• Anonym (inte hemmaf­ru)
    Äldre 18 Sep 10:25
    145967 visningar
    572 svar
    +1
    572
    145967

    Anna Ankas avsugningar

    Anna Anka ger alla kvinnor tipset av att ge sin man en avsugning varje morgon.

    Jag tror det är det är ett jättebra tips. Skulle fler göra likadant skulle vi ha mindre otrohet och mindre skilsmässor.

    Jag suger gärna min mans kuk. Däremot får han stryka sina skjortor själv och dela lika på allt annat hemma. Han är väldigt nöjd med hur vi har det.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-09-21 16:32
    Herregud, 300 inlägg. Har haft annat för mig i helgen som ni vet har inte läst allt men det finns ju en del saker som jag bara måste kommentera.

    Nej, alla ni som är oroliga, min man "hotar" inte att vara otrogen om jag inte suger av honom, han skulle aldrig säga eller göra något sådant. Däremot ser jag ju runt om mig hur många förhållanden som kraschar och ofta pga dåligt sex. Jag tror därför bra sex (och många avsugningar) är en bra liten investering i förhållandet

    Nej, vi har inte ett schema där jag ska suga varje dag kl 7.15. Men våra vi har ändå små rutiner, och ofta vaknar vi tillsammans ganska tidigt, och innan de är dags att springa till jobb och dagis brukar jag ta hand om hans morgonstånd och ge honom en skön start på dagen

    Och nej, han tycker inte att det är tjatigt med sex för att det blir för ofta. Jag gör det väl bra och varierat antar jag

    Väldigt många säger att ok jag kan göra något för honom OM har gör något för mig. Min man gör massor för mig, men det är inte därför jag gör saker för honom. Jag älskar honom, vill att han ska må bra, och vet att han behöver mycket sex. Fattar inte att det är så upprörande att jag ger det till honom även dagar då jag inte får något i gengäld.

    Kan bara säga at jag älskar min man, hans kuk, vårt liv tillsammans. Ville bara ge ett enkelt praktiskt tips till hur andra också kan få det bättre, men det märks ju att det finns många kvinnor därute som verkar ha svårt med att ge.

    Synd för er, och synd för era män. Ni skulle väldigt enkelt kunna göra era egna och era mäns liv så mycket bättre

    Puss på er från en hemmafru som mår som en prinsessa efter en härlig helg och som mer än någonsin längtar hem så jag får fortsätta ta bästa hand om min man!

  • Svar på tråden Anna Ankas avsugningar
  • linjes
    Äldre 18 Sep 10:58
    #31

    Anonym (inte hemmafru) skrev 2009-09-18 10:53:32 följande:


    Jasså? Så du har missat att den vanligaste orsaken till att män vill skiljas är dåligt sex? Min man kommer aldrig skilja sig av den orsaken i alla fall
    God for you
  • Anonym (69)
    Äldre 18 Sep 11:16
    #32

    avsugning precis varje morgon passar nog inte alla....varken karlar el fruntimmer.skulle det minska otrohet,nej det tror inte jag.jag suger förvisso gärna och ofta,men jag vill också ha nått tillbaka.

  • Kya
    Äldre 18 Sep 11:20
    #33

    jag har svårt att tro att otrohet beror på att man inte får en avsugning varje morgon... otrohet beror på känslomässiga problem. en avsugning varje morgon botar knappast känslomässiga problem mellan två människor. däremot tror jag på respekt , och att behandla varandra snällt.

    sen får Fröken A.A och TS tro att deras förhållanden blir mkt bättre av att de har gjort en mysig stund tillsammans till en vana, som sker snarare per automatik än av åtrå...


    27okt-08 tittade min lilla prins Filip ut och Nr 2 beräknas titta ut 3 feb-10 :) Jag är lyckligt lottad!
  • rednec­k girl
    Äldre 18 Sep 11:30
    #34

    skitsnack tycker jag...skilsmässa för att inte bli avsugen varje morgon.

  • Anonym (tass)
    Äldre 18 Sep 11:32
    #35

    Jag tror faktiskt det ligger något i det. Dock vill jag också ha njutning då.

  • Prisss­an
    Äldre 18 Sep 11:35
    #36

    Skulle min man väckt mig kl fyra var morgon, det är då han går upp för jobbets skull, då skulle jag blivit heltokig på honom!{#lang_emotions_yell}

    Jag tror faktiskt inte att min man kommer att vara otrogen/lämna mig för den sakens skull Därimot tror jag att man måste ta sig tid för varann båda, både sexuellt och annan tid. Men det är ju en annan rätt självklar sak.


    ♥Kärlek, fnitter och annat rosa fluffigt trams♥
  • Äldre 18 Sep 11:35
    #37

    Anonym (inte hemmafru) skrev 2009-09-18 10:53:32 följande:


    Jasså? Så du har missat att den vanligaste orsaken till att män vill skiljas är dåligt sex? Min man kommer aldrig skilja sig av den orsaken i alla fall
    helt rätt. en tjej som ställer upp på det sättet skulle jag aldrig släppa.
    creds till anna anka som visserligen ser ut som en jävla skata, men fan vilken skön inställning. ännu en anledning att bli rik ;)
  • Prisss­an
    Äldre 18 Sep 11:36
    #38
    Prisssan skrev 2009-09-18 11:35:30 följande:
    Skulle min man väckt mig kl fyra var morgon, det är då han går upp för jobbets skull, då skulle jag blivit heltokig på honom! Jag tror faktiskt inte att min man kommer att vara otrogen/lämna mig för den sakens skull Därimot tror jag att man måste ta sig tid för varann båda, både sexuellt och annan tid. Men det är ju en annan rätt självklar sak.
    Alltså om han väckte mig för en avsugning varje morgon.
    ♥Kärlek, fnitter och annat rosa fluffigt trams♥
  • Anonym (hemma­fru)
    Äldre 18 Sep 11:36
    #39

    Sex ska inte vara något avtal mellan två personer av typen "Jag suger av dig fastän att jag egentligen inte vill om du tar disken." Var är passionen? Var är kärleken i att en hela tiden offrar sig om denne inte vill?
    Om jag VILL ge min man en avsugning på morgonen för att visa min uppskattning för det han gör här hemma, så gör jag det. Men bara om jag VILL det! Om det är ett avtal så är det ju en typ av byteshandel. Älskar ni tex en grannen för att han ger lånar ut lite mjölk eller så? Inte jag, jag älskar min man och jag har sex för att jag vill det. Nä fy fan för lyxprostitution med mannen som stamkund!

  • Äldre 18 Sep 11:41
    #40

    Anonym (hemmafru) skrev 2009-09-18 11:36:38 följande:


    Sex ska inte vara något avtal mellan två personer av typen "Jag suger av dig fastän att jag egentligen inte vill om du tar disken." Var är passionen? Var är kärleken i att en hela tiden offrar sig om denne inte vill? Om jag VILL ge min man en avsugning på morgonen för att visa min uppskattning för det han gör här hemma, så gör jag det. Men bara om jag VILL det! Om det är ett avtal så är det ju en typ av byteshandel. Älskar ni tex en grannen för att han ger lånar ut lite mjölk eller så? Inte jag, jag älskar min man och jag har sex för att jag vill det. Nä fy fan för lyxprostitution med mannen som stamkund!
    varför göra det så svårt? tänk inte så jävla mycket, bara gör det.
Svar på tråden Anna Ankas avsugningar