• Jävelunge

    Jävligt äckligt med killar som fiser

    Jag är en sinnessjukt het singelmamma och trots att jag får napp ständigt och jämt så leder det aldrig till någonting bestående. Varför? Jo för att förr eller senare börjar varenda jävel jag träffar att lufta sin vidriga analgas i mitt sällskap!!!!! Då åker han ut!

    Va fan är problemet med de män/äckliga djur som inte kan ge fan i att skita när de inte sitter på toaletten? Är de efterblivna? Fattar de inte att andra människor mår förbannat illa av att tvingas ta del av deras jävla mök!

    Det spelar ingen roll hur snygg, trevlig, framgångsrik killen ifråga är. Den sekunden han i mitt sällskap börjar fjärta öppet är han en loser. Ouppfostrad. Äcklig som fan. Totalt osexig på alla plan.

    Fy fan va illa jag mår av folk som ogenerat släpper väder. De är fan samhällets avskum! Köp en buttplugg eller gå och dö säger jag! Schas på er!
    En fantastisk brud som mig får ni aldrig till det med så länge som ni inte kan kontrollera bajan!

  • Svar på tråden Jävligt äckligt med killar som fiser
  • xXx

    Hmm undrar hur en fis luktar i rymden,(poff) go ribba man röker på

  • PixL
    astalacasta skrev 2009-10-30 20:42:58 följande:
    Jag var trött igår och lyckades inte riktigt få fram min poäng, sorry. Jag förstod att du inte menade att vissa människor inte fiser. Jag ville bara få fram att det kan ju inte vara själva fisandet som är problemet, utan fisarens attityd till fisandet. Omogna människor som inte tycker att det är det naturligaste i världen att alla fiser, och därför måste dra krystade skämt om det är självklart inte så roliga. Men att fisa, och om man råkar göra det i fel sammanhang eller väldigt illaluktande, be om ursäkt för det är väl ok? Jag tyckte bara att ts lät väldigt hård i sitt avståndstagande till allt fisande.
    Ja, det var jag helt klart. Jag håller med dig i allt du skrev.
  • Användarnamn är för mesar
    Jävelunge skrev 2009-10-28 15:31:10 följande:
    Jag är en sinnessjukt het singelmamma och trots att jag får napp ständigt och jämt så leder det aldrig till någonting bestående. Varför? Jo för att förr eller senare börjar varenda jävel jag träffar att lufta sin vidriga analgas i mitt sällskap!!!!! Då åker han ut! Va fan är problemet med de män/äckliga djur som inte kan ge fan i att skita när de inte sitter på toaletten? Är de efterblivna? Fattar de inte att andra människor mår förbannat illa av att tvingas ta del av deras jävla mök! Det spelar ingen roll hur snygg, trevlig, framgångsrik killen ifråga är. Den sekunden han i mitt sällskap börjar fjärta öppet är han en loser. Ouppfostrad. Äcklig som fan. Totalt osexig på alla plan. Fy fan va illa jag mår av folk som ogenerat släpper väder. De är fan samhällets avskum! Köp en buttplugg eller gå och dö säger jag! Schas på er! En fantastisk brud som mig får ni aldrig till det med så länge som ni inte kan kontrollera bajan!
    Jag gjorde misstaget att dejta en 22-årig hemmaboende brat på djursholm en gång. Alltså han bodde med sina föräldrar i ett stort hus. Man skulle kunna trott att de beter sig lite bättre där, men redan första gången jag var hemma hos honom så började han fisa öppet och då dog jag lite. Sen skulle han alltid berätta om sitt runkande, som att han satt inne och runkade i mejeriavdelningen på ICA när han jobbade där med att plocka fram varor. Och att han sprutade över sin egen axel när han runkade. Och att hans mjukisbyxor som jag lånade, hade spermafläckar på.

