• Anonym (Cissi)

    Häxjakt på mödrar som skyddar sina barn

    TILL ALLA ER SOM DELTAR I EFTERLYSNINGAR AV KIDNAPPADE BARN ELLER SOM VILL TA ERT ANSVAR FÖR BARNENS RÄTT I SAMHÄLLET

    Detta inlägg skriver jag i hopp om att någon där ute ska få upp ögonen för den hemska sanningen om barnets rätt (eller ska jag säga orätt?) i samhället. Att i alla fall någon ska ta sitt ansvar och göra det som kan göras för utsatta barn. En fruktansvärd häxjakt bedrivs just nu i Sverige på mödrar som gör allt för att skydda sina barn, oavsett vad det än kostar dom själva. Denna häxjakt bedrivs av människor som efterlyser dessa mödrar utan att överhuvud taget veta något om bakgrunden, annat än det som fadern själv berättar. Sidor läggs upp på nätet för att få tag i dessa mammor och deras barn, något som kan resultera i något alldeles förskräckligt för dessa små barn. Jag vill här berätta min historia för att försöka få de människor som bedriver denna häxjakt att tänka lite längre i hopp om att jag i alla fall kan rädda ett litet barn från en framtid i ett levande helvete.

    Jag är mamma till ett litet barn som har blivit utsatt för sexuella övergrepp av sin far. Hon har själv berättat detaljerat om dessa övergrepp för mig, sin extrapappa, sin mormor och morfar, dagisfröknar, socialtjänsten, polisen. Mitt barn är LIVRÄDD för sin far och vill absolut inte träffa honom någonsin igen. Socialen har gjort klart att fadern är en risk för mitt barn och att faderns förhållande till min dotter inte är som det ska. Bup har skrivit papper på att mitt barn inte mår psykiskt bra. Mitt barn har uppvisat skador i könsorganet från att ha varit hos sin far (ej dokumenterat eftersom jag ej förstod vid den tidpunkten att det faktiskt handlade om något såhär hemskt).

    Det ni tänker nu är självfallet att mitt barns far efter alla dessa bevis sitter bakom lås och bom? Att mitt barn inte behöver träffa sin far eftersom hans umgängesrätt är fråntagen honom? Att det åtminstone finns en dom på att det ska finnas en kontaktperson med vid umgängena? Att han inte längre har vårdnaden? För detta är väl med sunt förnuft det mest självklara i vårt utvecklade Sverige? Men jag ska säga er att ingen av dessa saker stämmer överens med verkligheten. Fadern har TROTS alla dessa bevis fått dom efter dom till sin fördel. Domarna VÄGRAR se det uppenbara, vägrar titta på de papper/riskbedömningar/orosanmälningar/utlåtanden som finns. Domarna har valt att den gemensamma vårdnaden ska bestå, att mitt svårt sargade lilla barn ska tvingas träffa sin far utan kontaktperson flera dagar i veckan. Mitt barn mår allt sämre och sämre men INGEN gör något eftersom dom inte vågar!! Kvar står jag, en kämpandes mamma med bakbundna händer mitt i allt och tvingas se mitt barn lida så fruktansvärt utan att jag kan göra ett jävla dugg. Förutom att finnas för mitt barn, vilket jag kommer göra till den dag jag dör. Att skydda mitt barn från detta monster är en så djupt rotad instinkt att jag skulle kunna göra precis vad som helst för att rädda mitt barn. Dessa mammor, som "kidnappar" sina egna barn, är förmodligen en mamma i en väldigt lik situation som min. Som gjorde allt hon kunde för att skydda sitt barn. In i det sista. Den mamma som inte gjorde så vore inte värd ordet mamma och heller inte sitt barns respekt och kärlek.

    SÅ. Innan du/ni skriver dessa förskräckliga efterlysningar. Tänk på min historia. Tänk på vad just DIN efterlysning kan göra mot denna lilla flicka. Än så länge är hon så pass liten att hennes liv inte behöver vara helt förstört på grund av faderns övergrepp. Men den dag polisen hittar mamman och flickan, kanske på grund av just DIN efterlysning, den dagen försvinner den lilla möjlighet dessa barn har kvar till ett lyckligt liv. DIN efterlysning dömer då dessa barn till ett liv med ständiga sexuella övergrepp med våldtäkter, hot, våld, tystnad utan den enda trygghet barnet säkerligen har idag, nämligen mamman.

