Inlägg från: Anonym (slynan) |Visa alla inlägg
  • Anonym (slynan)

    Någon mer som gillar hård sex?

    Jag gillar oxå det. Har inte haft strypsex men älskar en lite hård hand på min halls. Smisk, bondage och förnedring verbalt och på andra sätt är underbart! Tycker att det går att gämföra med joga! Jag går ur mig själv och bara är. Fokus på andning och kropp. Efteråt så måste jag ligga och bli omhållen en lång stund så att jag "kommer tillbaka" på ett bra sätt. Gud vad bra man kan må efter en sådan omgång!!!!

  • Anonym (slynan)

    Jag är en öppen glad tjej. Ser ut som alla andra. Håller på att skaffa mig en högre utbildning. Klär mig vanligt till vardags men gillar sexiga underkläder. Min kille gillar skor....
    Jag är en bestämd person som inte tar skit och som inte är rädd att diskutera saker. Jag är allt annat än undergiven och tystlåten till vardags. Jag tror att det är därför jag gilllar BDSM, det är nämligen den enda gången jag verkligen vågar släppa kontrollen och tvingas lita tillfullo på min partner. Jag anser att bdsm egentligen är det vackraste man kan ägna sig åt! Det kräver total tillit till varandra!

Svar på tråden Någon mer som gillar hård sex?