• babano­os
    Äldre 6 Dec 22:14
    12345 visningar
    39 svar
    39
    12345

    Tips på långresor om inte Thailand?

    Hej!
    Jag har också lagt in en liknande förfrågan, men inte fått några svar... :(, så jag lusläste din! Här är min om det är nån här nu som vill svara på mina andra frågor.....

    Jag är gravid med mitt tredje barn och har gett mig f..n på att 3 mån av föräldraledigheten ska vi bo utomlands, och har fått min sambo att vara med på noterna :).
    Tankarna har hela tiden kretsat runt Thailand och Koh Lanta där det ju finns svensk skola...Men nu när jag börjar luska närmare så känns det lite mindre som att hamna i paradiset, dels priserna på boende, som är dyrare än hemma om man vill bo vettigt utan att sova hela familjen i samma rum. Och så låter det som att det är väldigt mycket svenskar och inte mycket lokalbefolkning kvar... Säkert är det toppen ändå, men det kanske finns helt andra alternativ!?
    Finns det någon familj där ute som gjort en längre resa med kids i skolålder? Vart åkte ni? Hur var det? Hur löste ni ev. skolundervisning? Någon som haft sina barn med distansundervisning, tex Sofia distans??
    Berätta berätta!!

    Jag kan iallfall varmt rekommendera Sydafrika. Har bott med min äldste son där många säsonger från att han var bebis. Vi har hyrt hus i Kapstaden, men rest runt en hel del. Det är underbart, såå vackert och väldigt trevligt folk. Havet är kallt på västkusten, men inte på östkusten!
    Är man i Kapstaden tar det bara ca 45 min att köra....

  • babano­os
    Äldre 6 Dec 22:32
    #33

    Men vi vill ju faktiskt vara i Sverige den korta tid det är varmt här!
    Det är rusket under vintermånaderna vi vill passa på att komma bort ifrån... :)

  • babano­os
    Äldre 6 Dec 23:36
    #36

    Tack :)

Svar på tråden Tips på långresor om inte Thailand?