    Hoppas du som bedriver denna häxjakt kan se dig själv i spegeln den dagen det händer. Hur du kan leva med dig själv kan jag inte förstå. För enligt min mening är en pedofil bland det allra värsta och vidriga i vår värld. Men än värre, är de människor som faktiskt skyddar dessa pedofiler. Domare som blundar, människor som inte anmäler, människor som ljuger för pedofilens skull, sådana som DU.

    Jag hoppas du noga tänker igenom vad du kan ställa till med innan du gör en efterlysning efter en mamma och hennes barn igen. Jag skulle lika gärna kunna vara den efterlysta mamman. Mitt barn lika gärna vara den kidnappade barnet.

  • Svar på tråden Häxjakt på mödrar som skyddar sina barn
  • Anonym (Amanda)

    TS, ta kontakt med KÅ!

    Ni andra - läs hans blogg!!!

  • stoltmamma06

    Det är hemskt att vissa domare tar sig rätten att styra med sin egen uppfattning.

    Min sista domare var hemskt, Jag har inga rättigheter att erbjuda umgänge för att barnet ska få förhållande till uf men enligt honom jag ska bara följa beslutet,HAN VILL INTE HÖRA
    Jag är förtvivlad inget räknas fel som UF har ställt toch min advokat kväver mig han vill att jag ska bara accepetra beslutet men jag har sagt min sista att den måste överklagas. i beslutet står att vi var eniga och det lögn, jag har aldrig accepterat och sagt att jag kan släppa barnet över helgen till psykopaten.
    vad ska jag ta vägen

  • Marina Engan

    Hej Cissi.

    Jag läste din berättelse hos Suspicio och slogs av hur vanlig den är. Det är så fruktansvärt många barn som blir svikna av rättssamhället.
    Kan jag få lov att lägga ut din berättelse på "Barnens Röst"? Det är en ny blogg som enbart kommer att ta upp frågor och berättelser om utsatta barn. Vi vill öppna ögonen på "Svensson" och vi vill påverka de som har makt att förändra.

    Det gläder mig att läsa att ni nu har en domare som lyssnar på er. Tack och lov så finns det vettiga sådana.

    Tänker på dig och din lilla flicka.

  • Anonym (Cissi)

    Hej Marina, jag är absolut okej med att vår berättelse tas upp i fler sammanhang. Kan man få fler människor att förstå och vilja påverka ödet för alla dessa barn så vore jag så oerhört tacksam. Kan man hjälpa ett utav alla dessa barn till en trygg framtid och ett lyckligt liv så är ingen lyckligare än jag. Tack för ditt stöd och tack för att det finns människor som du, som verkligen orkar kämpa denna ändlösa kamp. Fanns det fler som du vore världen en bättre plats.

    Marina Engan skrev 2009-12-05 20:44:03 följande:


    Hej Cissi. Jag läste din berättelse hos Suspicio och slogs av hur vanlig den är. Det är så fruktansvärt många barn som blir svikna av rättssamhället. Kan jag få lov att lägga ut din berättelse på "Barnens Röst"? Det är en ny blogg som enbart kommer att ta upp frågor och berättelser om utsatta barn. Vi vill öppna ögonen på "Svensson" och vi vill påverka de som har makt att förändra. Det gläder mig att läsa att ni nu har en domare som lyssnar på er. Tack och lov så finns det vettiga sådana. Tänker på dig och din lilla flicka.
  • Anonym (Cissi)

    Jag vet precis vad du går igenom och hur fruktansvärt maktlös man känner sig. Jag har också blivit tvingad att "komma överens" om helt fruktansvärda umgängeslösningar utan kontaktperson med övernattningar. Mitt enda råd är att du aldrig ska ge upp, ditt barn behöver dig nu mer än någonsin. Det finns alltid någon form av lösning - det gäller bara att hitta den. Du har också ett vårdnadsansvar och mår ditt barn för dåligt för ett umgänge ska du enligt lag sätta ner foten. Vad följderna blir av det kan jag däremot inte säga eftersom din domare verkar vara av samma sort som den vi har haft.

    Sök BUP om ditt barn inte mår psykiskt väl, gå till läkare om ditt barn får fysiska symtom orsakat av det psykiska, kontakta socialen, gör allt du kan. Det är oerhört viktigt att få allt "på papper", dvs. att du kan visa att du söker hjälp om ditt barn inte mår bra, att du verkligen gör allt du kan för att kunna hjälpa ditt barn.

