• Anonym (inte hemmaf­ru)
    Äldre 18 Sep 10:25
    146020 visningar
    572 svar
    +1
    572
    146020

    Anna Ankas avsugningar

    Anna Anka ger alla kvinnor tipset av att ge sin man en avsugning varje morgon.

    Jag tror det är det är ett jättebra tips. Skulle fler göra likadant skulle vi ha mindre otrohet och mindre skilsmässor.

    Jag suger gärna min mans kuk. Däremot får han stryka sina skjortor själv och dela lika på allt annat hemma. Han är väldigt nöjd med hur vi har det.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-09-21 16:32
    Herregud, 300 inlägg. Har haft annat för mig i helgen som ni vet har inte läst allt men det finns ju en del saker som jag bara måste kommentera.

    Nej, alla ni som är oroliga, min man "hotar" inte att vara otrogen om jag inte suger av honom, han skulle aldrig säga eller göra något sådant. Däremot ser jag ju runt om mig hur många förhållanden som kraschar och ofta pga dåligt sex. Jag tror därför bra sex (och många avsugningar) är en bra liten investering i förhållandet

    Nej, vi har inte ett schema där jag ska suga varje dag kl 7.15. Men våra vi har ändå små rutiner, och ofta vaknar vi tillsammans ganska tidigt, och innan de är dags att springa till jobb och dagis brukar jag ta hand om hans morgonstånd och ge honom en skön start på dagen

    Och nej, han tycker inte att det är tjatigt med sex för att det blir för ofta. Jag gör det väl bra och varierat antar jag

    Väldigt många säger att ok jag kan göra något för honom OM har gör något för mig. Min man gör massor för mig, men det är inte därför jag gör saker för honom. Jag älskar honom, vill att han ska må bra, och vet att han behöver mycket sex. Fattar inte att det är så upprörande att jag ger det till honom även dagar då jag inte får något i gengäld.

    Kan bara säga at jag älskar min man, hans kuk, vårt liv tillsammans. Ville bara ge ett enkelt praktiskt tips till hur andra också kan få det bättre, men det märks ju att det finns många kvinnor därute som verkar ha svårt med att ge.

    Synd för er, och synd för era män. Ni skulle väldigt enkelt kunna göra era egna och era mäns liv så mycket bättre

    Puss på er från en hemmafru som mår som en prinsessa efter en härlig helg och som mer än någonsin längtar hem så jag får fortsätta ta bästa hand om min man!

  • Svar på tråden Anna Ankas avsugningar
  • 2barns­mamma8­5
    Äldre 18 Sep 21:39

    Anonym (inte hemmafru) skrev 2009-09-18 10:25:17 följande:


    Anna Anka ger alla kvinnor tipset av att ge sin man en avsugning varje morgon.Jag tror det är det är ett jättebra tips. Skulle fler göra likadant skulle vi ha mindre otrohet och mindre skilsmässor.Jag suger gärna min mans kuk. Däremot får han stryka sina skjortor själv och dela lika på allt annat hemma. Han är väldigt nöjd med hur vi har det.
    jag håller faktiskt med både ankan och ts. jag tror oxå d skulle va mindre otrohet m.m. om man hade mer sex med varandra i sitt förhållande. jag suger gärna av min man när han vill. men jag gillar sex och jag gillar att suga kuk så gärna för mej..
  • Äldre 18 Sep 21:40

    Anonym (TheMan) skrev 2009-09-18 20:18:15 följande:


    Tja.. om du ser dig om i världen så är allt idag inriktat på kvinnor. Hur man uppvaktar kvinnor, hur man är jämställd hemma, hur man ger kvinnor orgasm, hur man etc etc etc. Är det bara jag som känner mig lite tagen för givet i det sammanhanget? "Uppvakta din kvinna, or else".. och alla verkar ju tycka att det är okej. Men gud nåde om man kommer med "uppvakta din man, or else".. då är det förnedrande.Jämlikhet my arse.
    Jävlar vad jag håller med dig! (Och jag är kvinna!)
  • Anonym (--)
    Äldre 18 Sep 21:42

    Men alla kvinnor som är missnöjda med sitt sexliv då, skiljer inte dem sig, borde inte deras män ställa upp på rutin så att kvinnan stannar kvar?

    Jag orkade inte läsa de sista sidorna. Jag tycker hela diskussionen är trams!

    Alla har olika behov och önskemål om dessa inte stämmer mellan två parter, oavsett vad det gäller, sex, ekonomi, var man ska semestra så får man antingen kompromissa eller inse att man är för olika och gå skilda vägar.

