• Anonym (Kaffedraken)

    Häxjakt på mödrar som skyddar sina barn

    Hej Cissi (visst är du samma som skrivit i "Gått igenom nått hemskt" trådarna?) jag lider verkligen med dig och önskar jag bara kunde lyfta dig och din dotter från allt och hit till oss i lugn och trygghet! (även jag finns tillgänglig via PM om du vill det, som du vet har jag varit i en liknande sits som din dotter)

    Jag tycker det är hemskt när det blir så som för dig, och jag förstår till fullo de mammor som rymmer med sina barn i sådant läge!

    Dock finns det tyvärr mammor som förstör för sådana i din sits genom att faktiskt ljuga och hitta på, allt för att få uppmärksamhet, straffa sitt ex. osv. Dessa kvinnor kan också rymma med sitt barn när de inte får den makt över barnet som de vill ha i form av ensam vårdnad. Det är så otroligt svårt att veta vilka man kan tro på ibland, jag önskar verkligen alla mammor talar sanning om vad de är med om så de kan få den hjälp de behöver. Och ja, jag blir grymt förbannad på kvinnor som ljuger om sådant här eftersom det skadar så många oskyldiga som inte får hjälp när de verkligen behöver det!

Svar på tråden Häxjakt på mödrar som skyddar sina barn