• h8him

    Häxjakt på mödrar som skyddar sina barn

    Många mammor skyddar sina barn men andra förstår inte att barnen har rätt till sin pappa också. Man kan inte dra alla över en kam. Självklart ska barnens bästa komma i första rummet, men en mamma som "tror sig" vara bättre är inte per automatik bättre.

    Det du skriver om i ts bör väl ha varit med i förhandlingar? Menar du att tingsrätten struntade i barnets skador och psykiska mående av att träffa pappan eller hur gick det till?

  • h8him

    Anonym (Cissi) skrev 2009-12-01 19:48:26 följande:


    Det gjordes aldrig någon riskbedömning, vilket det enligt lag skulle ha gjorts. Självklart presenterades alla utlåtanden/vittnesmål/läkarjournaler etc men domaren sa aldrig ett enda ord om det. När jag tog upp viktiga detaljer tittade domaren ner i sina papper och ut genom fönstret för att markera att han minsann inte tänkte lyssna på mig. INGET av allt det vi presenterade har kommit fram i protokoll etc. Jag vill ändå lägga till att vi nu har fått en ny domare. En domare som faktiskt lyssnar och tar upp denna svåra problematik och som ser det uppenbara i hela denna situation. Jag hoppas innerligt att han följer lagen och gör den riskbedömning som krävs för att mitt barn inte ska behöva utsättas för övergrepp igen.
    Skrämmande att det varit så. Hoppa att en ny domare kan se till att lyssna på allt!
Svar på tråden Häxjakt på mödrar som skyddar sina barn