• Anonym (Tips tack!)
    Äldre 15 Oct 16:22
    151786 visningar
    21 svar
    21
    151786

    Tips på sexlekar till helgen!

    Hej!
    Tänkte överraska min man i helgen med lite snusk.
    Har ni några bra tips och ideér?
    Allt ifrån ställninger till lekar och pill.
    Gärna lite busiga och snuskiga förslag, är så trött på vanligt vaniljsex.
    Har inga sexlekasaker och hinner inte skaffa inför helgen. Det måste var inomhus och på kvällen-vi har barn.
    Tack på förhand

  • Svar på tråden Tips på sexlekar till helgen!
  • Pentra
    Äldre 15 Oct 19:35
    #1

    Skruva upp en solid stång riktigt ordentligt i lagom höjd över och längs med sänggaveln. (Den kan lätt användas som en snygg gardindekoration övrig tid på dygnet...) När din sambo ligger på rygg i sängen är den perfekt att hålla sig i när du står på knä över honom och tvingar honom att slicka dig till orgasm?

    OM du skulle råka hinna förbi en sex-shop i helgen, trots allt: Rid honom med rygg och rumpa vända emot honom samtidigt som du leker med dig själv med en analstav. Låt honom sedan ta över staven och säg åt honom att leka med den i dig samtidigt som du fortsätter att rida honom?

  • Anonym (leksu­gen mamma)
    Äldre 15 Oct 19:41
    #2
    +1

    Köp hem en flaska vin eller två och bli lite lulliga båda två.. spela klädpoker,,läs snuskiga noveller tillsammans på nätet,,Ha sex på köksbordet be han sitta på en stol framför dig och slicka dig när du ligger där på bordet,,, det e perfekt för killen att ta tjejen när hon är på bordet...duscha tillsammans,,har du inte massage olja ta vanlig matolja allt e bra som glider..*S*

  • Anonym (gos)
    Äldre 16 Oct 09:35
    #6

    Klä dig sexigt,men inte för utmanade då barnen är vakna än.. var nyduchad när han kommer hem, nyrakad,
    Bjud på en romatisk middag, går att äta en sådan fast man har barn, barnen äter så klart lite tidigare o sedan äter ni när dom sover.
    Be han gå in i duchen o tvätta sig o raka sig innan middagen...
    Visa han att du är nyrakad o överrös han med kyssar o smek under kvällen innan barnen sommnat, då är han så där lagom kåt när det bara är ni 2 uppe...gärna något gott att dricka till maten
    om du har/kan så plocka av dig något plagg...vid middagen
    ät gott, stressa inte..
    hjälps åt att plocka undan o diska, gärna lite smek samtidigt..
    har ni barnolja eller olivolja hemma ta den med in i sovrummet, chokladsås kan vara en hitt med, isbitar, grädde på burk...oj man kan göra mycket med dom
    Klä av varandra långsamt o förföriskt...smek, ta på varandra ordentligt..
    Njut av varandra länge!!
    använd oljan om du har till att smeka in underlivet på varandra, blir lagom glatt o härligt, men gör det efter han slickat dig mer eller mindre till orgasm o du han
    chokladsås/grädde kan man använda på varandras kroppar o smeka in o slicka av....
    isbitar för man sakta över varandras kroppar, över bröstvårtor, kön, mage mm alla erogena zoner...
    Ja ha en underbar kväll o natt!!

  • Äldre 16 Oct 09:42
    #7

    Anonym (gos) skrev 2009-10-16 09:35:06 följande:


    Klä dig sexigt,men inte för utmanade då barnen är vakna än.. var nyduchad när han kommer hem, nyrakad,Bjud på en romatisk middag, går att äta en sådan fast man har barn, barnen äter så klart lite tidigare o sedan äter ni när dom sover.Be han gå in i duchen o tvätta sig o raka sig innan middagen...Visa han att du är nyrakad o överrös han med kyssar o smek under kvällen innan barnen sommnat, då är han så där lagom kåt när det bara är ni 2 uppe...gärna något gott att dricka till maten om du har/kan så plocka av dig något plagg...vid middagen ät gott, stressa inte..hjälps åt att plocka undan o diska, gärna lite smek samtidigt..har ni barnolja eller olivolja hemma ta den med in i sovrummet, chokladsås kan vara en hitt med, isbitar, grädde på burk...oj man kan göra mycket med dom Klä av varandra långsamt o förföriskt...smek, ta på varandra ordentligt..Njut av varandra länge!!använd oljan om du har till att smeka in underlivet på varandra, blir lagom glatt o härligt, men gör det efter han slickat dig mer eller mindre till orgasm o du han chokladsås/grädde kan man använda på varandras kroppar o smeka in o slicka av....isbitar för man sakta över varandras kroppar, över bröstvårtor, kön, mage mm alla erogena zoner...Ja ha en underbar kväll o natt!!
    Chokladsås, olivolja, vispgrädde...Plasta in sovrummet då först, eller?
  • Anonym (Tips tack!) Trådstartaren
    Äldre 16 Oct 12:12
    #7

    någon mer med bra förslag?

