• Anonym (Jenny)

    OK att gifta sig med utländska tjejer?

    Jag har en kompis som vart singel i säkert 10 år.
    Min mans arbetskollega.
    Han är världens snällaste och smartaste grabb, men inte så bra på att dejta kvinnor.
    I somras åkte han till Ghana för att träffa en tjej han chattat med på internet. Nu är dom redan gifta. Känns som en "paniklösning" men är väldigt glad å hans vägnar.
    Hur ser ni på äktenskap mellan män och kvinnor från olika kulturer?

  • Svar på tråden OK att gifta sig med utländska tjejer?
  • Anonym
    tony69 skrev 2009-12-02 21:17:47 följande:
    I början var det enstöringar som gifte sig med thaibrudar, nu är det fullt normala killar. Detta pga att svenska tjejer är så otroligt dryga och tror att de är nån prinsessa. Så fort man har förhållande lessnar de och vill inte ha sex och börjar titta på andra. Utländska tjejer gillar sex och avgudar sin man, då får de tillbaka avgudan och kärlek. Ni blekfeta tjejer har mycket att lära av dom, tills dess får ni hålla er mer afrikaner.
    HELT RÄTT TONY!
    Exakt så är det ju, sen måste man också komma ihåg att thaibrudarna är skönt trånga.....
  • Toboas
    Anonym skrev 2009-12-06 15:35:43 följande:
    HELT RÄTT TONY! Exakt så är det ju, sen måste man också komma ihåg att thaibrudarna är skönt trånga.....
    När någon gör ett sån't inlägg anonymt så funderar man ju på varför. Tre förslag dyker upp:

    1) Personen vet att det är extremt icke pk att uttrycka sig så och döljer sitt namn.

    2) Det är "tony69" som vill visa att han inte är ensam.

    3) Det är en person vars sambo/fru/flickvän också är reggad här på FL och personen i fråga vill undvika frågor vid nästa "golfresa" till Thailand
  • Anonym (rosie)

    import tjejer ifrån thailand och ryssland ser jag gubbar som "fula gubbar"..
    tjejerna får ett värdefullare liv här i Sverige.. men till synes verkar det som att många män som ser mindre attraktiva och har ett annorlunda sätt att se kvinnor på skaffar sig en utländsktjej.

  • Mabaja

    Så gjorde min kusin med.. och det är pinsamt att se hur han är idag... Han skickar pengar för att få vara gift med henne, de ska ner nästa vecka till Nigeria till hennes familj, då ska de gifta sig för byn.. De har skickat ner 20 paket med grejer som han ska betala hennes familj med, de ska ha en laptop, platt-tv och andra grejer som de ska ha... Det värsta är att VETA att han inte har råd egentligen.. Han tog 200 000 kr extra i lån när han köpte deras lägenhet för att ha råd med allt.. Det gör ont att se!

  • Handy

    Jag har under de senaste 12 åren enbart varit tillsammans med utländska tjejer. Dels för att jag tröttnat på de svenska dryga tjejerna som tror dom är prinsessor etc.
    Jag har inget över för thailändskor, bara därför att jag gillar kvinnor som är kvinnor, inte sk kvinnor somser ut som små pojkar, därav inte sagt att de ska vara storväxta, nej tack, kvinnor ska ha former, kurvor, bröst och kunna föra sig...
    Jag har haft förhållande med att antal rumänskor (helt fantastiskt), bulgariskor, portugisiskor, en halvrumän i usa, och latinskor (chile, elsalvador och peru), nu är jag gift och har barn med en afrikansk kvinna.
    Jag är svensk och jag ser bra ut, jag har haft många många förhållanden med svenska tjejer förut, så kom inte med att det är fula killar som söker sig till utländska tjejer. Det finns andra anledningar, utländska tjejer respekterar sin man, de älskar sex, de tycker om att ta hand om sig själva och hur de ser ut, även efter de fött barn, många svennebrudar slutar här och bryr sig inte mer, sedan bossar de vidare över sin man.
    Allt beror på hur man är uppfostrad, hur har man levt? Detta är till grunden för hur man beter sig mot sin man/medmänniska.
    Beskrivningen "svennebrudar"måste nog inkludera även usa, canada, england, och resten av skandinavien. Ni har mycket att lära av utländska tjejer, åk till medelhavet, dansa, skaka på rumpan, dna:et kan ni tyvärr inte ändra på.