    Han dumpades jävligt kvickt kan jag säga, äckel-as-apa. Fan jag vill slå honom, fast ändå vill jag inte röra i den vidrige jäveln.
  • Jävelunge
    Användarnamn är för mesar skrev 2009-10-31 08:30:43 följande:
    Jag gjorde misstaget att dejta en 22-årig hemmaboende brat på djursholm en gång. Alltså han bodde med sina föräldrar i ett stort hus. Man skulle kunna trott att de beter sig lite bättre där, men redan första gången jag var hemma hos honom så började han fisa öppet och då dog jag lite. Sen skulle han alltid berätta om sitt runkande, som att han satt inne och runkade i mejeriavdelningen på ICA när han jobbade där med att plocka fram varor. Och att han sprutade över sin egen axel när han runkade. Och att hans mjukisbyxor som jag lånade, hade spermafläckar på. Han dumpades jävligt kvickt kan jag säga, äckel-as-apa. Fan jag vill slå honom, fast ändå vill jag inte röra i den vidrige jäveln.
    Hahaha...knölpåk kanske skulle funka? Eller basebollträ. Så att du kan nita honom från replängds avstånd menar jag... Ett annat alternativ är ju att smeta in hans bil i hundbajs rötna ägg. Så att framtida brudar känner på lukten att det är ett jävla äckel som kommer åkande och slipper göra samma misstag som du.
  • Jävelunge
    Anonym skrev 2009-10-30 00:05:53 följande:
    Du är så sinnessjukt het så att du blivit singelmamma(=looser)? Du är så sinnessjukt het så att du måste använda Lara Croft som bild? Hehehe *skrattar*
    Ja, du lilla gumman. Något mer loseraktigt än att inte kunna stava ordentligt har jag svårt att komma på.
    Jo förresten, att tro att någon normal människa skulle lägga ut en bild på sig själv som avatar på familjeliv. Gör man det är man ta mig fan en ännu större loser. Dock inte riktigt lika stor som människor som inte ens vågar skylta med sin FL-identitet utan kryssar i anonymrutan.

    Tror du på allvar någon bryr sig om vem du är?

    Idiot.
  • Velour

    Jag känner som dig TS. Visst, det är naturligt att fisa. Går liksom inte att inte fisa. Men allt som är naturligt är inte vackert. Att bli så bekväm inför varandra att man släpper sig närsomhelst det trycker på, förstör attraktionen. Det stinker och det är direkt avtändande.

    Att det kanske någon gång händer en fisolycka är en annan diskussion.

  • pumbis

    HAHA!! Men snälla rara du, det är normalt att fisa. Alla människor gör det någon gång, även du! Du ska inte tro att du tillhör kategorin (den första på jorden som aldrig släppt sig). För det är ju inte sant! En kille som fiser är inte mkt äckligare än en tjej som gör det! Man måste ju göra detta någon gång ibland för att fungera...! Tycker du har en otroligt konsig teori och udda sätt att se på det hela. För varför skulle ett förhållande som enligt dig är perfekt kraschas på grund utav en fis??

    HAHA så många gånger som min pojkvän råkat släppa sig i min närhet, kan inte ens räkna dem eftersom detta faktiskt inte alls är någonting jag noterat... Vi kan komma in i badrummet och hälsa på varandra när vi sitter på toa.. Haha.. i vårt förhållande är det inget farligt med en fis.. Det är som en fjärt i rymden ungefär.. HAHA... Vi har bara jäkligt kul åt varandra om vi råkat släppa oss, ibland kan vi ha värsta fis orkerstern HAHAHA!! Försök glöm det där tjejen.. Det är inte hela världen!!!

    HAHA, om det nu skulle råka vara hela världen för dig! Kan du ju alltid göra någonting åt det.
    Ge mannen i ditt "24 timmars liv" en fis tablett med doft av lillenkonvalj (finns att köpa på apoteket)
    När han nu råkar släppa sig luktar det typ parfym istället! HAHA perfekt för känsliga näsor och ditt 24 timmars förhållande kanske åtminstone blir till en vecka! ;)

    Lycka till!!! :P

  • Cracker

    haha det som inte finns något roligare än att fisa. Perfekt är om den luktar riktigt rejält. Jag brukar alltid ladda upp med mamma scans köttbullar dagen innan, brukar ge ordentliga gaser och sätter igång magen.

  • singer

    Måste hålla med Ts. Romantikdödare att gå runt och fisa, rapa och äckla sig. Jepp, här finns en till som blir avtänd.

  • Jävelunge

    Anonym ([]) skrev 2009-11-02 17:06:31 följande:


    Alla männniskor släpper ut 1-2 liter gas per dygn så att man gör det i smyg är ännu falskare.Så TS du borde verkligen hata dig själv så mycket gas som du släpper ut hela dagarna bland folk.Du är säkert en sån där låtsas fin jävel som vill verka väluppfostrad och tror att du är bättre och finare än alla andra.Så medans du sitter och kikar på forumet så släpper du ut gaser fy f*n vilket äckel du är.
    Så du menar att man är falsk och äcklig om man INTE fiser, rapar, petar näsan, kammar sig, petar örorn, klämmer finnar, tandtrådar, klipper naglarna och så vidare inför andra människor?

    Jag kallar det god uppfostran. Och ja, att jag kan konstrollera mina kroppsfunktioner gör mig defenetivt till en bättre människa än de orangutanger som inte kan det.
Svar på tråden Jävligt äckligt med killar som fiser