  • Anonym (gos)
    Äldre 16 Oct 12:52
    #8
    Rosana skrev 2009-10-16 09:42:08 följande:
    Anonym (gos) skrev 2009-10-16 09:35:06 följande: Chokladsås, olivolja, vispgrädde...Plasta in sovrummet då först, eller?
    Nepp, du ska väll inte hälla chokladen i sängen, utan lite på kroppen som sedan ska slickas upp, likadant med grädden...
    olivolja eller barnolja om man inte har intimolja..är till för att smörja underlivet så det blir lenare, glattare...

    Vi har då aldrig behövt plasta in sovrummet!!!
    Men visst en handduk i närheten skulle väll inte skada..

    Hoppas iallafall ts fick något tips, vi brukar mysa till det så där i bland
  • Anonym
    Äldre 16 Oct 15:10
    #9

    Jag vill absolut slå ett slag för rollspel.

    Tex att du är hans sexslav eller tvärtom, dock mycket oerfaren.
    Han måste undersöka så att du rakat dig ordentligt överallt, har du inte det får du straff genom tex att bli knullad i munnen (förslagsvis liggande på sängen med huvudet utanför sängkanten och han står på golvet brevid) eller tagen i röven.

    Han ska undersöka alla hål på dig och testa dig i olika ställningar.

    Eller att du är sjuksköterska och han söker för problem med utlösningen och du måste undersöka honom och se vad du kan göra för att framkalla en erektion och en utlösning.

  • Anonym (Tips tack!) Trådstartaren
    Äldre 16 Oct 17:21
    #8

    Anonym (gos) skrev 2009-10-16 12:52:32 följande:


    Nepp, du ska väll inte hälla chokladen i sängen, utan lite på kroppen som sedan ska slickas upp, likadant med grädden...olivolja eller barnolja om man inte har intimolja..är till för att smörja underlivet så det blir lenare, glattare...Vi har då aldrig behövt plasta in sovrummet!!!Men visst en handduk i närheten skulle väll inte skada..Hoppas iallafall ts fick något tips, vi brukar mysa till det så där i bland
    Det var ett jättebra tips, tack!
  • Anonym (gos)
    Äldre 17 Oct 22:16
    #9
    Anonym (Tips tack!) skrev 2009-10-16 17:21:00 följande:
    Anonym (gos) skrev 2009-10-16 12:52:32 följande: Det var ett jättebra tips, tack!
    Varsågod=0)
  • Pentra
    Äldre 26 Oct 15:52
    #10

    Dämpa belysningen, men inte mer än att ni ändå kan se varandra, eller tänd några levande ljus och kanske en aromalampa med en passande erotisk doft. Sätt er sedan i var sin ände av ex. sängen eller soffan. Lek med er själva, med eller utan leksaker, se på varandra och kåta upp er tillsammans tills ni inte kan låta bli att kasta er över varandra och njuta vidare?

    /Pentra

  • Anonym (ljus,­is,mas­sage)
    Äldre 26 Oct 23:08
    #11

    Viktigt tips om ljus. Använd endast obrännbara ljusstakar (inte tenn för det smälter) och se till att det inte finns något brännbart (gardiner och annat) nära. Det är så lätt att somna ifrån.

    Nyduschat är fräscht! Massageolja eller babyolja är super.

    Om du suger av eller runkar honom kan du busa med ett finger på hans g-punkt. Ett tips kan vara att använda kondom på fingret om du tycker det är läskigt. Män kan dock reagera lite olika på om de vill ha anal stimulans eller inte och alla kommer i vilket fall som helst väldigt mycket fortare av det (går inte att hålla emot om du efter en stund gör ett komhit-tecken med fingret i rumpan på han samtidigt som du smeker honom. Tänk på att använda glidmedel och smeka runt anus innan du trycker in, ofta kan du se när anus börjar bli redo.

    Helkroppsorgasmer, smek hela honom innan han kommer, ljumskarna, låren, baksidan av knät, stjärten, pungen, mellangården, magen, bröstet, armar och armhålor, nacke, hår och hjässa... även män får tyngre orgasmer med mycket extra smek. Smek honom inte till orgasm med en gång, vänta en, två eller tre gånger innan han får komma (dvs smek honom nästan ända fram). När min tjej gör så kommer jag så kraftigt att jag nästan svimmar och orgasmen håller på lääänge (i alla fall jämfört med vanligt, vi män har ju lite kortare orgasmer oftast).

