Forum Familjerätt - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Häxjakt på mödrar som skyddar sina barn

  Mån 30 nov 2009 20:26 Läst 7884 gånger Totalt 74 svar
  Anonym (Cissi­)
  Visa endast
  Mån 30 nov 2009 20:26

  TILL ALLA ER SOM DELTAR I EFTERLYSNINGAR AV KIDNAPPADE BARN ELLER SOM VILL TA ERT ANSVAR FÖR BARNENS RÄTT I SAMHÄLLET

  Detta inlägg skriver jag i hopp om att någon där ute ska få upp ögonen för den hemska sanningen om barnets rätt (eller ska jag säga orätt?) i samhället. Att i alla fall någon ska ta sitt ansvar och göra det som kan göras för utsatta barn. En fruktansvärd häxjakt bedrivs just nu i Sverige på mödrar som gör allt för att skydda sina barn, oavsett vad det än kostar dom själva. Denna häxjakt bedrivs av människor som efterlyser dessa mödrar utan att överhuvud taget veta något om bakgrunden, annat än det som fadern själv berättar. Sidor läggs upp på nätet för att få tag i dessa mammor och deras barn, något som kan resultera i något alldeles förskräckligt för dessa små barn. Jag vill här berätta min historia för att försöka få de människor som bedriver denna häxjakt att tänka lite längre i hopp om att jag i alla fall kan rädda ett litet barn från en framtid i ett levande helvete.

  Jag är mamma till ett litet barn som har blivit utsatt för sexuella övergrepp av sin far. Hon har själv berättat detaljerat om dessa övergrepp för mig, sin extrapappa, sin mormor och morfar, dagisfröknar, socialtjänsten, polisen. Mitt barn är LIVRÄDD för sin far och vill absolut inte träffa honom någonsin igen. Socialen har gjort klart att fadern är en risk för mitt barn och att faderns förhållande till min dotter inte är som det ska. Bup har skrivit papper på att mitt barn inte mår psykiskt bra. Mitt barn har uppvisat skador i könsorganet från att ha varit hos sin far (ej dokumenterat eftersom jag ej förstod vid den tidpunkten att det faktiskt handlade om något såhär hemskt).

  Det ni tänker nu är självfallet att mitt barns far efter alla dessa bevis sitter bakom lås och bom? Att mitt barn inte behöver träffa sin far eftersom hans umgängesrätt är fråntagen honom? Att det åtminstone finns en dom på att det ska finnas en kontaktperson med vid umgängena? Att han inte längre har vårdnaden? För detta är väl med sunt förnuft det mest självklara i vårt utvecklade Sverige? Men jag ska säga er att ingen av dessa saker stämmer överens med verkligheten. Fadern har TROTS alla dessa bevis fått dom efter dom till sin fördel. Domarna VÄGRAR se det uppenbara, vägrar titta på de papper/riskbedömningar/orosanmälningar/utlåtanden som finns. Domarna har valt att den gemensamma vårdnaden ska bestå, att mitt svårt sargade lilla barn ska tvingas träffa sin far utan kontaktperson flera dagar i veckan. Mitt barn mår allt sämre och sämre men INGEN gör något eftersom dom inte vågar!! Kvar står jag, en kämpandes mamma med bakbundna händer mitt i allt och tvingas se mitt barn lida så fruktansvärt utan att jag kan göra ett jävla dugg. Förutom att finnas för mitt barn, vilket jag kommer göra till den dag jag dör. Att skydda mitt barn från detta monster är en så djupt rotad instinkt att jag skulle kunna göra precis vad som helst för att rädda mitt barn. Dessa mammor, som "kidnappar" sina egna barn, är förmodligen en mamma i en väldigt lik situation som min. Som gjorde allt hon kunde för att skydda sitt barn. In i det sista. Den mamma som inte gjorde så vore inte värd ordet mamma och heller inte sitt barns respekt och kärlek.

  SÅ. Innan du/ni skriver dessa förskräckliga efterlysningar. Tänk på min historia. Tänk på vad just DIN efterlysning kan göra mot denna lilla flicka. Än så länge är hon så pass liten att hennes liv inte behöver vara helt förstört på grund av faderns övergrepp. Men den dag polisen hittar mamman och flickan, kanske på grund av just DIN efterlysning, den dagen försvinner den lilla möjlighet dessa barn har kvar till ett lyckligt liv. DIN efterlysning dömer då dessa barn till ett liv med ständiga sexuella övergrepp med våldtäkter, hot, våld, tystnad utan den enda trygghet barnet säkerligen har idag, nämligen mamman.

  Hoppas du som bedriver denna häxjakt kan se dig själv i spegeln den dagen det händer. Hur du kan leva med dig själv kan jag inte förstå. För enligt min mening är en pedofil bland det allra värsta och vidriga i vår värld. Men än värre, är de människor som faktiskt skyddar dessa pedofiler. Domare som blundar, människor som inte anmäler, människor som ljuger för pedofilens skull, sådana som DU.

  Jag hoppas du noga tänker igenom vad du kan ställa till med innan du gör en efterlysning efter en mamma och hennes barn igen. Jag skulle lika gärna kunna vara den efterlysta mamman. Mitt barn lika gärna vara den kidnappade barnet.

 • Mån 30 nov 2009 20:29 #1

  Om jag kan hjälpa dig med någonting inboxa mig!! Det kan handla om vad som helst!

 • Mån 30 nov 2009 20:37 #2

  Instämmer med Pildi, kan jag hjälpa dig med något så PM:a mig

  Kramar till dig & Tösen och hoppas att tösen får den trygghet hon är värd.

