• Sidy

    Vill komma i kontakt med er som fött Änglasyskon och under graviditeten gått på Spec.mödrav. Östra Sjukhuset Gbg

    Hej på er Änglamammor!

    Som rubriken lyder skulle jag villa komma i kontakt med er som fått syskon till era Änglar och under graviditeten gått på Specialist Mödravården på Östra sjukhuset i Göteborg.
    Har en del funderingar, frågor och tankar som jag skulle vilja att ni hjälpte mig med!

    Du som kan tänka Dig att ägna en liten stund till att hjälpa mig med detta kan väl ge Dig till känna genom att göra ett inlägg här efter mig.
    Så kommer jag att Inboxa Dig det jag undrar över.

    Du får gärna vara anonym om Du vill, det har ingen som helst betydelse!

    Tack på förhand till Dig eller Er som vill hjälpa mig!
  • Svar på tråden Vill komma i kontakt med er som fött Änglasyskon och under graviditeten gått på Spec.mödrav. Östra Sjukhuset Gbg
  • ger74

    Hej

    Jag förlorade vår pojke, vårt första barn 07 och fick nu i januari en liten tjej. Jag gick på spec mvc på östra och är förlöst där också. De var superbra där och utan dem och så många kontroller jag ville ha, så hade det varit en mycket jobbigare graviditet.

    Du får gärna fråga mig om det kan hjälpa dig.

    ps Antar att du bor i GBG med omnejd då? Du är hjärtligt välkommen till spädbarnsfondens öppna hus om du vill träffa andra i samma situation. Nästa är 11/10 kl11-14.

    kram


    Dylan för alltid i mitt hjärta
  • Tulpan74

    Hej!

    Jag födde också vår änglapojke på Östra och gick sen på spec-mvc under nästa graviditet.

    Kram

  • maraug

    Hej! Jag födde också min änglapojke på Östra och har gått på spec mvc under graviditeten som följde. samt fött lillasyster där som kom den 6/7 . Du får gärna inboxa mig om du har några frågor.

    Kram

  • Amis

    Jag är också nyfiken på Spec. mödravården på Östra. Jag kommer att bli remitterad dit om ett par veckor om allt ser bra ut på VUL. På vilket sätt skiljer den sig från vanlig mödravård? Får man tätare kontroller/UL? Träffar man läkare eller bara barnmorska?
    Vi förlorade sonen för 1,5 år sedan i Trisomi 13 och denna graviditet är rena skräckupplevelsen. Jag är konstant orolig och kan inte vara riktigt glad.

  • ger74

    Amis: Den skiljer sig från vanliga mvc på alla plan! Det är som natt och dag är jag rädd, i alla fall min vanliga mvc..Du får så täta kontroller du vill och behöver. Du får så många UL du vill och behöver. Du möter stor empati och förståelse. Jag kunde tom njuta av graviditeten i perioder pga deras stöd. Man träffar läkare om man behöver det också, tex speciellt orolig över något speciellt, eller i slutet om man vill diskutera igångsättning etc. Lycka till med graviditeten och hoppas du kommer trivas på specen.


    Dylan för alltid i mitt hjärta
  • Amis

    Tack ger för ditt svar. Det låter mycket lovande med spec. Just det du skriver saknade jag när jag gravid med Ängel. Jag var orolig och kände att det var något som var fel (blödningar, magen som inte växte bla.) men det enda jg fick höra var: Det är normalt. Jag kräks på ordet nu. Jag har blödningar nu också och det gör inte oron bättre så jag kan behöva allt stöd och förståelse jag kan få.

  • Alisa

    Jag födde min lille änglapojke på Östra (gick även där de sista veckorna av den graviditeten) och gick där under hela graviditeten med lillasyster som föddes i början av november 2008.
    Det var, som Ger skriver, som natt och dag när man jämförde med vanliga MVC, vilka jag upplever går omkring i ett rosa skimmer där allt alltid är bra.
    Jag kände att jag ficka llt det stöd jag behövde på specen, av läkare, kurator och inte minst våran underbara barnmorska.
    Kram!

Svar på tråden Vill komma i kontakt med er som fött Änglasyskon och under graviditeten gått på Spec.mödrav. Östra Sjukhuset Gbg