• solros1976

    Hur hittar man en tillfällig sexkontakt?

    Jag och min hustru har sedan ett tag tillbaka kommit överrens om att jag kan söka en tillfällig sexkontakt. Hon själv är inte intresserad av att ha sex med andra, men vill gärna att jag ska få prova mina fantasier.

    MEN, har jag dessvärre upplevt mycket, som Man verkar det i princip omöjligt att få någon vettig kontakt med andra kvinnor som är intresserade av sex. Jag har sökt mycket, bl.a genom BodyContact, men utan resultat. Frugan började till slut gå ut på nätet och själv söka åt mig, men vi har fortfarande inte hittat någon som är intresserad.

    Jag är en trevlig och snäll kille, men varför är det så svårt? Är det för att jag är gift? Dras alla killar över en kam, eller vad är det som händer? Det verkar som att flertalet killar är otrevliga mot tjejerna när man läser på en del tjejers presentationer på t.ex BodyContact, och det tycker jag är så skitaktigt av killarna.

    Jag känner mig ganska nere nu, vill så gärna finna någon där vi tillsammans kan ha skönt sex som båda tycker om, men det verkar så omöjligt för mig. Vad ska jag göra?

    Anledningen till att jag inte skrivit något i min presentation här än är för att jag ärligt talat är rädd för att bli utpekad som något pervo då jag är gift och pappa - för jag får känslan av att som gift och pappa så ska man ju egentligen inte hålla på med sex med andra då det anses som fult i samhället upplever jag - och jag vill dessutom inte att mina vänner och mina barn ska veta om mitt och min hustrus överrenskommelse och sexliv.

  • Svar på tråden Hur hittar man en tillfällig sexkontakt?
  • Anonym

    Någon nämnde swingersklubb där kan man komma som singelman också vet ej var du bor men i Köpenhamn finns en hel del sådana man måste vara medlem först men sedan är det fritt fram att gå och titta eller vara med i leken... inte alls så sunkigt som det låter!!

  • bodegapeppe
    FlamingRed skrev 2009-11-18 14:07:40 följande:
    Jojo, men dessa tjejer vill ju oftast ha sex från sin livspartner, och killarna från okända "villiga" tjejer...!
    Hmm, du har rätt. Och någon nämnde klubbar. Det finns det och där kan man få så man tiger det vill jag lova :)
  • Chester Copperpot

    Tja, om du är tjej och jävligt sugen, och dessutom bor i Malmö, så ställer jag alltid upp... ;)

  • FlamingRed
    bodegapeppe skrev 2009-11-18 15:14:24 följande:
    Hmm, du har rätt. Och någon nämnde klubbar. Det finns det och där kan man få så man tiger det vill jag lova :)
    Jaha, var går jag då, så jag får så jag tiger några gånger i veckan?
  • solros1976
    LivingEasy skrev 2009-11-17 20:15:39 följande:
    Som kille är det jättesvårt att hitta sex om man inte är en riktig loverman och erfaren på att säga /skriva rätt saker samt ha "rätt" bilder på sina 5 sekunder du får när tjejen som ev läst det du skrivit tittar in på dig på BC eller liknande. Jag tror en forumtråd på FL är 10 gånger bättre än BC , knullkontakt o.s.v Lycka till! Trigger30 verkar ju va en superheting hon kanske inboxar dig
    Jag har upplever det ungefär så också, fast med tillägget att utseendet på killen är mycket viktigt. Jag erkänner att jag definitivt inte är den snyggaste killen, ser väl ganska medelmåttig ut antar jag. För mig är inte utseendet allt, det är viktigt att man passar ihop med för att ha en sexkontakt tycker jag. Jag förstår att tjejer på BC har många killar att välja emellan, kan tänka mig att flertalet tjejer får måååånga mail från killar, och att de inte hinner eller orkar gå igenom den massiva mailskörden. När jag tittat runt på BC har jag sett en del tjejer som haft typ 20 000 profilvisningar och en del som fått typ 500 svar på en annons de lagt ut.

    Tack, jag hoppas på att jag finner en trevlig tjej :)
  • solros1976
    Tigger30 skrev 2009-11-17 20:22:19 följande:
    Het? Kan du ge dig på! Inboxa? You never know... Men som sagt... Fl är bra till mycket
    Hehehe :) Ja vem vet, snart kanske jag har 200 mail från dig Trigger30 ;)
  • solros1976
    Tigger30 skrev 2009-11-17 20:25:45 följande:
    Ha ha, ja du ser Go for it Ts! Det funkar ju uppenbarligen
    Ja det får jag ta o göra :)
  • sensuellaisabella

    Tja, kan bara hålla med övriga talare att om man som tjej vill ha tillfälligt sex (vilket de flesta tjejer INTE vill) så är det rena rama karl-buffén "därute" för oss

    Men TS, jag kom att tänka på en annan sak. Kan det möjligen vara så att din fru redan har en (eller flera) älskare? Att hon därför, mycket pga dåligt samvete, vill unna dig att också ha sex med andra. Låter ju så, eftersom hon inte verkar tända på dig längre. Det är något skumt med det här, anser jag (och som kvinna vet jag hur de flesta andra kvinnor tänker...)

  • V i c t o r

    Har inte alls erfarenheten att man får napp för att man är gift enligt tidigare utsago.

  • sensuellaisabella

    V i c t o r skrev 2009-11-19 11:24:38 följande:


    Har inte alls erfarenheten att man får napp för att man är gift enligt tidigare utsago.
    Menar du att du har en profil, trots att du är gift?
Svar på tråden Hur hittar man en tillfällig sexkontakt?