• Anonym (lustfylld)

    Att onanera framför sin partner

    Hej på er,

    I morse vaknade jag som vanligt när klockan ringde, väckte frugan vid 8-tiden med nybryggt kaffe och lite surr vid frukostbordet. Frugan tar sin morgon dusch och har båttom till jobbet. Hon står i duschen och tvättar sig och skriker om att jag ska hämta hennes morgonrock.......hon är så läcker! För mig är hon den sexigaste kvinnan som finns. Som så många gånger förut hämtar jag hennes morgonrock och studerar henne när hon duschar och tvätta sina bröst, axlar och fittan. I morse blev jag så jävla kåt av att se henne och för första gången på flera års äktenskap så runkade jag med henne framför mig....hon i duschen..naken och så jävla sexig (som alltid). Vi har glasdörrar till duschen och jag var på utsidan och runkade och hon var fullt medveten om att jag studerade henne och tillfredställde mig själv och jag tror att hon gillade det det för hon "tvättade" sig lite extra . Det fanns alltså inte tid till sex då frugan rusar till jobbet efter duschen.

    Hur som helst....bruka du onanera framför din partner och uppskattas det i sådana fall?

  • Svar på tråden Att onanera framför sin partner
  • Anonym

    Tycker om att se min man runka, tyvärr tycker han inte lika mycket om att låta mig titta...synd! Å andra sidan har jag också svårt att förstå varför han vill se mig onanera...inte alls lika härligt med en tjej, i mina ögon! Hihi.
    Gillar särskilt det där våta ljudet som uppstår efter en stunds runkande : ) Och förstås att se de olika handgreppen! De har inspirerat och utvecklat min oralsexteknik : )

  • Anonym (rosa)

    Min man tycker det är jätte tändande om jag onanerar där han är, han blir nyfiken om jag ligger i sängen och läser en bok,om jag sitter i soffan med en filt över mig tror han att jag sitter där och pillar... han blir grymt kåt på mig då och det ena leder till det andra.
    Igår kelade jag lite med honom och det slutade med att vi onanerade tillsammans.. och det ledde till det andra.

    Jag tycker det är grymt tändande att se en man ha det trevligt med sig själv... gör inte alla kvinnor det?

  • Josun

    Tycker det borde vara en del av kärlekslivet att man onanerar med varandra. Då får ju alla komma och vara nöjda dessutom.

    Också känns det nästan som en bra grej att börja med innan man lärt sig hur man fungerar i sängen. Bägge får komma och man kan ändå hjälpa varandra lite emellanåt.

    Inget alls fel på klassisk sex heller men tycker ändå att man kan variera lite. Också är det ju så fint att se sin tjej ha det skönt också.

  • Anonym (kåt-tjej)

    Vi onanerar ofta framför varandra, ibland ligger fokus på mig och ibland på honom. Ibland onanerar vi oss till orgasm samtidigt. Han onanerar själv ibland och jag onanerar själv ibland. Ibland leder onanin till att vi tillfredställer varandra med händer eller mun och ibland leder det till samlag. Onani är trevligt

  • Peter37

    Det är grymt läcker att få visa sig när man onanerar..jag blir extra styv av det...
    ngn sugen..hihi

  • EnSvårOchJobbigGrej

    shit va härligt. skulle gärna syssla med sånt just nu. just duschen är extra härligt med tvålen och allt. bjöd in min förra "kille" att duscha med mig...och han tackade nej. satte sig i soffan och kollade tv ist. jäkla va paff jag blev.

  • Me o Mike

    Njae.. Jag tycker det är mycket sexigare att se en tjej göra det..

    Anonym (rosa) skrev 2009-11-02 18:17:48 följande:


    Min man tycker det är jätte tändande om jag onanerar där han är, han blir nyfiken om jag ligger i sängen och läser en bok,om jag sitter i soffan med en filt över mig tror han att jag sitter där och pillar... han blir grymt kåt på mig då och det ena leder till det andra.Igår kelade jag lite med honom och det slutade med att vi onanerade tillsammans.. och det ledde till det andra.Jag tycker det är grymt tändande att se en man ha det trevligt med sig själv... gör inte alla kvinnor det?
Svar på tråden Att onanera framför sin partner