• Anonym

    Vad ska vi göra????? Panik!!!

    Fast räntekosntaderna får man ju alltid betala? Han kanske trodde ni menade en administrativkostnad?

    Lagfart och pantbrev lär ni inte strunta i att betala, för er egen skull.

  • Anonym

    om ni inte betalar avgiften till pantbrev så kan ni ju heller itne ha huset som säkerhet till ert lån o då stiger räntan förmodglien då boräntan är lägre än andra lån utan säkerheten som ett hus ger.

    lagfarten betalar man ju för att huset ska stå skrivet på just er, så de bör ligag i ert intresse. sen brukar de vara banken som sköter sånt, men inte alltid, ebror på hur man gjort upp. för de tar ju en summa för att göra detta jobba också, o har man int ekommit överresn om detta så kan de ju ha antagit att ni sköter det själva.

  • Anonym

    Anonym (Vad göra) skrev 2009-10-14 15:52:42 följande:


    Nä man får inte alltid betala dem, många som förhandlar bort dem utav bekanta. Man kan göra upp det med banken, nu har han dessutom sagt att det är kostnadsfritt, inga räntekostnader... Vi bad honom skriva ner en gång vad vi skulle få i botten och topplån, plus lagfart, och pantrbrev och ev andra kostnader. Står inte med där. Då säger han att han måste ha missat det...Varför lär vi inte strunta i det för vår egen skull????Min fråga var när de ska betalas och till vem???? Sköter inte banken det???? Vi har ju fått bekräftelse på beviljad lagfart, men stod inget om kostnad där!!!
    Fast det som diskuterades var ju ert nya lån? Ert gamla har ju inte med det att göra?

    Vill ni inte äga ert hus, så strunta i att betala.
Svar på tråden Vad ska vi göra????? Panik!!!