Inlägg från: Anonym (lite lagom) |Visa alla inlägg
  • Anonym (lite lagom)

    Någon mer som gillar hård sex?

    Jag gillar lite hårda tag, inte för mycket men detta går jag igång på när min sambo:

    håller mina handleder över mitt huvud när han k*****r mig
    drar av mina trosor eller ännu bättre rycker dem åt sidan och går in i mig.
    lägger sig på mig i soffan när vi glor på tv´n och börjar masera mina bröst
    håller lite lätt i mitt hår    

    ...kanske jag hade gått igång ännu mer på fler saker men har liksom kämpat med att få han dit vi är nu genom att be han hålla mina händer, stönat lite "extra" när han gör saker så jag känner mig UG för att han ska fatta vinken. Jag vet också att han vet att jag älskar hans stora starka armar eftersom jag gärna tar på dom medans vi har sex. 

    Ibland vill han att jag ska vara överst och bestämma lite så ibland gör jag det för hans skull men det känns som att vi båda går igång mest på att han är den som bestämmer och jag är undergiven. Hoppas han snart kommer hem, blev plötsligt väldigt kåt!!       

  • Anonym (lite lagom)
    Anonym (Varför?) skrev 2011-11-09 14:06:40 följande:
    Min tjej vill också bli dominerad, få smisk och bli kallad pappas lilla flicka, men kan ej svara på varför.

    Varför vill ni tjejer här bli dominerade?  Är det för att släppa kontrollen 100%, eller för att ni fantiserar om förbjuden sex (familjemedlem), eller för att komma över en hemsk händelse? Eller??

    För min del så handlar det om att jag blir upphetsad av att min man är manlig i sängen. Han är full av testosteron och det är det jag gillar med han, det var det som jag fall för när jag blev kär i han för många många år sen! Så det handlar inte om förnedringssex eller nått sånt utan om att jag blir upphetsad av hans manlighet, hans starka armar osv.
Svar på tråden Någon mer som gillar hård sex?