    Isbitar och fjäder (påskris...) är kul och ännu roligare om den andra har ögonbindel så h*n inte vet vad som väntar.

  • Anonym (gos)
    Äldre 27 Oct 10:15
    #12
    Anonym (ljus,is,massage) skrev 2009-10-26 23:08:39 följande:
    Viktigt tips om ljus. Använd endast obrännbara ljusstakar (inte tenn för det smälter) och se till att det inte finns något brännbart (gardiner och annat) nära. Det är så lätt att somna ifrån.Nyduschat är fräscht! Massageolja eller babyolja är super. Om du suger av eller runkar honom kan du busa med ett finger på hans g-punkt. Ett tips kan vara att använda kondom på fingret om du tycker det är läskigt. Män kan dock reagera lite olika på om de vill ha anal stimulans eller inte och alla kommer i vilket fall som helst väldigt mycket fortare av det (går inte att hålla emot om du efter en stund gör ett komhit-tecken med fingret i rumpan på han samtidigt som du smeker honom. Tänk på att använda glidmedel och smeka runt anus innan du trycker in, ofta kan du se när anus börjar bli redo.Helkroppsorgasmer, smek hela honom innan han kommer, ljumskarna, låren, baksidan av knät, stjärten, pungen, mellangården, magen, bröstet, armar och armhålor, nacke, hår och hjässa... även män får tyngre orgasmer med mycket extra smek. Smek honom inte till orgasm med en gång, vänta en, två eller tre gånger innan han får komma (dvs smek honom nästan ända fram). När min tjej gör så kommer jag så kraftigt att jag nästan svimmar och orgasmen håller på lääänge (i alla fall jämfört med vanligt, vi män har ju lite kortare orgasmer oftast). Isbitar och fjäder (påskris...) är kul och ännu roligare om den andra har ögonbindel så h*n inte vet vad som väntar.
    Trevligt=0)
  • Anonym (Tips tack!) Trådstartaren
    Äldre 28 Oct 09:02
    #13

    Tack för de trevliga tipsen!
    Någon mer?

  • Anonym
    Äldre 6 Nov 15:44
    #14

    ooosh, hoppas ingen tar illa upp men man blir lite små kåt av alla dessa trådar..... :P

  • volbab­e
    Äldre 10 Nov 21:41
    #15

    Anonym (Tips tack!) skrev 2009-10-15 16:22:37 följande:


    Hej!Tänkte överraska min man i helgen med lite snusk.Har ni några bra tips och ideér?Allt ifrån ställninger till lekar och pill.Gärna lite busiga och snuskiga förslag, är så trött på vanligt vaniljsex.Har inga sexlekasaker och hinner inte skaffa inför helgen. Det måste var inomhus och på kvällen-vi har barn.Tack på förhand
    där finns ett spel som heter kärleksspelet där finns även andra tärningsspel, med ställnigar, frågor och uppmaningar, prova! man blir jättekåt och kan verkligen inte avstå från varandra=)
  • Anonym
    Äldre 20 Jan 08:54
    #16

    Tand levande ljus i hela rummet, kla upp dig i nagot sexigt och reta honom...Jag brukar kla upp mig som Naugthy schoolgirl och det alskar han...Lat honom inte ta pa dig utan reta honom med att boja dig ner sa att han ser lite utav din rumpa t.ex... bind fast honom och ta pa honom, smek honom och bara reta honom tills han ar sa kat (du ocksa) och sen ha vilt sex...

  • lille Birger
    Äldre 3 Mar 18:18
    #17

    Vänta till din kille har somnat. Sen väcker du honom med att sitta på hans ansikte med nyrakad rumpa och mus.

  • Äldre 18 Nov 09:39
    #19

    Sexiga underkläder är alltid uppskattat. Hur man rör sig. Hur man pratar - dirty talk!!! Gå in och var dig själv men samtigt tänka som en porrskådis. Har du långt hår släpp ut det och svep det över din killes kropp. Sen kanske inte alla gillar det. Sällskapsspel är roligt och sexigt. Rollekar - vara olika karratärer. Pröva dig fram. Lycka till

  • Anonym (Kille­)
    Äldre 19 Nov 14:12
    #20

    Är du inte helrakad innan - gör det och låt honom upptäcka detta på ett trevligt sätt.

    Har ni haft analsex? Om inte - överväg detta. Skaffa en liten flaska med siliconglidmedel och ta fram den och smörj dig själv och runka honom med glidmedel, när du sedan rider honom kan du testa byta hål och låta honom glida in i rumpan på dig.

  • Äldre 23 Nov 09:41
    #21

    Ta lite sexpiller, då kommer ni definitivt att ha maratonsex!

Svar på tråden Tips på sexlekar till helgen!