• Jävelunge

    Jävligt äckligt med killar som fiser

    Jag är en sinnessjukt het singelmamma och trots att jag får napp ständigt och jämt så leder det aldrig till någonting bestående. Varför? Jo för att förr eller senare börjar varenda jävel jag träffar att lufta sin vidriga analgas i mitt sällskap!!!!! Då åker han ut!

    Va fan är problemet med de män/äckliga djur som inte kan ge fan i att skita när de inte sitter på toaletten? Är de efterblivna? Fattar de inte att andra människor mår förbannat illa av att tvingas ta del av deras jävla mök!

    Det spelar ingen roll hur snygg, trevlig, framgångsrik killen ifråga är. Den sekunden han i mitt sällskap börjar fjärta öppet är han en loser. Ouppfostrad. Äcklig som fan. Totalt osexig på alla plan.

    Fy fan va illa jag mår av folk som ogenerat släpper väder. De är fan samhällets avskum! Köp en buttplugg eller gå och dö säger jag! Schas på er!
    En fantastisk brud som mig får ni aldrig till det med så länge som ni inte kan kontrollera bajan!

  • Svar på tråden Jävligt äckligt med killar som fiser
  • Charlottetott
    Neko skrev 2009-10-28 19:44:10 följande:
    Kan han inte gå iväg någon annanstans (toa) eller åtminstone göra det så att det inte låter? =S
    Det kan man tycka... Kan bli riktigt förband på de då han inte har någon respekt för att jag tycker de e vidrigt!!
  • Punchrullen

    Till TS
    Du måste tycka väldigt illa om dig själv eftersom du fiser också som alla andra? Och om du inte visste det så är det fullkomligt normalt att man börjar fisa inför sin partner när man känner sig bekväm med denne.
    Jag kan garantera dig att majoriteten skulle hålla med mig om detta. Så folk som resonerar som du är en minoritet.

  • Anonym

    Det är direkt ohälsosamt att INTE släppa gaser! Tarmen sträcks ur och vill det sig riktigt illa så kan det bli ärrbildning på den! OCH man kan få cancer.

    Fisa är normalt, alla äter ju, så alla bildar vi gaser i tarmpaketet. Gör du ej det, så är du antagligen död.

    Men tjår, visst kan man gå undan på tex toan och släppa lite lovegas, inte alla uppskattar ju det i sin närvaro. Inte jag heller, jag menar, vem vill kramas med nån som luktar avlopp?

  • MassiiMotoo

    Det är naturligt att fisa du gör de jag gör de, prinsessan viktoria och hela hennes tjocka släkt gör det.

    Get over it!

  • Anonym
    MassiiMotoo skrev 2009-10-28 22:22:55 följande:
    Det är naturligt att fisa du gör de jag gör de, prinsessan viktoria och hela hennes tjocka släkt gör det. Get over it!
    Det är naturligt att ha sex också, alla gör ju det, prinsessan Viktoria, kungen och till och med våra föräldrar, men inte gör vi det inför alla för det.
  • Anonym (fartgirl)

    Du låter allt annat än fantastiskt och mycket mer av självgod egotripp i ditt inlägg.
    Grabbarna kanske fiser medvetet för att blåsa dig av dom höga hästarna och ta ner dig på jorden. Att alla grabbar du träffar fiser tyder antingen på det eller att du dras till grabbar som fiser, kanske är lite av en hatkärleksgrej för dig, skulle ju förklara ditt hatiska inlägg också. Ja, jag tror på det senare, jag tror du inte skulle klara dig utan grabbar som fiser, hur skulle du då få utlopp för all din agression. Tur för dig helt enkelt med dessa fisgrabbar.

    Du kommer säkert vad det lider att hitta din fisgrabb som du kommer kunna hata och älska på samma gång, han har bara inte fisit sig in i din värld ännu.

    Lycka till!

  • Anonym (LOL)

    Haha, jävligt komiskt att skylla gaser på att man aldrig får till det. Kära TS, antingen är du inte ens hälften så het som du tror, eller så vill du leva ensam.
    Jag tror på det första.

  • Anonym (Tarmdjupet)

    Får lust att släppa en riktigt sur, lång brakare rätt i snoken på TS.

  • Anonym (Skitnödig)

    Äsch, ditt inlägg säger mer om dig än de som fjärtar! Förmodligen så beskriver de vad de tycker om dig hellre med röven än verbalt!

  • Anonym (Lisa)

    Åh vad jag håller med dig TS!

    Givetvis är det naturligt att fisa och man SKA givetvis göra det, men att göra det inför folk är så sjukt jävla ociviliserat och äckligt. Jag skulle tappa all attraktion direkt till den man som höll på så. Det är en helt annan sak om det händer en olycka ibland, nu pratar vi om det medvetna äcklet.

Svar på tråden Jävligt äckligt med killar som fiser