    Jag tycker själv väldigt mycket om att klä mig fin osv för min man och att få honom att njuta men inte om han kräver det för att inte skilja sig/vara otrogen. Det är ofta mycket fokus på vad mannen ska ha och hur kvinnan ska tillfredsställa honom utan minsta tanke på sig själv. Vad krävs av mannen för att kvinnan ska vara nöjd då?

    Jag är absolut avundsjuk på ts för stunden, jag hade gärna piffat till mig och sen fått en natt på hotell med min man där vi kunde tillfredsställt varandra hela natten men min man jobbar så jag sitter ensam hemma med min son och kommer så göra varje helg fram till jul då min man jobbar alla helger.

    I vårt förhållande är det oftast jag som är missnöjd med sexlivet och klagar på att vi har för lite sex, vad ska jag göra, slå ner honom och suga av honom mot hans vilja för att han inte ska lämna mig?

    Vad ska vi göra med de män som faktiskt inte tycker om att bli avsugna?

  • Anonym (först­årmigi­ntepå)
    Äldre 18 Sep 21:43

    Denna lilla Anka kansk eborde skaffa sig ett LIV. För hon vet nog inte vad det är...

  • Äldre 18 Sep 21:44

    Anonym (TheMan) skrev 2009-09-18 21:13:17 följande:


    Kan väl bara meddela att jag inte håller med Anna Anka i stort, men hon har några poänger.Kan väl ta ett exempel från verkligheten:I slutet på 90talet så var vi ett gäng killar som umgicks ofta. Ett par gånger i månaden brukade vi gå ut på krogen och leva rövare. En i gänget var först med att gifta sig och skaffa barn, medan vi andra låg några år efter. På den tiden var vi singlar eller hade flickvänner, men bara han var gift.Det var aldrig några problem med att han skulle hänga med oss ut, det var helt okej hemifrån, även efter att de fått barn. Han umgicks med oss innan han träffade henne, och hon tyckte det var självklart att han inte skulle sitta inlåst hemma bara för att han gift sig och skaffat barn. Men, en liten kul detalj som jag fick reda på efteråt via en av hennes tjejkompisar. Medans han gjorde sig iordning inför utekvällen brukade hon hoppa på honom i duschen eller liknande, och antingen ha sex eller ge honom en avsugning. Gissa vem som aldrig aldrig aldrig någonsin ens tittade efter andra tjejer på krogen..? Märk väl, detta var inget han vare sig förväntade sig eller begärde.Så. Får man vad man behöver hemma, och har skalle nog att uppskatta det, så tror jag helt och fullt att förhållandet håller längre och är lyckligare. Därmed menar jag inte att man skall göra något mot sin vilja, men jag menar att man kanske skall försöka att vilja vilja. Kanske handlar det om inställning, jag vet inte.Ett annat exempel. Om min fru vill ha rygg- eller fotmassage, så är min första reaktion inte "fuck you, jag vill inte, passar det inte så dra". Min första reaktion är snarare att vilja vilja göra det, för att hon skall må bra. Och kan jag inte, för att jag har så förbannat ont i händerna, så handlar det ju inte om att jag inte vill, utan om att jag inte kan. Som sagt, skillnad i inställning..Skura toaletten till exempel. Om min fru ber mig skura toaletten, är det okej att säga "fuck you, jag vill inte, passar det inte så dra"? Kanske inte. Är det okej att inte vilja städa, diska, byta nerspydda sängkläder i barnens sängar, tvätta nerkissade byxor? Tror inte det. Så varför är det okej att inte vilja göra något på det sexuella planet?Återigen. Det handlar inte om att göra något mot sin vilja. Det handlar om att vilja vilja. Det handlar inte om att "ställa upp" i den negativa bemärkelsen som några dragit till med i tråden. "Ställa upp" är inget negativt, annat än när misogyna personer kidnappar betydelsen, och då enbart i ett sexuellt kontext. "Ställa upp" är något genuint positivt, något man osjälviskt gör för någon annan. Hur många av er som urkar och burkar över att "ställa upp" på sex brukar "ställa upp" på kompisar som behöver er, på familjemedlemmar som behöver er, på dagis när det är dags för höstupprustning, på jobbet när chefen säger att det är mycket nu.. nej usch och fy, fan att ni kan med att ställa upp! Stenåldersmänniskor! Urk och burk på er..
    Det här skriver jag under på! Det var ungefär något sådant jag försökte förmedla tidigare idag men det gick nog inte fram!

