Skambelagd Asia Argento lämnar Italien
Forum Kroppsligt - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Går du naken hemma? (eller nästan naken)

  Tor 26 nov 2009 23:27 Läst 19459 gånger Totalt 120 svar
  Anonym (natur­ist)
  Visa endast
  Tor 26 nov 2009 23:27

  Efter att ha läst den roliga tråden som handlade om varför man har persiennerna neddragna (alltid) så visade sig att rätt många gick nakna hemma.

  Startar denna tråden som är lite mer privat (inte alla är bekväma med att diskutera detta 'offentligt')

  Så går du naken, eller nästan naken, hemma?

  Själv går jag nästan alltid klädd i trosor och t-shirt och strumpor. Eller enbart trosor o strumpor (har väldigt kalla fötter)

  Av hänsyn till maken så tar jag på mig mer om jag går ut på balkongen (den är inglasad) han vill inte dela med sig av den vackra åsyn som min nakna kropp utgör

 • Anonym (Nudel­la)
  Visa endast
  Tor 26 nov 2009 23:30 #1

  Av en händelse råkar jag faktiskt ha på mig t-shirt och trosor nu, men vanligtvis går jag naken hemma.

 • Tor 26 nov 2009 23:31 #2

  Nej, aldrig. Jag bor i en mindre ort i Norrbotten, och här låser vi inte ytterdörren annat än nattetid. Går jag omkring utan kläder, så riskerar jag att grannen eller någon kompis åt ungarna plötsligt öppnar dörren och kliver in. Därför har jag kläder på mig.


  Forgive me, my friend! I have a promise to keep ...
 • Beatri­ceL
  Visa endast
  Tor 26 nov 2009 23:35 #3

  Ja, på morgon och när jag kliver ur duschen kan ajg gå runt naken.

 • Anonym (fruse­n)
  Visa endast
  Tor 26 nov 2009 23:36 #4

  Men ni som går nakna hemma,fryser ni inte?
  Jag sitter just nu framför datorn iförd mysbyxor, strumpor,t-shirt och en fleecetröja. Det är lagom för mig och då har vi 21-22 grader varmt här hemma..
  För övrigt får ni naturister gärna förklara varför det är så skönt att springa omkring nakna, för jag fattar inte!

 • Anonym (Ooops­)
  Visa endast
  Tor 26 nov 2009 23:37 #5

  Eh... Jag springer omkring naken hemma ibland. Men oftast i samband med dusch. Före eller efter. Jag glömmer ofta saker precis innan jag ska kliva i duschen och behöver jag tex hämta nått så går jag och gör det naken... Och samma efter duschen innan man hunnit få på sig käderna.
  Jag har aldrig persiennerna nerdragna, har ofta funderat över varför så många grannar har det! Och det är verkligen jättemånga som har persiennerna nere jämt!

 • Tor 26 nov 2009 23:39 #6

  Det händer ibland... Oftast på morgonen om jag vet att jag ska duscha snart eller på kvällen om jag har duschat och ska sova snart :P Fast oftast tar jag på mig trosor och en av pojkvännens t-shirtar (dom luktar så gott!) Bor högst upp i huset med ganska lite insyn (fast på kvällarna när det är mörkt ute får persienerna åka ner om man ska gå runt naken) och bor med min pojkvän och han klagar väl inte om jag skulle vandra omkring lättklädd ;)

 • Anonym (Naken­fis)
  Visa endast
  Tor 26 nov 2009 23:41 #7

  Jag går oftast i trosor och linne hemma eller bara trosor så skönt!

 • Anonym (natur­ist) Trådstartaren
  Visa endast
  Tor 26 nov 2009 23:41 #8

  lOm du bott annorlunda då?

  Bor det en liten naturist inom dig som längtar efter att få komma fram? ;-p


  övet2 skrev 2009-11-26 23:31:17 följande:
  Nej, aldrig. Jag bor i en mindre ort i Norrbotten, och här låser vi inte ytterdörren annat än nattetid. Går jag omkring utan kläder, så riskerar jag att grannen eller någon kompis åt ungarna plötsligt öppnar dörren och kliver in. Därför har jag kläder på mig.
 • Anonym (natur­ist) Trådstartaren
  Visa endast
  Tor 26 nov 2009 23:43 #9

  Åh, det är underbart att inte ha kläder på sig, inget som hindrar hur man rör sig, inget som trycker.. (fast jag skulle inte gå utan trosor, skulle tycka det var ohygienskt att sitta i soffan o på stolar)

  Vi har alltid (tyvärr?) mellan 23-26 grader. Är det minusgrader ute så kan det ibland gå ner till 20 i sovrummet (jag hade gärna haft svalare)

  Anonym (frusen) skrev 2009-11-26 23:36:24 följande:


  Men ni som går nakna hemma,fryser ni inte?Jag sitter just nu framför datorn iförd mysbyxor, strumpor,t-shirt och en fleecetröja. Det är lagom för mig och då har vi 21-22 grader varmt här hemma..För övrigt får ni naturister gärna förklara varför det är så skönt att springa omkring nakna, för jag fattar inte!
 • Anonym (Nudel­la)
  Visa endast
  Tor 26 nov 2009 23:44 #10

  Anonym (frusen) skrev 2009-11-26 23:36:24 följande:


  Men ni som går nakna hemma,fryser ni inte? Jag sitter just nu framför datorn iförd mysbyxor, strumpor,t-shirt och en fleecetröja. Det är lagom för mig och då har vi 21-22 grader varmt här hemma.. För övrigt får ni naturister gärna förklara varför det är så skönt att springa omkring nakna, för jag fattar inte!
  Jag fryser inte. Kanske inte har så lätt för det men jag gör det i alla fall sällan, om det sker så får jag väl ta på mig en tröja eller en filt i soffan.

  Jag har samma fråga fast åt andra hållet. Ni som alltid har kläder på er får gärna förklara hur ni kan känna er bekväma i åtsittande jeans när ni ska slappa framåt kvällen? Det är jättebekvämt att vara nudis däremot. Inget som tar emot någonstans.
Svara i tråden: Går du naken hemma? (eller nästan naken)
Logga in
Bli medlem
Skapa en ny tråd
Ändra kategori Skriver i kategorin: Känsliga rummet
Svara i tråden...

Innehåll