• Anonym (Kaffedraken)

    Häxjakt på mödrar som skyddar sina barn

    TILL ALLA ER SOM DELTAR I EFTERLYSNINGAR AV KIDNAPPADE BARN ELLER SOM VILL TA ERT ANSVAR FÖR BARNENS RÄTT I SAMHÄLLET

    Detta inlägg skriver jag i hopp om att någon där ute ska få upp ögonen för den hemska sanningen om barnets rätt (eller ska jag säga orätt?) i samhället. Att i alla fall någon ska ta sitt ansvar och göra det som kan göras för utsatta barn. En fruktansvärd häxjakt bedrivs just nu i Sverige på mödrar som gör allt för att skydda sina barn, oavsett vad det än kostar dom själva. Denna häxjakt bedrivs av människor som efterlyser dessa mödrar utan att överhuvud taget veta något om bakgrunden, annat än det som fadern själv berättar. Sidor läggs upp på nätet för att få tag i dessa mammor och deras barn, något som kan resultera i något alldeles förskräckligt för dessa små barn. Jag vill här berätta min historia för att försöka få de människor som bedriver denna häxjakt att tänka lite längre i hopp om att jag i alla fall kan rädda ett litet barn från en framtid i ett levande helvete.

    Jag är mamma till ett litet barn som har blivit utsatt för sexuella övergrepp av sin far. Hon har själv berättat detaljerat om dessa övergrepp för mig, sin extrapappa, sin mormor och morfar, dagisfröknar, socialtjänsten, polisen. Mitt barn är LIVRÄDD för sin far och vill absolut inte träffa honom någonsin igen. Socialen har gjort klart att fadern är en risk för mitt barn och att faderns förhållande till min dotter inte är som det ska. Bup har skrivit papper på att mitt barn inte mår psykiskt bra. Mitt barn har uppvisat skador i könsorganet från att ha varit hos sin far (ej dokumenterat eftersom jag ej förstod vid den tidpunkten att det faktiskt handlade om något såhär hemskt).

    Det ni tänker nu är självfallet att mitt barns far efter alla dessa bevis sitter bakom lås och bom? Att mitt barn inte behöver träffa sin far eftersom hans umgängesrätt är fråntagen honom? Att det åtminstone finns en dom på att det ska finnas en kontaktperson med vid umgängena? Att han inte längre har vårdnaden? För detta är väl med sunt förnuft det mest självklara i vårt utvecklade Sverige? Men jag ska säga er att ingen av dessa saker stämmer överens med verkligheten. Fadern har TROTS alla dessa bevis fått dom efter dom till sin fördel. Domarna VÄGRAR se det uppenbara, vägrar titta på de papper/riskbedömningar/orosanmälningar/utlåtanden som finns. Domarna har valt att den gemensamma vårdnaden ska bestå, att mitt svårt sargade lilla barn ska tvingas träffa sin far utan kontaktperson flera dagar i veckan. Mitt barn mår allt sämre och sämre men INGEN gör något eftersom dom inte vågar!! Kvar står jag, en kämpandes mamma med bakbundna händer mitt i allt och tvingas se mitt barn lida så fruktansvärt utan att jag kan göra ett jävla dugg. Förutom att finnas för mitt barn, vilket jag kommer göra till den dag jag dör. Att skydda mitt barn från detta monster är en så djupt rotad instinkt att jag skulle kunna göra precis vad som helst för att rädda mitt barn. Dessa mammor, som "kidnappar" sina egna barn, är förmodligen en mamma i en väldigt lik situation som min. Som gjorde allt hon kunde för att skydda sitt barn. In i det sista. Den mamma som inte gjorde så vore inte värd ordet mamma och heller inte sitt barns respekt och kärlek.

    SÅ. Innan du/ni skriver dessa förskräckliga efterlysningar. Tänk på min historia. Tänk på vad just DIN efterlysning kan göra mot denna lilla flicka. Än så länge är hon så pass liten att hennes liv inte behöver vara helt förstört på grund av faderns övergrepp. Men den dag polisen hittar mamman och flickan, kanske på grund av just DIN efterlysning, den dagen försvinner den lilla möjlighet dessa barn har kvar till ett lyckligt liv. DIN efterlysning dömer då dessa barn till ett liv med ständiga sexuella övergrepp med våldtäkter, hot, våld, tystnad utan den enda trygghet barnet säkerligen har idag, nämligen mamman.

    Hoppas du som bedriver denna häxjakt kan se dig själv i spegeln den dagen det händer. Hur du kan leva med dig själv kan jag inte förstå. För enligt min mening är en pedofil bland det allra värsta och vidriga i vår värld. Men än värre, är de människor som faktiskt skyddar dessa pedofiler. Domare som blundar, människor som inte anmäler, människor som ljuger för pedofilens skull, sådana som DU.

    Jag hoppas du noga tänker igenom vad du kan ställa till med innan du gör en efterlysning efter en mamma och hennes barn igen. Jag skulle lika gärna kunna vara den efterlysta mamman. Mitt barn lika gärna vara den kidnappade barnet.