    /MsM vars man ligger i badet och har blivit lovad en avsugning när han kommer upp ur badet! Ha!
  • Anonym (TheMa­n)
    Äldre 18 Sep 21:53
    Suzisuze skrev 2009-09-18 21:23:32 följande:
    intressant inlägg... Men ibland är jag mer sugen på att skura rent dasset på egen hand än att börja suga... Och det beror kanske på att all den skit som samlas efter att hela familjen på 4 har drällt ut och in i lägenheten och smutsat ner, den försvinner ju inte av sig själv. Tycker folk ska suga när de känner för det. Och jag gör det gärna varje dag, men funderar då på ekonomisk kompensation för jag har då alldeles för känsliga käkmuskler och vill inte övernstränga mig.
    Men det är ju också ett missförstånd. Det handlar inte om att "börja suga" - eller vad man nu gör - för att han skall skura rent dasset. Det skall han göra ändå. Det är ingen affärstransaktion, lika lite som det är en affärstransaktion att han köper blommor till dig för att du skall släppa till. Och ja, tycker med att folk skall suga när de känner för det. Det jag (och i viss mån fru Anka tror jag) förespråkar är att folk kanske skall försöka känna för det lite oftare. Precis som jag försöker känna för att skura toaletten eller ge min fru fotmassage. Och det gör jag inte för att få en avsugning, det gör jag för att det skall göras, för relationens, vardagens och vår skull.
  • Äldre 18 Sep 22:01

    fast som jag förstod det så var det inte ett tips utan hon uttryckte att det var hustruns plikt att ge sin make en avsugning varje morgon om han ville det.
    Det är lite skillnad från att ge ett tips om att män gillar avsugningar

  • Anonym (TheMa­n)
    Äldre 18 Sep 22:13

    Anonym (--) skrev 2009-09-18 21:42:29 följande:


    Men alla kvinnor som är missnöjda med sitt sexliv då, skiljer inte dem sig, borde inte deras män ställa upp på rutin så att kvinnan stannar kvar?
    Var någonstans står det att man skall ställa upp på rutin? Och jo, det förekommer absolut att kvinnor skiljer sig för att de är missnöjda med sitt sexliv. Kolla här på FL bara. En kvinna som klagar på att hennes man inte vill tillräckligt ofta får höra glada tillrop som "STACKARS dig!", "Gå ut och få dig ett knull någon annan stans!", "Skilj dig och skaffa en RIKTIG karl!".. Vad tror du en man som klagar på att hans kvinna inte vill tillräckligt ofta får höra? Kanske "Take it or leave it!", "Her way or the high way!".. eller kanske "Sluta gnäll, du kan dra i den själv!"..? Jämlikhet som sagt.

    Anonym (--) skrev 2009-09-18 21:42:29 följande:
    Alla har olika behov och önskemål om dessa inte stämmer mellan två parter, oavsett vad det gäller, sex, ekonomi, var man ska semestra så får man antingen kompromissa eller inse att man är för olika och gå skilda vägar.
    Tja, där håller jag med dig. Man får kompromissa. Det gäller sexet med. Jag har aldrig haft som krav på att min fru skall suga av mig varje dag. Visst, det vore trevligt de första tre veckorna, men sedan hade jag nog ledsnat. Men mitt krav är att hon skall vilja ha sex med mig. Inte varje dag, inte alltid samtidigt som jag vill, men att hon skall vilja vilja. Jag ställer upp ibland för henne, jag kanske inte är 100% sugen utan kanske bara 30%, jag kanske har ont i ryggen, jag kanske har feber, men jag ser till att vilja ändå, för VÅR skull. Hon mår bra, jag mår bra när hon mår bra, vårt förhållande mår bra när vi mår bra.. vad skulle jag, hon och vi tjäna på att jag sa nej varje gång jag inte var sugen till 100%? Känner jag mig smutsig, äcklig eller horig för att jag ställer upp? Inte särskilt. Jag hade kanske känt som om jag gjort det enbart för hennes skull, om jag gjort det för att slippa tjatet, men nu gör jag det för VÅR skull, för henne, mig och oss, och även om jag inte är mer än sugen till 20% så VILL jag göra det. Jag tror att det handlar om inställning mest faktiskt.

