Inlägg från: Anonym (Killen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Killen)

    Att onanera framför sin partner

    I helgen när vi låg i sängen da jag till att jag ville se min tjej onanera till orgasm. Hon började och blev kåt som ....

    Hon försökte ta lite på mig och kyssa mig men jag puttade iväg henne och nekade henne kontakt med mig. Jag ville se hur hon byggde upp sin kåthet och tillslut blev som en pilbåge och kom hårt som bara den. När hon var klar så kramade jag om henne och tackade för showen. Det var väldigt läckert att se och hon var utelämnad att ligga på sin sida av sängen helt naken och onanera inför mig.

    Jag frågade om jag kunde få en till show senare när jag är fullt påklädd och inte ligger i, utan står eller sitter bredvid sängen och bara observerar och det skulle gå bra. Jag ser fram mot det ska ni veta! :)

  • Anonym (Killen)

    Gammal tråd men fortfarande intressant. :)

    Jag gillar att titta på när tjejen smeker sig till orgasm. Igår började jag smeka henne och kåta upp henne när vi satt i soffan. Huxflux var hon naken (jag fullt påklädd) och låg med huvudet i mitt knä. Hon fick då ett ?uppdrag? av mig att börja onanera.

    När jag såg att det började närma sig orgasm så stoppade jag henne. Hon fick berätta hur lång tid hon behövde för att nå orgasmen. 2 minuter sa hon. Jag ?gav? henne 1,5 minut (jag ville sätta tidspress på henne så hon skulle försöka allt hon kunde att få orgasm nen ändå inte lyckas) och hon började pulla gärnet men lyckades inte avsluta inom denna tid.

    Jag tog bort hennes hand och hon fick lugna sig lite, sen fortsatte hon igen och när hon var nära så stoppade jag henne igen. Hon fick samma fråga. 1 minut sa hon och jag gav då henne 45 sekunder.

    Hon lyckades inte komma på denna tid heller så jag tog bort hennes hand igen.

    Nu var hon riktigt kåt och våt nu ska ni veta. :) Efter en stund fick hon fortsätta och jag sa att nu vill jag se dig komma. Hon fortsatte då pulla och inom någon minut så kom hon i världens orgasm. Hennes kropp spände som en fjäder. Underbar show för mig.

Svar på tråden Att onanera framför sin partner