Inlägg från: Milo2 |Visa alla inlägg
  • Milo2

    Kejsarsnitt i Göteborg !! Avslag !

    Mizzygbg skrev 2009-10-02 20:05:26 följande:
    Tack för tipset.Ska ha det i tankarna om det går åt skogen i Varberg oxå.
    Kan rekomendera Varberg starkt!! Däremot inte Halmstads syn på kejsarsnitt. Min första är född med akut snitt i Hlstd. Därför att dom nekade mig snitt när jag gått över tiden 15 dgr och bäbisen uppskattades väga 5 kg. Inte öppen en enda mm och ingen mogen tapp. Svaret blev bara : det är många som har klämt ut 5 kg klumpar, så det blev igångsättning som 3 dgr senare slutade med akutsnitt.
    Varberg däremot tog emot mig med öppna armar, såklart att du inte ska behöva gå igenom samma sak igen. Vill du ha en tid bokad idag eller ska vänta till senare i grav. Var då bara i v 15.
    Många söker sig till Vbg just för deras öppenhet att diskutera snitt. Du har ju verkligen ett skäl till snitt!!
    Lycka till!!!
  • Milo2
    Mizzygbg skrev 2009-10-05 08:19:13 följande:
    Åå va glad jag blir när jag hör detta !Har just ringt min barnmorska och väntar på att hon ska ringa upp, så att hon kan skriva en remiss till Varberg. ( Pratade med Varberg i fredags och dom sa att dom behövde en remiss från min barnmorska)Denna tråden har fått mig att börja hoppas och tro på mänskligheten igen. Tack
    Enda nackdelen är väl att pappan inte alltid får plats på BB i sk familjerum. Men dom brukar om möjligt låta pappan övernatta iaf 1 natt. När jag låg där var det FULLT FULLT FULLT så pappan fick åka hem men personalen är underbar och hjälpet till med allt. Dom ser det så att en pigg mamma är en bra mamma. Dom tog Lowa en hel natt för att jag skulle få sova :)
    Man får mycket hjälp med ammningen om man är osäker.
Svar på tråden Kejsarsnitt i Göteborg !! Avslag !