Inlägg från: stoltmamma06 |Visa alla inlägg
  • stoltmamma06

    Häxjakt på mödrar som skyddar sina barn

    Jag känner med dig och "hör"och har läst den efterlysning den kändes fel.
    Det var samma sak jag hörde från domare sist " JAG VILL INTE HÖRA" men vi får se hur beslut blir.
    Jag själv tvivlar på rättsystemet och har börjat packa man vet aldrig när ska jag var tvungen att fly. Jag mår fruktansvärt dåligt av allt och det tar på mina krafter.
    Jag väntar på ny beslut i veckan den kan vara avgörande men mitt barn ska jag skydda oavsätt vad det kostar ska fly landet om det krävs bort från pedofilsystemet.
    Styrkekramar till dig krama om din dotter(skriv om du känner för det )

  • stoltmamma06

    Ni som inte har varit med vårdnadstvist och INTE fått träffa domare kan aldrig förstå hur dom är och hur domare resunerar.
    Sista domare jag träffade sa" JAG VILL INTE HÖRA" jag frågade vill du se bevis inspelningar. då svarar han " JAG VILL INTE SE"
    så vad gör man när domare inte vill se och höra då måste man skydda sitt barn så länge man inte får en domare som "VILL HÖRA OCH SE" en dag ska rättvisa ske och vinna men det sorgligaste är att barn betalar för andras okunnighet.
    Barn har rätt till båda föräldrar men föräldrar har inga rättigheter att utsätta barn för psykiska traumer , våld mm.
    har man inet haft en sjuk person att göra med då förstår man aldrig andras situation.

    Hela systemet är fel alla blundar och drar sig undan ingen vill ta sitt ansvar.
    Polisen=brist och besparningar dom har inte resurser för att ta sig fallet coh utreda brott trotts att man har serverat all bevis på bordet men NEEEEEEEEEEEJJJJJ

    Domare vill inte höra och se det man själv har skaffat bevis med kamera och inspelningar och vittne det är POLISENS JOBB

    Domare skriver fel dom =Kränker barnens rättigheter och bidrar till psykisktmyshandel sen POLISEN LITAR PÅ DOMEN och skyddar varken barn eller mor.

    DET HÄR ÄR MIN ENDA ÖNSKAN
    UPPHÄVA UMGÄNGESRÄTTEN FÖR PSYKOPATER OCH PEDOFILER

  • stoltmamma06
    Anonym skrev 2009-12-01 14:20:35 följande:
    Du har aldrig funderat på att de "bevis" du pratar om inte är giltiga i en domstol? Vi lever i en rättstat där både offer och gärningsman har rättigheter. I en vårdnadstvist finns det inte heller någon gärningsman. Domare som har hand om vårdnadstvister ser trasiga familjer och föräldrar som skulle kliva på och över den andre föräldern för att få barnet. Han/hon måste se förbi det. Om du har bevis för att barnet har blivit misshandlat och/eller sexuellt utnyttjat så går du till polisen som gör en förundersökning. Om du inte har det, så kan inte domstolen göra speciellt mycket. Jag kan inte för mitt liv förstå hur man som förälder inte kan gå till polisen om man har bevis, utan förväntar sig att domstolen ska sitta och lyssna på det som egentligen enbart är dina åsikter.
    Jag anser att mina bevis var giltiga att visas för domare där UF använder umgängesrätten för att kränka och knäcka mig och barnet. Det räcker inte att han planerade att kidnapa barnet men han kom på fel tider och i min kamera säger UMGÄNGE SABOTAGE KOMMER FLERA BÖTER. Du umgängesaboterar ska jag anmälla till min advokat. Fy fan säger jag inget annt men jag har stor ansvar coh skyldighet att skydda mitt barn och det ska jag göra,

    Poilsanmälningar är inte nerlagda ang planerad ägenmäktigt med barn vi får se hur rättsystemet på barns bästa coh säkerhet.
  • stoltmamma06

    Det är hemskt att vissa domare tar sig rätten att styra med sin egen uppfattning.

