Inlägg från: Carro1978 |Visa alla inlägg
  • Carro1978

    Någon som vill följas åt när det gäller att ta körkort? DEL 2

    Hoppar också in. TAck Beverly.

  • Carro1978

    Stina när jag körde upp så körde jag bilskolans bil till uppkörningen. Använde den när jag körde upp sen körde min lärare tillbaka..

  • Carro1978

    Jag kuggade också idag. IGEN. Missade på att jag bländade på för sent (enligt honom) och att jag (enligt honom) blinkade för sent när jag skulle svänga vänster på landsväg.

    Det känns tung. Mer än tungt. Det var andra gången.

    Min lärare säger att jag kör jättebra och han blev så arg att jag haft sånt otur. Han sa flera gånger att jag är duktig och att jag bara haft otur. Det känns skönt att höra men samtidigt ger dig mig ju inte körkortet.

    En annan tjej innan mig från min skola kuggade på att hon att hon inte fixade att höja temperaturen i bilen under körning. HOn typ svajade lite....

    ALLTSÅ jag har hört att dem är hårde i FARSTA men nu blir jag trött...

    KÄnner som dig som också korde upp idag att man bara vill ge upp.

  • Carro1978

    Gambia90 dem säger ju innan att man får göra småfel bara man inte upprepar dem och dem är farliga. Men vet inte om det stämmer sen i praktiken för jag har ju missat på småfel (enligt mig själv)
    Och att kugga för att man inte klarar av att ändra tempen på bilen. Hallå urlöjligt. Nu var inte inte jag som gjorde detta fel utan en på min skola.

    Jaja läs inte denna tråd mer innan körning. Du kommer klara det super bra.

    Mitt självförtroende är bort blåst. KÄnner mig världelös och nu finns inga tider för mig att få. Risken finns att jag måste göra om teoirprovet om jag inte hinner få en tid. Och nu kommer jag få köra upp privat.

  • Carro1978

    3.e gången gilt. Tog mitt körkort idag. KUggade ju igår pga bländade på för sent och blinkade för sent i vänster sväng.

    Idag gjorde jag fler missar ohc verkligen kände att jag skulle kugga men efter viss tvekan sa hon JA. Gav mig lite tips.

    Dem andra gångerna har jag inte gjort ett enda småfel...

    Grattis till er som tagit och för er som ska eller missat på första. GE inte upp. Allt beror på den läraren ni får.

  • Carro1978

    Dalasonen vilket minne du har. Japp hade november som mål och gick inte det så detta år. MEn det gick vägen. Exakt 3mån efter jag börjat på körskolan...

    Gambia90 klart det finns hopp. Det är ett lotteri men bara hoppas på det bästa och ta det lugnt. NÄr skriver du? kör upp den 2 dec va? På min födelsedag. Det kan ju bara ge tur

  • Carro1978

    Gambia90 lycka till det kommer gå super. Har du kört mycket i Farsta? VAd jag förstår det som (och eftersom jag kört upp 3ggr) så kör dem typ antingen runt i farsta (järnväg) eller mot haninge.
    Fråga om du undrar över något.

    Jag fick rådet att titta lite mer i dödavinkeln när jag kör i rondell. Vrida lite mer på huvudet och inte bara titta när jag byter fil (om jag ska till vänster och sen ska ut i höger) utan även när jag kör ut.
    Sen att jag måste gasa på lite mer när jag ska ut på motorvägen.

    Mazely jag fyller också den 2 dec

  • Carro1978

    Fidelis ad urnam det du ska tänka på imorgon när du kör upp är att ta det lugnt. Skulle göra göra ett misstag tänk inte på det utan kör på och försök att släppa det. Jag menar jag fick motorstopp 2ggr sist. Men blev ju inte kuggad för det.

    Och titta noga. Det kommer gå super.

    Lycka till alla ni som skriver imorgon och som kör upp.

    Körde själv idag. Lite overkligt men kul. KÖrde inte så mycket då jag har sjuk dotter hemma men var iväg en sväng Nu blir det ju inte så mycket då maken tar bilen till jobbet.

  • Carro1978

    Beverly jag fick också en fråga om polistecken. Tror det var några bilder så skulle man svara på vilken bild som stämde in på "när man ska sänka farten".

    Fidel lycka till idag. Det låter som du kört väldigt mycket ohc kommer klara det galant. Annars tar man nya tag.

  • Carro1978

    Fidel ett stort GRATTIS till körkortet. VAd lite du behövde köra. Men du var väl så duktig

    gambia90 ett stort GRATTIS till dig med. BAra 5 fel. Det var inte illa. Det kommer gå vägen på ons. KÄnner det på mig. Kram på er

  • Carro1978

    På min skola behövde inte jag köra med någon annan innan. Hade inte ens någon lila uppkörning.

    Skulle haft bilen idag ohc kört runt lite men ligger istället hemma med feber, halsont och sjukt ont i kroppen. Mannen fick vara hemma ohc ta hand om barnen idag (dottern är hemma också med feber)..

  • Carro1978

    gambia90 tänk på att det kan vara halt ute. Lycka till. Skriv gärna här efter hur det gick. Håller tummarna.

    Grattis till er andra som klarat teori och körkort.

  • Carro1978

    gambia90 grattis, Vad roligt att det gick vägen. Vem körde du med? vart körde du?

    Jag såg nyss när jag hämtade posten att jag får åka och hämta ut mitt körkort. Men är för trött...fick veta att jag har HALSFLUSS för en liten stund sen. Helt sänkt.

    får vänta några dagar tyvärr. Kul födelsedag man har va?

  • Carro1978

    Var med i denna tråd i slutet på förra året. Har haft körkort i 1,5 mån. Tog det precis innan det blev så där kallt ohc halt. Har väl inte kört så mycket. Men lite. Något jag dock har supersvårt med är att parkera. Tror jag övade på det 2ggr med min lärare. Men tycker det är jättesvårt...suck.. måste öva.

    Beverly lycka till på mån. Är det första gången? och lycka till till er andra också.

Svar på tråden Någon som vill följas åt när det gäller att ta körkort? DEL 2