• Anonym

    OK att gifta sig med utländska tjejer?

    Spelar väl ingen roll om man är gift med någon från n annan kultur.Är själv gift med en svensk

  • Anonym

    Jag är man och jag tycker att det är jättebra att man kan gifta sig med thailändskor. Thailändskor förstår vad män behöver och jävlas inte så mycket. Sexet är kanon, sen är dom väldigt trånga och fina mellan benen. Det är stor skillnad jämfört med svenska kvinnor, som ofta är mycket stora mellan benen.

    Har man väl fått smak på thailändskor är det nog omöjligt att gå tillbaka....

    //Anonym den här gången

  • Anonym

    En thailändska tycker ofta att 15 cm är väldigt bra. Kvinnorna på FL verkar ju tycka att allt under 19 cm inte är så imponerande. Det är ju inte skruvens fel om muttern är för stor eller?

  • Anonym

    Min kille är från Kongo. Han vet att uppskatta en fyllig kvinna och skulle aldrig kunna tänka sig ett benrangel. Han är omtänksam och uppvaktande. Men när vi går in i sovrummet så är han man och jag i *hans våld*. Det bara är sååå underbart när han brutalt tränger in sitt stora organ i mej.

    Så svaret på frågan blir:
    Gärna en svensk man som jobbar på dagis eller är sjuksyrra, men i sovrummet vill jag ha en riktig karl.

  • Anonym
    tony69 skrev 2009-12-02 21:17:47 följande:
    I början var det enstöringar som gifte sig med thaibrudar, nu är det fullt normala killar. Detta pga att svenska tjejer är så otroligt dryga och tror att de är nån prinsessa. Så fort man har förhållande lessnar de och vill inte ha sex och börjar titta på andra. Utländska tjejer gillar sex och avgudar sin man, då får de tillbaka avgudan och kärlek. Ni blekfeta tjejer har mycket att lära av dom, tills dess får ni hålla er mer afrikaner.
    HELT RÄTT TONY!
    Exakt så är det ju, sen måste man också komma ihåg att thaibrudarna är skönt trånga.....
  • Anonym
    Anonym (Jenny) skrev 2009-10-11 15:55:46 följande:
    Jag har en kompis som vart singel i säkert 10 år.Min mans arbetskollega. Han är världens snällaste och smartaste grabb, men inte så bra på att dejta kvinnor.I somras åkte han till Ghana för att träffa en tjej han chattat med på internet. Nu är dom redan gifta. Känns som en "paniklösning" men är väldigt glad å hans vägnar.Hur ser ni på äktenskap mellan män och kvinnor från olika kulturer?
    Och vad är det för fel på oss utländska tjejer?
    Har varit gift med min man i nästan 9 år och vi har ett underbart äktenskap.
  • Anonym
    Anonym skrev 2009-12-06 15:35:43 följande:
    HELT RÄTT TONY!Exakt så är det ju, sen måste man också komma ihåg att thaibrudarna är skönt trånga.....
    Ja det är annat än våra överviktiga Svenska tjejer som klagar på att killen ahr för liten kuk....
  • Anonym
    Myndighetschefen skrev 2009-12-07 11:41:46 följande:
    Anonym (stolt) skrev 2009-12-06 23:59:23 följande:
    Ja, det är precis den bilden jag har fått utav "svenska" familjer, här på familjeliv.se. Ståltiga svenska tjejer som inte tar skit från sina svenska män och som har underbart sexliv.... *not*
    Hahaha ja så jävla rätt!
    För att inte tala om alla jävla femister som inte fattar att tjejer är tjejer och killar är killar. Tvingar sina döttrar bete sej som killar och inte rakar sej och håller sej feminina. Tror fasen att vissa kilalr tröttnar!
  • Anonym
    KalleKn skrev 2009-12-07 14:07:17 följande:
    Älskar blandäktenskap. Pojke flicka ftw.
    Hahahahahaha den var bra!
  • Anonym
    Toboas skrev 2009-12-08 09:03:44 följande:
    Svenska tjejer är inte lika ofta feta som männen enligt färsk statistik: "54 procent av männen och 39 procent av kvinnorna överviktiga eller feta". Jag tror inte att hon syftade på de normala förhållanden som blir allt vanligare. I vissa delar av Sverige eller i vissa kretsar verkar "äldre, överviktig man med f.d. barbrud från Thailand" vara det vanligaste blandförhållandet. I andra delar är det "normala" person från båda landen som fallit för varandra. Beroende på vilka man umgås med så ser synen på blandförhållande väldigt annorlunda ut.
    Vet inte vad du har för uppgifter, men det som EU presenterade nyligen så är 27% av männen överviktiga och 17% av kvinnorna det (i Sverige).
  • Anonym
    Toboas skrev 2009-12-08 10:13:02 följande:
    Jag tror det var SCB som tog fram uppgifterna jag hade. Det kan ju bero på hur man definierar övervikt...www.dn.se/nyheter/sverige/allt-fler-svenskar-...
    Ja absolut! I vilket fall som hellst så är det vanliga svenska killar som mer och mer tittar åt tjejer som verkligen vill vara tjejer!
  • Anonym
    Anonym (Hemlon Pytting) skrev 2009-12-08 11:18:58 följande:
    Tiger Woods gifte sig med en utländsk tjej. Det gick väl sådääär.
    Det gjorde Paul Anka också och HON misshandlade honom.
  • Anonym

    kanonbra.... svenska tjejer har en tendens att ha stora krav på sina män...snygg.välställd materiellt.känd eller framstående på annat sätt schef ellvälbetalt jobb.... allt enl gammla mallar... samtidigt ska man ta hand om unga och varavtill hands på.alla sätt och vis.. allt i den nya andan med jämställdhet. utländska tjejer är mer nöjd med vad dom får och ofta väldigt nöjd med det.

  • Anonym

    Vad som är jäkligt störande är alla fördomar om blandäktenskap. Jag är själv gift med en latinamerikansk kvinna. Hon träffade jag när jag arbetade under två års tid i hennes land.

    Hon är med andra ord långt ifrån en "importfru", beställd på nätet.

    Ändå får man höra så mycket skit. Det gör både henne och mig väldigt ledsna.

Svar på tråden OK att gifta sig med utländska tjejer?