• Anonym (ledse­n)
    Äldre 22 Sep 21:42
    3927 visningar
    13 svar
    13
    3927

    Får man bli upphetsad av...

    annat än sin partner? Jag är rädd att aldrig få sexlust igen. Jag har haft en del problem med kliande, svidande underliv (har inte fött barn). Det har blivit bättre men sex har varit svårt o gjort en del ont. Har inte vågat stå på mig utans tällt upp med hjälp av glidmedel med mitt ex 1 gång i veckan. Har varit känslig o kunnat få en liten spricka där nere i perioder med tidigare pojkvänner, inte så mycket med min man sen 2 år men det händer ju. Nu har det dock varit bra nåt år o muttan känns ganska frisk. Men i mitt huvud är jag fortfarande spänd, tänker ofta att "nej jag har ingen lust, det är ingen idé, vi sover istället". Me min nuvarande var jag så kåt o glad första månaderna som jag aldrig varit. Vi hade sex varje dag men sen blev det vardag, lite problem där nere igen o så blev jag rädd igen. Men denne man vägrar ha sex om jag itne vill, skulle aldrig gå med på att jag ställer upp! Han är underbar på alla sätt.

    Har nu hittat på ursäkter för att undvika sex. Är livrädd att inte va kär längre. Men så inser jag hur mkt jag älskar min man och att det inte är konstigt att jag har en spärr med sex. Vi har sex ibland, jag kommer alltid och tycke det är skönt. Men vägen dit, att bli kåt o blöt är lång. Jag försöker tänka på allt som kan tända mig medan min man utför oralsex. Jag får otroligt dåligt samvete av det förstås. Känns som att man bara ska bli kåta av varandra. Men jag måste tänka massa för ligger jag bara där o inte tänker då känner jag ingenting, inte ett smack. Jag behöver liksom nåt som startar mig i huvudet och jag tycker min man är fin det är inte så att jag tycker han är oattraktiv. Jag känner mig liksom stressad av att jag måste bli kåt. Nån som känner igen sig eller har tips?? Förutom prata m kurator el dyl.

  • Svar på tråden Får man bli upphetsad av...
  • Anonym (ledse­n) Trådstartaren
    Äldre 24 Sep 21:19
    #6

    Ja det borde ju va okej, det är ju som sagt bra att manb lir kåt o blöt. Dessutom tänker jag inte på nån annan speciell person varje gång, typ en kollega jag går o småkåt på. Det är ju allmänna fantasier. Fast det behöver man ju inte berätta för varann, vet inte om jag skulle bli så glad om han sa samma sak. Det känns bra att jag har "lätt" att få orgasm för annars skulle vi väl aldrig ha sex. Vi får ta det lugnt o hoppas att man blir kåt igen snart.

  • Anonym (ledse­n) Trådstartaren
    Äldre 27 Sep 12:33
    #8

    Va skönt det är att läsa att jag inte är ensam. Jag har verligen haft dåligt samvete och känt som att min man inte räcker till. Men det gör han ju! Som sagt, det du skrev igår Anonym, ju mer krav osv, detso tråkigare känns det. Och kanske är det mest i "sagor" som två parters enbart blir kåta på varandra varje samlag, hela livet.

Svar på tråden Får man bli upphetsad av...