• Anonym (naturist)

    Går du naken hemma? (eller nästan naken)

    Efter att ha läst den roliga tråden som handlade om varför man har persiennerna neddragna (alltid) så visade sig att rätt många gick nakna hemma.

    Startar denna tråden som är lite mer privat (inte alla är bekväma med att diskutera detta 'offentligt')

    Så går du naken, eller nästan naken, hemma?

    Själv går jag nästan alltid klädd i trosor och t-shirt och strumpor. Eller enbart trosor o strumpor (har väldigt kalla fötter)

    Av hänsyn till maken så tar jag på mig mer om jag går ut på balkongen (den är inglasad) han vill inte dela med sig av den vackra åsyn som min nakna kropp utgör

  • Svar på tråden Går du naken hemma? (eller nästan naken)
  • Anonym (naken javisst!!)

    Jag har inte som system att gå naken hemma, men det händer. Tex idag så var jag på väg in i duschen (=naken) och maken ropade att jag skulle göra välling till sonen (dom var i badet och var precis klara) Inte fan drog jag på mig nå kläder då, utan gick å gjorde vällingen till sonen. In i köket kommer snart en naken kille å make (maken hade dock t-shirt å kalsonger, han är inte lika frigjord som mig å sonen )

    Så visst går jag utan problem omkring naken hemma, men inte i flera timmar. Kläderna ryker inte så fort jag kommer hem, men det har hänt när gubben är het på gröten

  • Anonym (Lula)

    Kommer från en familj där det är helt naturligt att man går runt i trosor/kalsonger för varandra och det gör jag fortfarande! Trosor och linne är skönast! Ibland bara trosor eller naken!

    Vi har ingen direkt insyn i vår lägenhet!

    Det är ju bara en vanlig människokropp :)

  • BlommyNess12

    Oftast går jag runt i bara trosor och ibland t-shirt hemma. Väl hemma slänger jag av mig kläderna, går typ t-shirt och trosor, bh:n slänger jag åt helvete, den är så satans obekväm!

    Men jag älskar att klä upp mig ändå

  • Anonym (naturist)

    bh är ett hemskt plagg! oavsett modell

  • mamita64

    Jag går gärna utan kläder, när det är tillräckligt varmt.
    På sommaren går jag ofta i bara trosor och stövlar när jag jobbar i trädgården,Ibland åker trosorna av, men jag måste tänka lite på grannen som ska titta till sina kor här också. Jag är gärna naken när jag badar i sjön ( havet kallas för sjön här)
    men nu på vintern så är det så attans kallt härinne att jag måste gå med kläder och tofflor. Hade gärna haft bara linne och trosor.

  • LeWi

    Klart man går naken!
    Inte hela tiden förvisso, men till och från duschen. Eller så skottar man runt i bara trosorna när man gör sig iordning på morgonen.
    Jag brukar sola naken på sommaren när jag får chansen med...

    Barnen är 6 och 4 och ingen av dem tycker det är något konstigt att vara naken. Ibland på kvällen när de fått av sig kläderna innan pyjamasen åkt på har de "nakengallopp" i vardagsrummet.
    Det allra bästa är ju när mamma slänger paltoran och gallopperar med!
    Fast det händer inte så jätteofta. Obehagligt att springa utan BH, man får tuttarna i ansiktet hela tiden


    I reject your reality and substitute my own.
  • Krodan

    Jag går alltid naken och har sällan persiennerna nere, Jag är en nakenfis oan gå ut nken på balkongen med för att ta ner tvätten ellernåt. Mina kompisar och kärleken brukar skämta om att grannarna håller upp poängskyltar i fönstrena mitt emot

    Nakenhet är inget jag skäms för.

  • Krodan

    Förövrigt är mina småtjejjer oxå nakenråttor, vi satt just alla tr eoch åt frukost nakna De brukar skratta åt oss, för om de har på sig en klänning på sommaren så har de iallafall inte trosor ute, det vägras (oftast klänningen med) och det är ju från mina gener sägs det Men vi cker att det är skönt

  • linjes

    Nää jag går inte naken,då fryser jag

    Här är det full påpälsning som gäller

Svar på tråden Går du naken hemma? (eller nästan naken)