• Anonym (lustfylld)

    Att onanera framför sin partner

    Hej på er,

    I morse vaknade jag som vanligt när klockan ringde, väckte frugan vid 8-tiden med nybryggt kaffe och lite surr vid frukostbordet. Frugan tar sin morgon dusch och har båttom till jobbet. Hon står i duschen och tvättar sig och skriker om att jag ska hämta hennes morgonrock.......hon är så läcker! För mig är hon den sexigaste kvinnan som finns. Som så många gånger förut hämtar jag hennes morgonrock och studerar henne när hon duschar och tvätta sina bröst, axlar och fittan. I morse blev jag så jävla kåt av att se henne och för första gången på flera års äktenskap så runkade jag med henne framför mig....hon i duschen..naken och så jävla sexig (som alltid). Vi har glasdörrar till duschen och jag var på utsidan och runkade och hon var fullt medveten om att jag studerade henne och tillfredställde mig själv och jag tror att hon gillade det det för hon "tvättade" sig lite extra . Det fanns alltså inte tid till sex då frugan rusar till jobbet efter duschen.

    Hur som helst....bruka du onanera framför din partner och uppskattas det i sådana fall?

  • Svar på tråden Att onanera framför sin partner
  • Puffpinglan
    Kalle the man skrev 2009-11-02 09:42:58 följande:
    Absolut! Och extra sexigt när ens tjejer ligger med en rabbit eller handen och kör på! Är du säker på att hon såg dej i duschen?
    What??!?!?
    Rasmus och Ebba är det bästa jag gjort!
  • j the man

    För egen del tycker jag det låter kanonsexigt... skulle gärna både "komma på" min fru när hon onanerar och bli påkommen av henne..

  • Anonym (Nix)

    Jag vill absolut inte se min sambo onanera, det är hans ensak om det är något han sysslar med. Och onanerar själv gör jag inte alls, varken framför honom eller för mig själv.

  • Me o Mike

    Vi kan göra det när vi inte "orkar" ha sex på riktigt om man säger så. Jag vet att min man älskar när jag gör det iaf!

  • Me o Mike

    haha Ja om min man tänder på vår dotter BELLA som är 1,5 år så bör jag nog byta man!!

    j the man skrev 2009-11-02 12:39:28 följande:


    åå jo det måste du ha hört förut Bella, i alla fall så tycker jag så ;)
  • Anonym (OooO)

    Kvinna som jag är skulle jag bli jävligt upphetsad av att min man tillfredställde sig själv av bara anblicken på mig i duschen och vice versa..
    Synd att tid inte fanns för mer skoj mellan er direkt men antar att det kommer senare istället.. hehe

Svar på tråden Att onanera framför sin partner