    Anonym (--) skrev 2009-09-18 21:42:29 följande:
    Jag tycker själv väldigt mycket om att klä mig fin osv för min man och att få honom att njuta men inte om han kräver det för att inte skilja sig/vara otrogen.
    Det är nog ganska sällan som någon part kräver det. Däremot brukar väl de flesta vara överens om att förhållanden kräver uppoffringar. Fast inte på det sexuella planet, nej gubevars. Tänk om alla skulle resonera på samma sätt när det gäller resten av förhållandet som de gör om sex? "Jag gör det när jag känner för det, om jag känner för det, och du skall vara jävligt glad för det du får"? Vad är det som skiljer just sexet från övriga saker, annat än vår inställning?

    Anonym (--) skrev 2009-09-18 21:42:29 följande:
    Det är ofta mycket fokus på vad mannen ska ha och hur kvinnan ska tillfredsställa honom utan minsta tanke på sig själv.som faktiskt inte tycker om att bli avsugna?
    Tycker nog snarare tvärt om där.. det är bara att kolla nöjesbilagornas uppslag. Hur ger du din kvinna orgasm, hur blir du mer romantisk, hur uppvaktar du din kvinna.. bla bla bla bla.

    Anonym (--) skrev 2009-09-18 21:42:29 följande:
    I vårt förhållande är det oftast jag som är missnöjd med sexlivet och klagar på att vi har för lite sex, vad ska jag göra, slå ner honom och suga av honom mot hans vilja för att han inte ska lämna mig? Vad ska vi göra med de män som faktiskt inte tycker om att bli avsugna?
    Det är faktiskt något du får ta upp med din man. Man skall aldrig göra saker mot någons vilja. Men jag tycker att det är hans ansvar att vilja ha lust att ha sex med dig. Precis som jag tycker att det är ditt ansvar att vilja ha lust att ha sex med din man. Om han inte gillar avsugningar så kanske det finns annat han gillar. Precis som du kanske inte gillar att bli slickad, men du kanske gillar annat. Frågar man inte så får man inga svar.

    Dessutom, avsugningar varje dag var bara ett exempel från Anna Ankas sida. Det kunde lika gärna varit bröstknull var tredje dag, eller att ta den i tvåan varannan helg. Olika människor har olika preferenser.
  • Anonym (kvack kvack)
    Äldre 18 Sep 22:13

    Helvete så vidrigt att suga upp Herr Ankas slappa lilla hängflärp varenda morgon!
    Med tanke på hans ålder så kan flärpen inte annat än hänga o fastna där i hans slappa gamla rynkiga pung.
    Fy Farao så jävla vidrigt, INGENTING, ABSOLUT INGENTING av hans rikedom skulle få mig att tycka det vore värt det!

    Nu har jag själv en man som jag älskar väldigt väldigt mycket och jag ger honom mer än gärna sex och kärlek i olika bemärkelser helt spontant, precis som han gör för mig.

    Inte fan så är det som så att man ska behöva suga av sin karl som en extra säkerhet för att han inte ska springa och vara otrogen.

    Är det så att det finns sådana förhållanden så är dem absolut inte friska. Därmed inte sagt att vi vill ha mys, kärlek, porrigt, svulstigt och vad du vill liksom som kan infinna sig i ett förhållande som innehåller mycket sex, kärlek, respekt och omtänksamhet.

    Fru Ankas uttalande är så korkat, men ju vinklat från en svensk kvinna som har utvandrat till Usas perspektiv.
    Jag har själv en svensk väninna som lever tillsammans med en förmögen man i Hollywood Hills, hennes liv liknar dessa fruars liv i mångt och mycket, enda skillnaden är att min väninna lever tillsammans med en svart man som ställer mycket mot sin spets och det är ju OT i detta sammanhang.

  • Anonym (TheMa­n)
    Äldre 18 Sep 22:17
    EmmaOh skrev 2009-09-18 22:01:55 följande:
    fast som jag förstod det så var det inte ett tips utan hon uttryckte att det var hustruns plikt att ge sin make en avsugning varje morgon om han ville det. Det är lite skillnad från att ge ett tips om att män gillar avsugningar
    Tja.. ordet "plikt" kan väl tolkas lite olika, precis som "ställa upp" verkar kunna göra. Sedan beror det ju lite på om du bekänner dig till Spinoza, Kant, Mill eller vad du nu snöat in dig på i etik- och värdefilosofin.

    plikt
    plikt, etiskt och juridiskt begrepp: det man av etiska eller rättsliga skäl bör göra.
Svar på tråden Anna Ankas avsugningar