  • Svar på tråden Häxjakt på mödrar som skyddar sina barn
  • Anonym (Kaffedraken)

    Alla mammor som kidnappar sina barn skyddar INTE sina barn!!!!

  • Anonym (Kaffedraken)
    ZsaZsa skrev 2009-12-07 11:07:45 följande:
    Anonym (mamma05) skrev 2009-12-07 10:29:53 följande: En sak som många kvinnor måste bli bättre på är att spara bevis och anmäla när något händer, eller i alla fall spara bevis. Jag vet att det inte är lätt, men ändå vore det bra. Tyvärr är det många som går in i relationer med våldsamma män och som stannar där i flera år allt medan de skaffar barn. Sedan får de en dag nog av någon anledning, men kan inte bevisa vad som hänt. Det är ett jätteproblem! Det finns kvinnor som ljuger ungefär av samma anledning som män som gör det. De mår psykiskt inte bra och somliga av dem har problem med samvetet. Det finns till och med både män och kvinnor som kan sitta och ljuga igenom processer som en slags uppmärksamhetsgrej. De gillar uppmärksamheten. Även det sjukligt förstås. Däremot är de inte så många, nej. Men de som gör det ställer till med skada.
    Exet misshandlade både mej o ungarna. Han snackar skit om mej, ligger med varje brud han kan och har lyckats vända många mot mej fastän han var den som slog. Hur tänker brudarna som tar ihop det o hoppar i säng med en barn o kvinnomisshandlare? Hur kan man tro att både frugan o barnen förtjänade stryk fysiskt o psykiskt???
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym skrev 2009-12-07 12:30:06 följande:
    Exet misshandlade både mej o ungarna. Han snackar skit om mej, ligger med varje brud han kan och har lyckats vända många mot mej fastän han var den som slog. Hur tänker brudarna som tar ihop det o hoppar i säng med en barn o kvinnomisshandlare? Hur kan man tro att både frugan o barnen förtjänade stryk fysiskt o psykiskt???
    Jag tycker att dina frågor är bra och relevanta. Det finns säkert flera möjliga svar. Han är kanske charmig och så tror de på honom, kanske för att de _vill_ tro honom? Som du en gång föll för honom (antar jag) så faller de också för honom.

    Men inte ens om dessa män var triangelmärkta skulle det avskräcka alla kvinnor. Tvärtom i många fall. Våldförbrytare och andra dårar får tjockt med beundrarbrev från kvinnor. Ofta tror dessa kvinnor att de ska kunna bota dem. Med dem ska de bli så snälla och fina.

    Men för oss andra förblir det en gåta.
  • Anonym (Kaffedraken)
    ZsaZsa skrev 2009-12-07 19:07:06 följande:
    Jag tycker att dina frågor är bra och relevanta. Det finns säkert flera möjliga svar. Han är kanske charmig och så tror de på honom, kanske för att de _vill_ tro honom? Som du en gång föll för honom (antar jag) så faller de också för honom. Men inte ens om dessa män var triangelmärkta skulle det avskräcka alla kvinnor. Tvärtom i många fall. Våldförbrytare och andra dårar får tjockt med beundrarbrev från kvinnor. Ofta tror dessa kvinnor att de ska kunna bota dem. Med dem ska de bli så snälla och fina. Men för oss andra förblir det en gåta.
    Visst är han en charmör! Men med ett svart inre... Varför ser dom inte det? Jag såg, men kunder inte se klart, eller ville inte se... Han var för bra för att vara sann... Usch... stackars barn...
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym skrev 2009-12-07 19:24:30 följande:
    Visst är han en charmör! Men med ett svart inre... Varför ser dom inte det? Jag såg, men kunder inte se klart, eller ville inte se... Han var för bra för att vara sann... Usch... stackars barn...
    För att se igenom det där måste man komma en bit längs vägen eller vara kunnig och erfaren. Det ligger i dessa människors natur att dölja det väl.

    Här kan du läsa om psykopater på jobbet och en intervju med en psykolog som jobbar med det på något vis. Kanske ger dig lite mer information och ledtrådar:
    www.alltforjobbet.se/psykopater-pa-jobbet
  • Anonym (Kaffedraken)

    Anonym (mamma05) skrev 2009-12-07 10:29:53 följande:


    Det är fruktansvärt! Har själv suttit 2,5 månader med mitt barn på kvinnojour. Det är inget man gör frivilligt..om man inte hade barn som farit illa. Utan kvinnojouren, stödgrupper och advokat hade vi aldrig kommit från ett helvete som krossade två barn och nästan mig. Jag hade varit krossad om jag inte haft stöd. Som mamma anser jag att det är min SKYLDIGHET att skydda mit barn, pappan har förverkat sin rättighet den dagen han slog mig och den dagen han misshandlade och kränkte barnen. Man får alldeles för många chanser som förälder, samhället jagar och misstror de stackars mammor som blir slagna framför barnen..vilket fruktansvärt svek det är att backa upp fäderna i desa fall. Ett svek mot barnen som oftast växt upp i en fruktansvärd miljö utan möjlighet att välja eller fly. Alla barn vill ha sina föräldrar. Men till vilket pris?Har dessa pappor RÄTT till sina barn? Har de rätt till att fortsätta utnyttja sexuellt, misshandla och ändå vara respekterade? Alla dessa fantastiska mammor som lyckas fly, skapa nya liv och får sitta i terapi i flera år för sina upplevelser. Och SKULDEN. Jag kommer leva resten av mitt liv med en fruktansvärd SKULD, den äter upp mig inifrån och hindrar mig från att våga leva. Skulden som kommit av att jag borde gått tidigare! Men jag orkade inte. Vågade inte. Rädd för att lämna barnet med en pappa som för länge sedan förbrukat sin rätt till att vara förälder. Jag anser att man FÖRTJÄNAR sitt föräldraskap, bara föör att man biologiskt kan bli förälder så är man inte en bra förälder. Jag har gått igenom flera utredningar, varit i Tingsrätten och allt har pekat till min sanning. Men ändå kan fadern bråka och slåss i evighet. Vem för barnens talan i detta? Vem ska förklara för dem när de är vuxna varför de skulle umgås med sina pappor som slog och utnyttjade dem. Vem ska förklara för dem att det var fel att pappa slog mamma, och ändå kunde ingen skydda henne eller hjälpa de som tvingades se och uppleva detta? Att det finns kvinnor som ljuger sig igenom flera utredningar, kvinnojourer och polisförhör anser jag vara osannolikt..det finns ingen som vill genomleva det! Varför skulle man göra ngt sådant? SKÄMS alla ni som misstror, jagar och stjälper! Genom att tro på och hjälpa mammorna så hjälper ni barnen till ett normalt liv och en chans till att snabbare kunna läka såren efter de hemska de upplevt. Jag har träffat så många mammor och barn på vägen, som har varit med om FRUKTANSVÄRDA saker. Svik inte dem.
    Jag lyder med dig och förstår hur du känner, jag har också skuld att jag stannade och stannade och trodde på löfte men blev sviken gång på gång.Anpassat mig för lugnets skull, nej bråk ville jag inet ha, mitt barn ska ha det lugt och tryggt det är min önskan coh jag har vikt ner mig till marken för dne önskan, men en dag blev det stopp och nu är det snart 1 år och jag är fri men psykopaten har lagen så han utnytjar umgängesrätten för att psyka mig ännu mer.
    Det käns att alla gör fel för att jävlas men ingen vill se sanning i ögonen men jag har fått svar att det finns mening med allt som sker och den här kampen är bara min kamp som gör mig ännu starkare.

    Jag själv jobbar på att bli av skulden och dåliga samvete, men det tar tid att bli fri. tiden leker alla sår men ärren blir kvar och man lär sig läxa så länge man lever.
    Det är bäst att förstå att vi kan inte ta ansvar för andras beetende och det var inet vårt fel, svårt men säger man samma mening varje morgon så en dag förstår hjärna det vi säger.
    Styrkekramar till dig du är inte ensam det ska du veta.
  • Anonym (Kaffedraken)

    Jag beundrar er föräldrar som orkar med vardagen i ett helvete som andra inte kan förstå.
    Lika mycket beundrar jag de föräldrar som väljer att skydda sina barn när samhället inte gör det!

  • Anonym (Kaffedraken)

    Anonym (Amanda) skrev 2009-12-08 14:56:40 följande:


    Jag beundrar er föräldrar som orkar med vardagen i ett helvete som andra inte kan förstå.Lika mycket beundrar jag de föräldrar som väljer att skydda sina barn när samhället inte gör det!
    Tack, jag själv orkar inte men jag kämpar på för min ögonsten .Önskar slut på helvete.

    Styrkekramar till alla mammor och kämpa på.
  • Anonym (Kaffedraken)
    ZsaZsa skrev 2009-12-07 19:41:44 följande:
    För att se igenom det där måste man komma en bit längs vägen eller vara kunnig och erfaren. Det ligger i dessa människors natur att dölja det väl.
    Man bör även komma ihåg att det finns kvinnliga psykopater också.
  • Anonym (Kaffedraken)

    Med all respekt för de som verkligen råkat illa ut utan att få upprättelse den juridiska vägen är det ganska dumt att skapa en tråd som allmänt fördömer de som efterlyser 'kidnappade' och kidnappade barn. Då tar man inte hänsyn till de fall där det inte föreligger något övergrepp (förutom eventuellt i mammans huvud, inbillat eller påhittat).

    Både mammor/barn som blivit utsatta för övergrepp samt pappor/barn som skiljts åt genom kidnappning är offer i dessa fall. Att dra alla över samma kam tjänar ingen på förutom de med egen vinning i sak.

Svar på tråden Häxjakt på mödrar som skyddar sina barn