• Danitra

    Vem är FLs BÄSTA bloggare? - Finalen!


    Nu är det dags! FLs bästa bloggare ska utses!
    Under två dagar har man kunnat nominera sina favoritbloggare och nu har dom tio med flest nomineringar gått vidare till den här finalen. Ta dig tid att kika in hos dom alla - dom har kommit så här långt av en bra anledning!
    Det enda kravet har varit att man är medlem på familjeliv.se så ämnena varierar stort mellan bloggarna. Det är alltså helt upp till dig som röstar att avgöra vad som gör en blogg bäst. Ge jättegärna en motivering i tråden, du kan även passa på att nämna bloggar som du inte röstat på men som är värda att nämnas.
    Omröstningen kommer avslutas tisdagen den 3/11 kl. 20.00.
    Dom tre bloggare med flest röster kommer bli tilldelade en "dekal" från Familjeliv.se som man kan pryda sin blogg med. På det viset kan alla läsare som tittar in få veta hur uppskattad bloggen är! 
    Här är finalisterna:
    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Vem är FLs BÄSTA bloggare? - Finalen!
  • lugnåsbo

    Såklart röstar jag på ketchupmamman, och har ni missat hennes bok som släpptes nyss (med samma namn) så KÖP o läs och du har många igenkännande skratt framför dig =)

    Priset är en dekal, vadå så priset är reklam för Familjeliv?? eller vadå för dekal haha

  • lövet2

    Det blev Bonanza, konstigt nog. Jag gillar inte många av hennes åsikter och stör mig på det mesta hon skriver på FL, men hennes blogg var den enda jag inte blev uttråkad av.


    Hey, you get to decide who you are ...
  • L2K

    Beckah fick min röst!


    Linda, mamma till Sebastian -02, Oskar -04 och Emilia -07
  • Danitra
    lugnåsbo skrev 2009-10-29 18:35:58 följande:
    Såklart röstar jag på ketchupmamman, och har ni missat hennes bok som släpptes nyss (med samma namn) så KÖP o läs och du har många igenkännande skratt framför dig =) Priset är en dekal, vadå så priset är reklam för Familjeliv?? eller vadå för dekal haha
    Ja, visst är det reklam för FL men det är också en tydlig indikation på att bloggen är väl omtyckt vilket kan få många nya besökare att ta sig en extra titt. Så funkar jag i alla fall!
    Men det är ju givetvis valfritt att använda den.
    Jag har skapat den här tävlingen helt på egen hand och har inga tillgångar att använda för något fancy pris. Istället gjorde jag mitt bästa för att hitta något som kan uppskattas av vinnaren och det blev en dekal.
  • pönz

    Får jag fråga en sak?
    Varför har du inte skrivit Ketchupmammans och Innan du fanns nick här på familjeliv? Vill de inte det.....? Eller är det nån regel som stör?


    Min blogg är bättre än din. pojkeniglaskulan.blogspot.com
  • Danitra
    pönz skrev 2009-10-29 19:08:29 följande:
    Får jag fråga en sak? Varför har du inte skrivit Ketchupmammans och Innan du fanns nick här på familjeliv? Vill de inte det.....? Eller är det nån regel som stör?
    Man har fått välja vilket "namn" man vill använda. En del är mest kända för sitt FL-nick och andra för sitt bloggnamn.
    Sen slog min lathet till och jag orkade inte skriva ut både FL-nick och bloggnamn.
  • Bonanza
    lövet2 skrev 2009-10-29 18:53:50 följande:
    Det blev Bonanza, konstigt nog. Jag gillar inte många av hennes åsikter och stör mig på det mesta hon skriver på FL, men hennes blogg var den enda jag inte blev uttråkad av.
    Ha ha! Tack!

    Jag röstade på Burriburr. Ketchupmamman är bra (men jag gillade ärligt talat karinlindellbloggen bättre) men har sina fans redan och det kommer säkert bli så att världens mest överskattade blogg (nämner dock inte vilken) kommer vinna. Trist.
  • pönz
    Danitrass skrev 2009-10-29 19:10:38 följande:
    Ok och förresten det var ju samma med Anna såg jag nu också, jaja whatever.

    Men egentligen, om jag får säga vad JAG tycker, så vore det kul om det stod deras nick på FL för då känner man ju igen dem på FL. Visserligen så vet ju jag vad de heter men det vet ju inte alla andra. Men det är ju klart att de får bestämma det själva om de inte vill att deras nick ska skrivas ut, jag bara säger min lilla åsikt här
    Min blogg är bättre än din. pojkeniglaskulan.blogspot.com
Svar på tråden Vem är FLs BÄSTA bloggare? - Finalen!