    Min sista domare var hemskt, Jag har inga rättigheter att erbjuda umgänge för att barnet ska få förhållande till uf men enligt honom jag ska bara följa beslutet,HAN VILL INTE HÖRA
    Jag är förtvivlad inget räknas fel som UF har ställt toch min advokat kväver mig han vill att jag ska bara accepetra beslutet men jag har sagt min sista att den måste överklagas. i beslutet står att vi var eniga och det lögn, jag har aldrig accepterat och sagt att jag kan släppa barnet över helgen till psykopaten.
    vad ska jag ta vägen

  • stoltmamma06

    Anonym (Cissi) skrev 2009-12-06 12:52:50 följande:


    Jag vet precis vad du går igenom och hur fruktansvärt maktlös man känner sig. Jag har också blivit tvingad att "komma överens" om helt fruktansvärda umgängeslösningar utan kontaktperson med övernattningar. Mitt enda råd är att du aldrig ska ge upp, ditt barn behöver dig nu mer än någonsin. Det finns alltid någon form av lösning - det gäller bara att hitta den. Du har också ett vårdnadsansvar och mår ditt barn för dåligt för ett umgänge ska du enligt lag sätta ner foten. Vad följderna blir av det kan jag däremot inte säga eftersom din domare verkar vara av samma sort som den vi har haft. Sök BUP om ditt barn inte mår psykiskt väl, gå till läkare om ditt barn får fysiska symtom orsakat av det psykiska, kontakta socialen, gör allt du kan. Det är oerhört viktigt att få allt "på papper", dvs. att du kan visa att du söker hjälp om ditt barn inte mår bra, att du verkligen gör allt du kan för att kunna hjälpa ditt barn.I den situation som du och även jag befinner oss i har myndigheterna bakbundit våra händer, gjort det näst intill omöjligt för oss att hjälpa våra barn. Men kämpa på - till slut måste det lösa sig! Massa kramar.
    Jag blir törögd när jag bara ser ditt namn fast du mår själv dåligt och kämpar har du ändå ork att bry sig om andra. Jag har reserv plan OM det blir kris.

    Jag ska kämpa tro mig känner mig som en giftorm men tvivel och maklöshet kväver mig.
    Styrkekramar till dig och din dotter, jag tänker på er ska du veta och tänder ljus .
  • stoltmamma06
    ZsaZsa skrev 2009-12-06 23:48:25 följande:
    Sedan finns det familjrätter/socialtjänster, eller snarare personal där, som ibland framstår som fullständigt förvirrade. Ibland häpnar jag över att de klarat socionomexamen och jag häpnar ibland över att vissa jurister, inklusive domare, klarat juristexamen. Några av dem måste banne mig ha fuskat på något sätt... .
    Det har du verkligen rätt i det du skrev.
  • stoltmamma06

    Anonym (Cissi) skrev 2009-12-06 14:42:48 följande:


    Jag ska tända ljus för er med min vän. Fortsätt kämpa, hoppet är det sista som lämnar oss. Våra barn är värda det beskydd och den trygghet som de förtjänar! En reservplan måste man ha. För mig är det den som ger mig den största tryggheten just nu. Massa kramar till dig och ditt barn.
    Tack vännen det värmer hela mitt hjärta.
    Du ska veta att du finns i mina tankar och jag finns för dig skriv pm om du behöver mig, jag ställer upp i alla kris har alltid mina vingar att gömma dig och din lilla ängel.

    Idag en ängel gick till kyrkan för att tända ljuset för mig men jag sa att hon ska tända ljus för tigermammorna också.
    Vi är många som stöttar dig och ber för rättvisa .
    Vår livet är kamp och vi ska vinna tro mig,
    Min sista önskan är att upphäva umgängesrätten för PSYKOPATER och PEDOFYLER
  • stoltmamma06

    Anonym (mamma05) skrev 2009-12-07 10:29:53 följande:


