• Mamma Tes

    Gekås vol 13

    Hallåja!
    Imorgon tänkte jag ta en tur till ullared. Är det någon som vet om det finns vällingdoserare där? Har ni gjort nåt fynd nu det senaste som ni tycker att jag inte får missa? Ska handla mest till vår 2-månaders flicka.


  • Mamma Tes
    Bubblan2 skrev 2010-01-29 21:29:09 följande:
    Deras vällingdoserare är den bästa jag har haft! Har även köpt dyrare på "barn"butiker men de är usla... Nappflaskställ och nappflaskborstar är billiga och riktigt bra. Body är riktigt billigt och det är väl det mesta i klädväg. Följande tips fick jag tidigare ang märken som finns på gekås: Teddy: Dessa kläder tappar lätt formen dom är EXTREMT breda. Walking baby: Helt okej. Min egen kommentar är att deras pyjamisar är ganska små i storleken Finns ett plagg med en giraff på lappen: Detta plagg handlar jag uteslutande av dom håller bra är mjuka o sköna o är bra storlek på. Dom noppar sig inte så mycket heller. Mörkblå lapp med små figurer på: Tycker dom är så där, känns som dom blir lite sladdriga. Deras fodrade regnklä'der är riktigt bra. Leksaker är ju något som är ganska billigt också... Sängkläder. Jösses, jag kan inte komma på något mer...suck! Nåja, ha så kul! :)
    Jo tack jag vet att dom har väldigt bra utbud med barnkläder, för det mesta iaf. Är där några gånger per år. Tänkte mer om det fanns något särskilt i sortimentet att fynda just nu. Men tack ändå!
  • Mamma Tes
    Då var man 3700 kr fattigare. Fick sååå mycket för pengarna!! Mest till lillan då.


    Peak skrev 2010-01-30 20:35:30 följande:
    Nå´n som varit där nyligen som sett om dessa korgar finns kvar? Vill ha fler!!
    Såg inte den korgen där idag.
    emme 86 skrev 2010-01-30 20:51:31 följande:
    Någon som vet om dom har tunna fleecoveraller till bebisar? Dom hade för ett tag sedan men har inte vart där på några veckor nu så ja frågar här först.
    Japp fleeceoveraller fanns men jag vet ej pris.
  • Mamma Tes
    MissR skrev 2010-02-02 18:50:18 följande:
    Någon som vet vad schampoo och balsam TreSammè kostar i ullared??? Och babybilstolen eller heter d kanske babyskydd? Vad kostar den? någon som har köpt den?
    Jag var där i lördags och ville ha tag i det schampot men det är tyvärr slut
Svar på tråden Gekås vol 13