  • Handy

    - Kommentar till Mabaja.
    dra inte alla Nigerianskor över samma kam. han har nog valt "fel" del av Nigeria om han är fattig, kvinnan bor troligen i östra Nigeria (eller är därifrån), i denna delen "tar man betalt" för sin dotter, ju högre utbildning hon har, ju mer "kostar" hon. Sen saltar de nog gärna på lite extra bara för att han är vit, framförallt om hon har sagt till familjen att han är rik (laptop och tv, ha ha).
    Jag är själv gift med en Nigerianska sedan 3 år och har ett barn med henne, vårt giftemål har nog kostat mig någon hundralapp, förutom ett par resor fram och tillbaka.
    Hursomhelst, det är tråkigt att det gått som det gått för din kusin. Man får inte vara dum när man träffar folk från andra delar av världen, tänk lite längre än du gör där hemma, sätt dig in i andras tankesätt.

  • Anonym (stolt)
    tony69 skrev 2009-12-02 21:17:47 följande:
    I början var det enstöringar som gifte sig med thaibrudar, nu är det fullt normala killar. Detta pga att svenska tjejer är så otroligt dryga och tror att de är nån prinsessa. Så fort man har förhållande lessnar de och vill inte ha sex och börjar titta på andra. Utländska tjejer gillar sex och avgudar sin man, då får de tillbaka avgudan och kärlek. Ni blekfeta tjejer har mycket att lära av dom, tills dess får ni hålla er mer afrikaner.
    ajajaj vad du är bitter för att ingen svensk kvinna vill ha dig det är ju så att när killen inte är bra i sängen så lessnar man och börjar kolla på andra.
    Utlänska tjejer ställer upp på sex trots att det är dåligt.. priset man får betala för välfärd
  • Mabaja
    Handy skrev 2009-12-06 23:49:51 följande:
    - Kommentar till Mabaja.dra inte alla Nigerianskor över samma kam. han har nog valt "fel" del av Nigeria om han är fattig, kvinnan bor troligen i östra Nigeria (eller är därifrån), i denna delen "tar man betalt" för sin dotter, ju högre utbildning hon har, ju mer "kostar" hon. Sen saltar de nog gärna på lite extra bara för att han är vit, framförallt om hon har sagt till familjen att han är rik (laptop och tv, ha ha).Jag är själv gift med en Nigerianska sedan 3 år och har ett barn med henne, vårt giftemål har nog kostat mig någon hundralapp, förutom ett par resor fram och tillbaka.Hursomhelst, det är tråkigt att det gått som det gått för din kusin. Man får inte vara dum när man träffar folk från andra delar av världen, tänk lite längre än du gör där hemma, sätt dig in i andras tankesätt.
    Jag drar inte alla nigerianskor över samma kam, jag berättar bara hur det varit för honom! och att det gör ont att se honom med henne eftersom han inte kan vara sig själv utan måste tänka på hur han beter sig och hur han får bete sig... Jag vet ju hur han var innan de träffades, och hur han är nu och förändringen är skrämmande...

    Sen umgås jag med ett par där tjejen kommit hit från Ryssland pgaa killen... Samma känner jag en som tagit hit en thailändska... och känner en som kämpar för att få hit sin.. Hon fick avslag i somras av uppehållstillstånd och blev tvungen att åka tillbaka...

    Jag säger inte att det är fel att ta hit folk från andra länder, jag säger bara att det är tråkigt att se hur det har utvecklats för min kusin!
  • Myndighetschefen

    Anonym (stolt) skrev 2009-12-06 23:59:23 följande:


    ajajaj vad du är bitter för att ingen svensk kvinna vill ha dig det är ju så att när killen inte är bra i sängen så lessnar man och börjar kolla på andra. Utlänska tjejer ställer upp på sex trots att det är dåligt.. priset man får betala för välfärd
    Ja, det är precis den bilden jag har fått utav "svenska" familjer, här på familjeliv.se. Ståltiga svenska tjejer som inte tar skit från sina svenska män och som har underbart sexliv.... *not*
  • Anonym (stolt)
    Myndighetschefen skrev 2009-12-07 11:41:46 följande:
    Anonym (stolt) skrev 2009-12-06 23:59:23 följande: Ja, det är precis den bilden jag har fått utav "svenska" familjer, här på familjeliv.se. Ståltiga svenska tjejer som inte tar skit från sina svenska män och som har underbart sexliv.... *not*
    men tycker du att kvinnor bara ska ta skit från sina män då?
Svar på tråden OK att gifta sig med utländska tjejer?