    Det är fruktansvärt! Har själv suttit 2,5 månader med mitt barn på kvinnojour. Det är inget man gör frivilligt..om man inte hade barn som farit illa. Utan kvinnojouren, stödgrupper och advokat hade vi aldrig kommit från ett helvete som krossade två barn och nästan mig. Jag hade varit krossad om jag inte haft stöd. Som mamma anser jag att det är min SKYLDIGHET att skydda mit barn, pappan har förverkat sin rättighet den dagen han slog mig och den dagen han misshandlade och kränkte barnen. Man får alldeles för många chanser som förälder, samhället jagar och misstror de stackars mammor som blir slagna framför barnen..vilket fruktansvärt svek det är att backa upp fäderna i desa fall. Ett svek mot barnen som oftast växt upp i en fruktansvärd miljö utan möjlighet att välja eller fly. Alla barn vill ha sina föräldrar. Men till vilket pris?Har dessa pappor RÄTT till sina barn? Har de rätt till att fortsätta utnyttja sexuellt, misshandla och ändå vara respekterade? Alla dessa fantastiska mammor som lyckas fly, skapa nya liv och får sitta i terapi i flera år för sina upplevelser. Och SKULDEN. Jag kommer leva resten av mitt liv med en fruktansvärd SKULD, den äter upp mig inifrån och hindrar mig från att våga leva. Skulden som kommit av att jag borde gått tidigare! Men jag orkade inte. Vågade inte. Rädd för att lämna barnet med en pappa som för länge sedan förbrukat sin rätt till att vara förälder. Jag anser att man FÖRTJÄNAR sitt föräldraskap, bara föör att man biologiskt kan bli förälder så är man inte en bra förälder. Jag har gått igenom flera utredningar, varit i Tingsrätten och allt har pekat till min sanning. Men ändå kan fadern bråka och slåss i evighet. Vem för barnens talan i detta? Vem ska förklara för dem när de är vuxna varför de skulle umgås med sina pappor som slog och utnyttjade dem. Vem ska förklara för dem att det var fel att pappa slog mamma, och ändå kunde ingen skydda henne eller hjälpa de som tvingades se och uppleva detta? Att det finns kvinnor som ljuger sig igenom flera utredningar, kvinnojourer och polisförhör anser jag vara osannolikt..det finns ingen som vill genomleva det! Varför skulle man göra ngt sådant? SKÄMS alla ni som misstror, jagar och stjälper! Genom att tro på och hjälpa mammorna så hjälper ni barnen till ett normalt liv och en chans till att snabbare kunna läka såren efter de hemska de upplevt. Jag har träffat så många mammor och barn på vägen, som har varit med om FRUKTANSVÄRDA saker. Svik inte dem.
    Jag lyder med dig och förstår hur du känner, jag har också skuld att jag stannade och stannade och trodde på löfte men blev sviken gång på gång.Anpassat mig för lugnets skull, nej bråk ville jag inet ha, mitt barn ska ha det lugt och tryggt det är min önskan coh jag har vikt ner mig till marken för dne önskan, men en dag blev det stopp och nu är det snart 1 år och jag är fri men psykopaten har lagen så han utnytjar umgängesrätten för att psyka mig ännu mer.
    Det käns att alla gör fel för att jävlas men ingen vill se sanning i ögonen men jag har fått svar att det finns mening med allt som sker och den här kampen är bara min kamp som gör mig ännu starkare.

    Jag själv jobbar på att bli av skulden och dåliga samvete, men det tar tid att bli fri. tiden leker alla sår men ärren blir kvar och man lär sig läxa så länge man lever.
    Det är bäst att förstå att vi kan inte ta ansvar för andras beetende och det var inet vårt fel, svårt men säger man samma mening varje morgon så en dag förstår hjärna det vi säger.
    Styrkekramar till dig du är inte ensam det ska du veta.
  • stoltmamma06

    Anonym (Amanda) skrev 2009-12-08 14:56:40 följande:


    Jag beundrar er föräldrar som orkar med vardagen i ett helvete som andra inte kan förstå.Lika mycket beundrar jag de föräldrar som väljer att skydda sina barn när samhället inte gör det!
    Tack, jag själv orkar inte men jag kämpar på för min ögonsten .Önskar slut på helvete.

    Styrkekramar till alla mammor och kämpa på.
  • stoltmamma06

    Anonym (Cissi) skrev 2009-12-09 11:46:22 följande:


    Jag vet precis hur du känner. Det finns alltid ett slut, det måste vi tro på! Våra barn blir till slut så pass gamla att de får säga hur de själva vill ha det. Då kan inte myndigheter blunda längre. Barnets åsikt ska beaktas när det nått rätt mognad och ålder. För mig är det som hjälper mig mest det som faktiskt är det allra enklaste. Varje kväll innan jag ska lägga mig lägger jag mig bredvid min dotter och ser på henne, pussar på henne och håller om henne. Det ger mig styrka nog att klara nästa dag. Kärleken till ens barn och att känna oro för sitt barn är den starkaste drivkraften av alla.Styrkramar från oss till er!
    Tack vännen, jag blir alltid glad när du skriver så jag vet att du är med.
    Ja våra barn är vår drivkraft.
    Vill bara säga ang dem ovan skrivna komentar försök att inte slösa bort din energi på dom.
    Den som har inte smakat på kakan kan ALDRIG svara hur den smakar.
    Jag tycker personligen att man måste ha kraft och spara alal bevis när man har kontakter med socialen/fr.
    Jag har 0 förtroende för vår FR sekreterare .domstol har fått magsår och maktlöshet kvävver mig men hoppet har jag kvar att en dag ska det bli stopp för detta orättvisa.

    Styrkekramar till er och speciellt till dig stå på dig .
Svar på tråden Häxjakt på mödrar som skyddar sina barn