• Nektarin71

    Indien

    Ni som har adopterat från Kolkata i Indien hur lång tid har det tagit för er i domstolen? Någon som vill tipsa om bra hotell i Kolkata?

  • Svar på tråden Indien
  • Namaste72

    Hej, vår domstolsförhandling tog knappt 4 veckor, men vårt barnhem använder inte samma domstol som erat tror jag. Vår domstol ligger i Alipore.

    Vi ska bo på Hyatt Regency Kolkata, verkar finemang. Vi funderade även på Oberoi och Park, men Park har tydligen ett relativt högljutt disco som man kan störas av. Sen finns ju Hindustan och Peerless Inn.

    kolkata.regency.hyatt.com/hyatt/hotels/index.jsp

    Kolla på hotels.se och sök på Kolkata. Det kan också löna sig att titta på hotellens egna hemsidor för bästa pris.

    Hoppas ni får åka snart!


    { Väntar på vår efterlängtade dotter }
  • Lovely India

    Hej! Vi bodde på Park hotell. Helt ok, mkt bra service. Är ett stort hotell. Vårt rum var väldigt tyst, inåt gården. Vi var faktiskt förvånade över hur tyst det var, med tanke på allt liv och oväsen det är bara man kommer utanför dörren. Det ligger ett disco i bottenvåningen, bredvid receptionen, som man kanske kan bli störd av.
    Om/när vi åker dit igen så ska vi nog prova Kenilworth, som vi har blivit rekommenderade, har bott på ett annat Kenilworth i Goa, som var riktigt bra.
    Lycka till!

  • Nektarin71

    Tack för era svar!

    Hanya72: Använder er organisation/barnhem alltid samma domstol? Enl vår organisation lottas det ut vilken domstol man hamnar i.

    Ingen mer som vill dela med sig av sina erfarenheter av Kolkata?

  • Namaste72
    Nektarin71 skrev 2009-11-26 15:53:08 följande:
    Tack för era svar! Hanya72: Använder er organisation/barnhem alltid samma domstol? Enl vår organisation lottas det ut vilken domstol man hamnar i. Ingen mer som vill dela med sig av sina erfarenheter av Kolkata?
     Ja, enligt pappren iaf . District Court, South Parganas, Alipore.

    Tror faktiskt Matri Shnea tillhör en annan men jag kan ha fel.
    Du får väl ringa din organisation och höra efter varför det tar sån jämrans tid? Det är inte så att barnhemmets licens gått ut eller något?
    { Väntar på vår efterlängtade dotter }
Svar på tråden Indien