 • Anonym (:()
  Visa endast
  Mån 30 nov 2009 20:47 #3

  Usch jag blir så lessen av att läsa vad din flicka får gå igenom:(

  Jag ger dig o din flicka många kramar

 • En Dum En
  Visa endast
  Mån 30 nov 2009 21:23 #4

  I såna här fall förstår jag att mammor gömmer sig med barnen. Hade jag med gjort. Eller oskadliggjort problemet.

 • stoltm­amma06
  Visa endast
  Mån 30 nov 2009 21:33 #5

  Jag känner med dig och "hör"och har läst den efterlysning den kändes fel.
  Det var samma sak jag hörde från domare sist " JAG VILL INTE HÖRA" men vi får se hur beslut blir.
  Jag själv tvivlar på rättsystemet och har börjat packa man vet aldrig när ska jag var tvungen att fly. Jag mår fruktansvärt dåligt av allt och det tar på mina krafter.
  Jag väntar på ny beslut i veckan den kan vara avgörande men mitt barn ska jag skydda oavsätt vad det kostar ska fly landet om det krävs bort från pedofilsystemet.
  Styrkekramar till dig krama om din dotter(skriv om du känner för det )

 • lillan­gel
  Visa endast
  Mån 30 nov 2009 23:00 #6

  De här landet är ju helt sjukt,finns ju ingen hjälp för utsatta barn och kvinnor alls... de pratas så fint om barnens rättigheter men i verkligheten är de BULLSHIT!
  Usch va ledsen jag blir,är inte barn hjälplösa nog liksom? Nä va ska man göra åt de? Massa kramar till dig Ts!

 • Mån 30 nov 2009 23:25 #8

  Hej Cissi (visst är du samma som skrivit i "Gått igenom nått hemskt" trådarna?) jag lider verkligen med dig och önskar jag bara kunde lyfta dig och din dotter från allt och hit till oss i lugn och trygghet! (även jag finns tillgänglig via PM om du vill det, som du vet har jag varit i en liknande sits som din dotter)

  Jag tycker det är hemskt när det blir så som för dig, och jag förstår till fullo de mammor som rymmer med sina barn i sådant läge!

  Dock finns det tyvärr mammor som förstör för sådana i din sits genom att faktiskt ljuga och hitta på, allt för att få uppmärksamhet, straffa sitt ex. osv. Dessa kvinnor kan också rymma med sitt barn när de inte får den makt över barnet som de vill ha i form av ensam vårdnad. Det är så otroligt svårt att veta vilka man kan tro på ibland, jag önskar verkligen alla mammor talar sanning om vad de är med om så de kan få den hjälp de behöver. Och ja, jag blir grymt förbannad på kvinnor som ljuger om sådant här eftersom det skadar så många oskyldiga som inte får hjälp när de verkligen behöver det!

 • Mån 30 nov 2009 23:34 #9

  Många mammor skyddar sina barn men andra förstår inte att barnen har rätt till sin pappa också. Man kan inte dra alla över en kam. Självklart ska barnens bästa komma i första rummet, men en mamma som "tror sig" vara bättre är inte per automatik bättre.

  Det du skriver om i ts bör väl ha varit med i förhandlingar? Menar du att tingsrätten struntade i barnets skador och psykiska mående av att träffa pappan eller hur gick det till?

 • Anonym (sara)
  Visa endast
  Tis 1 dec 2009 08:50 #10

  Det kan ju vara som du säger i ditt fall, men sen finns det ju fall där det inte är så. Där en mamma begår hemska brott mot sina barn genom att hålla dem från sin andra förälder. Det kanske kan komma som en chock för många, men alla mammor är inte goda försvarare av sina barn.

  I mitt fall så har min pappa varit den som hjälp mig, medan min mamma jobbat för att jag ska fortsätta att träffa den som förgripit sig på mig. Men självklart är det min pappa som blivit misstänkliggjord i alla lägen - särskilt av sk goda mödrar.

 • stoltm­amma06
  Visa endast
  Tis 1 dec 2009 09:29 #12

  Ni som inte har varit med vårdnadstvist och INTE fått träffa domare kan aldrig förstå hur dom är och hur domare resunerar.
  Sista domare jag träffade sa" JAG VILL INTE HÖRA" jag frågade vill du se bevis inspelningar. då svarar han " JAG VILL INTE SE"
  så vad gör man när domare inte vill se och höra då måste man skydda sitt barn så länge man inte får en domare som "VILL HÖRA OCH SE" en dag ska rättvisa ske och vinna men det sorgligaste är att barn betalar för andras okunnighet.
  Barn har rätt till båda föräldrar men föräldrar har inga rättigheter att utsätta barn för psykiska traumer , våld mm.
  har man inet haft en sjuk person att göra med då förstår man aldrig andras situation.

  Hela systemet är fel alla blundar och drar sig undan ingen vill ta sitt ansvar.
  Polisen=brist och besparningar dom har inte resurser för att ta sig fallet coh utreda brott trotts att man har serverat all bevis på bordet men NEEEEEEEEEEEJJJJJ

  Domare vill inte höra och se det man själv har skaffat bevis med kamera och inspelningar och vittne det är POLISENS JOBB

  Domare skriver fel dom =Kränker barnens rättigheter och bidrar till psykisktmyshandel sen POLISEN LITAR PÅ DOMEN och skyddar varken barn eller mor.

  DET HÄR ÄR MIN ENDA ÖNSKAN
  UPPHÄVA UMGÄNGESRÄTTEN FÖR PSYKOPATER OCH PEDOFILER

SE VÅRA MEST POPULÄRA KLIPP JUST NU

Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.

Innehåll

Innehåll

Svara i tråden...

Innehåll