    I den situation som du och även jag befinner oss i har myndigheterna bakbundit våra händer, gjort det näst intill omöjligt för oss att hjälpa våra barn. Men kämpa på - till slut måste det lösa sig! Massa kramar.


    stoltmamma06 skrev 2009-12-04 14:26:14 följande:
    Det är hemskt att vissa domare tar sig rätten att styra med sin egen uppfattning. Min sista domare var hemskt, Jag har inga rättigheter att erbjuda umgänge för att barnet ska få förhållande till uf men enligt honom jag ska bara följa beslutet,HAN VILL INTE HÖRA Jag är förtvivlad inget räknas fel som UF har ställt toch min advokat kväver mig han vill att jag ska bara accepetra beslutet men jag har sagt min sista att den måste överklagas. i beslutet står att vi var eniga och det lögn, jag har aldrig accepterat och sagt att jag kan släppa barnet över helgen till psykopaten. vad ska jag ta vägen
  • stoltmamma06

    Anonym (Cissi) skrev 2009-12-06 12:52:50 följande:


    Jag vet precis vad du går igenom och hur fruktansvärt maktlös man känner sig. Jag har också blivit tvingad att "komma överens" om helt fruktansvärda umgängeslösningar utan kontaktperson med övernattningar. Mitt enda råd är att du aldrig ska ge upp, ditt barn behöver dig nu mer än någonsin. Det finns alltid någon form av lösning - det gäller bara att hitta den. Du har också ett vårdnadsansvar och mår ditt barn för dåligt för ett umgänge ska du enligt lag sätta ner foten. Vad följderna blir av det kan jag däremot inte säga eftersom din domare verkar vara av samma sort som den vi har haft. Sök BUP om ditt barn inte mår psykiskt väl, gå till läkare om ditt barn får fysiska symtom orsakat av det psykiska, kontakta socialen, gör allt du kan. Det är oerhört viktigt att få allt "på papper", dvs. att du kan visa att du söker hjälp om ditt barn inte mår bra, att du verkligen gör allt du kan för att kunna hjälpa ditt barn.I den situation som du och även jag befinner oss i har myndigheterna bakbundit våra händer, gjort det näst intill omöjligt för oss att hjälpa våra barn. Men kämpa på - till slut måste det lösa sig! Massa kramar.
    Jag blir törögd när jag bara ser ditt namn fast du mår själv dåligt och kämpar har du ändå ork att bry sig om andra. Jag har reserv plan OM det blir kris.

    Jag ska kämpa tro mig känner mig som en giftorm men tvivel och maklöshet kväver mig.
    Styrkekramar till dig och din dotter, jag tänker på er ska du veta och tänder ljus .
  • Anonym (Cissi)

    Jag ska tända ljus för er med min vän. Fortsätt kämpa, hoppet är det sista som lämnar oss. Våra barn är värda det beskydd och den trygghet som de förtjänar! En reservplan måste man ha. För mig är det den som ger mig den största tryggheten just nu. Massa kramar till dig och ditt barn.


    stoltmamma06 skrev 2009-12-06 14:39:13 följande:
    Anonym (Cissi) skrev 2009-12-06 12:52:50 följande: Jag blir törögd när jag bara ser ditt namn fast du mår själv dåligt och kämpar har du ändå ork att bry sig om andra. Jag har reserv plan OM det blir kris. Jag ska kämpa tro mig känner mig som en giftorm men tvivel och maklöshet kväver mig. Styrkekramar till dig och din dotter, jag tänker på er ska du veta och tänder ljus .
  • Anonym (Amanda)

    Anonym (Cissi) skrev 2009-12-06 14:42:48 följande:


    Jag ska tända ljus för er med min vän. Fortsätt kämpa, hoppet är det sista som lämnar oss. Våra barn är värda det beskydd och den trygghet som de förtjänar! En reservplan måste man ha. För mig är det den som ger mig den största tryggheten just nu. Massa kramar till dig och ditt barn.
    Du är enorm!
    All värme till dig!
  • Anonym (Cissi)

    Tack underbara du. Önskar att fler stöttade alla dessa mammor och deras små barn. För gud vet att det verkligen behövs! Tack än en gång för allt stöd i tråden. Det ger mig ork att fortsätta kämpa för min lilla tjej..

    Anonym (Amanda) skrev 2009-12-06 19:20:03 följande:


    Anonym (Cissi) skrev 2009-12-06 14:42:48 följande: Du är enorm! All värme till dig!
Svar på tråden Häxjakt på mödrar som skyddar sina barn