• Äldre 3 Oct 22:22
    7910 visningar
    39 svar
    39
    7910

    Kejsarsnitt i Göteborg !! Avslag !

    Det är helt horribelt att gravida kvinnor behandlas på det här sättet i Göteborg!! Särskilt när så otroligt många ändå akutsnittas pga BB-personalen fattar alldeles försent att förlossningen inte går framåt. Vet hur mågna som helst, inkl jag själv, som råkat ut för detta efter typ 12 plågsamma timmar.

    Håller verkligen tummarna för dig TS, att du får igenom ditt snitt. Har inte läst alla svar men hoppas verkligen du kan stämma dem, eller anmäla dem för vanvård eller något. Den där läkaren som tycker att du ska föda vaginalt utan bedövning borde ju för f-n bli av med sitt jobb omedelbart.

  • Äldre 5 Oct 09:31
    #26
    Mizzygbg skrev 2009-10-04 13:02:22 följande:
    Ja det e för jävligt !! Inget bra kan ju komma utav att man tvingar en kvinna till att föda vaginalt. Jag kommer inte anmäla någon, jag tror du missuppfattade det, jag svarade på en annans inlägg att hon skulle anmäla sin läkare. Ta hand om dig kram
    Aha då missförstod jag

    Önska mig lycka till, idag är det min tur att gå in och fajtas för min rätt till snitt... Är sjukt nervös.
  • Äldre 7 Oct 13:10
    #30

    Nisses lada brinner skrev 2009-10-06 17:37:16 följande:


    Åh, berätta hur det gick! Imorgon skall jag till Varberg och få en tid, eller avslag på min snittbegäran, min allra sista chans ! Har bf om 17 dagar...
    Åh Gud vilken ångest, jag håller tummarna för dig!!

    Min första instans gick bra. Jag började gråta så fort jag kom in i rummet, vilket väl var "bra" i denna situation. Läkaren på MVC ska skriva en remiss till aurora på Östra. Jag bad om Varberg men då sa han att vi testar Östra först, säger de nej där så försöker vi med Varberg.
  • Äldre 11 Oct 00:19
    #34

    Nisses lada brinner skrev 2009-10-07 21:34:04 följande:


    Jag fick äntligen mitt snitt, efter 2 avslag, känns helt helt otroligt! Blir bebis antingen på måndag eller fredag nästa vecka, får reda på det imorgon Jag håller tummarna för dig, bli inte för nedslagen om du får nej på östra, dom verkar vara stenhårda. Den läkaren jag träffade på varbergs sjukhus var fantastisk, lycka till!
    GRATTISSSS!!!!! Hoppas också jag får komma till Varberg, har inte särskilt mycket tilltro till östra...
Svar på tråden Kejsarsnitt i Göteborg !! Avslag !