• Jävelunge

    Jävligt äckligt med killar som fiser

    Jag är en sinnessjukt het singelmamma och trots att jag får napp ständigt och jämt så leder det aldrig till någonting bestående. Varför? Jo för att förr eller senare börjar varenda jävel jag träffar att lufta sin vidriga analgas i mitt sällskap!!!!! Då åker han ut!

    Va fan är problemet med de män/äckliga djur som inte kan ge fan i att skita när de inte sitter på toaletten? Är de efterblivna? Fattar de inte att andra människor mår förbannat illa av att tvingas ta del av deras jävla mök!

    Det spelar ingen roll hur snygg, trevlig, framgångsrik killen ifråga är. Den sekunden han i mitt sällskap börjar fjärta öppet är han en loser. Ouppfostrad. Äcklig som fan. Totalt osexig på alla plan.

    Fy fan va illa jag mår av folk som ogenerat släpper väder. De är fan samhällets avskum! Köp en buttplugg eller gå och dö säger jag! Schas på er!
    En fantastisk brud som mig får ni aldrig till det med så länge som ni inte kan kontrollera bajan!

  • Svar på tråden Jävligt äckligt med killar som fiser
  • KataStråf

    Jag håller med ts, och uppskattar att det även finns män som gör det. Även om det är normalt att fisa och alla gör det så behöver man inte göra det inför andra, något måste man kunna få göra när man är ensam? Bara för att några tycker det är okej att göra det inför andra så behöver ju inte det betyda att det är onormalt att tycka det motsatta.

    Jag är själv väldigt pryd när det gäller fisar, skulle aldrig fisa medvetet brevid någon, utan skulle jag behöva, så hade jag gått på toa och det hoppas jag innerligt att även de jag dejtar gör. Jag tycker att fisar är äckligt och avtändande, lika mycket som jag avskyr killar som inte stänger dörren när de ska göra nr. 2 på toa.

    Man kan vara bekväm i sitt förhållande utan att braka loss.

  • Kalle the man

    Anonym ([]) skrev 2009-11-02 17:06:31 följande:


    Alla männniskor släpper ut 1-2 liter gas per dygn så att man gör det i smyg är ännu falskare.Så TS du borde verkligen hata dig själv så mycket gas som du släpper ut hela dagarna bland folk.Du är säkert en sån där låtsas fin jävel som vill verka väluppfostrad och tror att du är bättre och finare än alla andra.Så medans du sitter och kikar på forumet så släpper du ut gaser fy f*n vilket äckel du är.
    Fel! en människa släpper 0.2-2 liter gas om dagen.... Och den kan man släppa på eget håll utan att vara så respektlös mot omgivningen.
  • Avstängd

    Fisa är det mest avtändande som finns, och förbannat ouppfostrat att göra bland folk. Va fan, är det så svårt att gå in i badrummet om det trycker på?
    Att nåns kille brukade fisa under täcken som jag läste tidigare i tråden fick mig att vilja kräkas. Seriöst??? Hade min sambo gjort det skulle jag utan tvekan kasta ut honom. Fy fan vad äckligt.

    Vad är det roliga i det hela? Att det låter? Att det luktar fruktansvärt illa?

  • Användarnamn är för mesar
    Avstängd skrev 2009-11-03 14:27:03 följande:
    Fisa är det mest avtändande som finns, och förbannat ouppfostrat att göra bland folk. Va fan, är det så svårt att gå in i badrummet om det trycker på? Att nåns kille brukade fisa under täcken som jag läste tidigare i tråden fick mig att vilja kräkas. Seriöst??? Hade min sambo gjort det skulle jag utan tvekan kasta ut honom. Fy fan vad äckligt. Vad är det roliga i det hela? Att det låter? Att det luktar fruktansvärt illa?
    Jag antar att det är sådant man roas av om man ligger på en apas intelligensnivå.
  • Avstängd

    Användarnamn är för mesar skrev 2009-11-03 14:30:06 följande:


    Jag antar att det är sådant man roas av om man ligger på en apas intelligensnivå.
    Antagligen....
  • Användarnamn är för mesar
    Avstängd skrev 2009-11-03 14:31:13 följande:
    Användarnamn är för mesar skrev 2009-11-03 14:30:06 följande: Antagligen....
    äckliga människor.
  • Anonym ([])

    Kalle the man skrev 2009-11-03 14:15:24 följande:


    Anonym ([]) skrev 2009-11-02 17:06:31 följande: Fel! en människa släpper 0.2-2 liter gas om dagen.... Och den kan man släppa på eget håll utan att vara så respektlös mot omgivningen.
    Man släpper ut gas vare sig man vill eller inte men mängden kom jag bara ihåg lite svagt.
    Men eftersom du inte har något annat för dig om dagarna så kan jag förstå om du måste leta reda på den exakta mängden.
  • Kalle the man

    Anonym ([]) skrev 2009-11-03 14:35:47 följande:


    Kalle the man skrev 2009-11-03 14:15:24 följande:
    Man släpper ut gas vare sig man vill eller inte men mängden kom jag bara ihåg lite svagt.Men eftersom du inte har något annat för dig om dagarna så kan jag förstå om du måste leta reda på den exakta mängden.
    För en hyfsat kunnig människa tar det ca 20-30 sekunder att googla på det och läsa rätt fakta... Jag sitter vid en dator på jobbet och klarar av att göra 2 saker samtidigt. Vilket verkar vara ett nytt begrepp för dej....
  • Jävelunge

    Kalle the man skrev 2009-11-03 10:57:58 följande:


    Om du hade orkat läsa alla inlägg så hade du sett att vi tycker att det är helt normalt att fisa, men man kan ju gå undan och göra det.Det din kille gör är att han inte visar dej någon respekt! Sedan kan du skratta hur mycket du vill...
    Åhh...vilken man...jag blir alldeles knäsvag

    Tänk att det faktiskt finns män som du som fattar att det faktiskt handlar om respekt. Och om att i alla fall försöka att inte framstå som ett äckligt urtidsdjur som inte kan kontrollera sig framför sin partner.
  • Kalle the man
    Jävelunge skrev 2009-11-03 15:31:36 följande:
    Åhh...vilken man...jag blir alldeles knäsvag Tänk att det faktiskt finns män som du som fattar att det faktiskt handlar om respekt. Och om att i alla fall försöka att inte framstå som ett äckligt urtidsdjur som inte kan kontrollera sig framför sin partner.
    Allt har att göra med respekt bara! Själv tycker jag att det ör skitäckligt med folk som fiser och då behandlar jag inte fok på det äckliga sättet...Tja, vi kanske hade blivit ett fint par....

    Många puckon säger här att det bara är naturligt. Men jag säger då att onanera är också naturligt, men det gör man väl inte bland folk....
Svar på tråden Jävligt äckligt med killar som fiser