste ge för att få?Nej nu har jag inte tid att läsa ert trista trams längre. Ska till salongen och fixa mig inför helgen. Min man ska få lite nyvaxat att slicka på när han kommer hem Lite nya snygga underkläder kommer han säkert uppskatta också Vad ska ni göra i helgen? Dra på en gammal träningsoverall och gnälla på att gubben inte diskat eller vad? Allt i väntan på skilsmässan...
    Kör hårt.. lite snyggt/styggt ska man ha annars dör kärleken med åren
  • Anonym

    Konstigt. Jag har försökt mig på att suga två gånger.
    Gillar det inte. Konstigt att vi inte redan är skilda.
    Kanske bäst att man gör saker man inte riktigt tycker om så att inte mannen förbrukar sin rättighet till avsugning någon annanstans.

  • Anonym

    Nej, jag suger inte av min man varje morgon.
    Men jag jobbar och kan försörja mig själv. Behöver inte se till att min man ska bli avsugen varje dag eftersom han inte försörjer mig.

    Däremot får vi se till at hålla varandra tillfredsställda i förhållandet. Och då handlar det båda om att ge och ta från båda håll. Inte bara sexuellt.

Svar på tråden Anna Ankas avsugningar