• Stargirl

    Någon annan som fastnat i medicinmissbruk?

    Anonym (ONT!!!!!!!!!) skrev 2010-04-11 00:47:49 följande:
    Jo, jag vet. :( Det är bl.a. därför a´jag inte köpt där än + att det är så djäkla dyrt! Men vad fan ska jag göra liksom? Jag orkar inte ha ont hela tiden :´(
    Om du inte får medicin utskrivet innebär det rätt krasst att läkaren inte anser att du behöver starkare smärtstillande och misstänker missbruk. Visst kan du shoppa medicin på nätet men det gör dig till en brottsling och missbrukare....det är kanske inte ngt man vill vara. Jag skulle testa alternativa sätt att bli av med smärtan. Kanske smärtar det mest för att du inte har tabletter som dövar andra sinnen samtidigt?
    ♪♫?*¨*?.¸¸♥ ¸¸.?*¨*?♫♪ www.minmolly.se ♪♫?*¨*?.¸¸♥ ¸¸.?*¨*?♫♪
  • Stargirl
    DreamBitch skrev 2010-04-12 11:56:44 följande:
    Jag åt stilnoct och personligen tycker jag att dom är "värre" än imovane eftersom du får ett extremt rus av dom. Det får iaf inte jag av imovane.Ja, jag kan ta dom ibland utan problem. Jag vet att det på sin höjd handlar om 1-2 nätters halvdålig sömn när jag slutar och inget mer.Det är inte så svårt som man tror faktiskt :)
    Jag har ätit stilnoct pga störd sömn pga jetlag och andra orsaker. Att sluta med Stilnoct är inte svårt alls. Jag har iofs aldrig missbrukat dem men bara första natten var det svårt att somna och sen var det som vanligt igen....inga konstigheter. Men folk i denna tråden kanske tar mer än rekomenderat?
    ♪♫?*¨*?.¸¸♥ ¸¸.?*¨*?♫♪ www.minmolly.se ♪♫?*¨*?.¸¸♥ ¸¸.?*¨*?♫♪
  • Stargirl
    Anonym skrev 2010-04-12 17:57:30 följande:
    Har du provat melatonin? Det är en medicin som reglerar sömnhormonerna i kroppen, mycket naturligare medicin än lugnande/sömntabletter. Få biverkningar också. Den ska göra att sömnmönstret normaliseras.Jag har själv inte tagit några tabletter på jättelänge nu, även om jag velat. Ska iväg till läkaren igen och prova ny antidepressiv medicin. Tradolan-känslan och inspirerat mig att kämpa vidare, att försöka hitta den där känslan med vanliga mediciner istället. Nu vet jag att det GÅR att må bra, även om det kanske krävs mediciner. Hoppas bara jag kan hitta en medicin som ger lika bra effekt som tradolanen.
    Jag har provat melatonin men den har ingen verkan på mig alls. Den har nästan motsatt effekt, även om läkaren säger att det är omöjligt Jag har alltså inga missbruksproblem alls utan har fått äta stilnoct pga jetlag och störd sömn pga mitt arbete under ett par veckor och gör det då och då när det behövs.
    Jag har inga problem att inte ta stilnoct eller andra preparat även om de fungerar bra.
    ♪♫?*¨*?.¸¸♥ ¸¸.?*¨*?♫♪ www.minmolly.se ♪♫?*¨*?.¸¸♥ ¸¸.?*¨*?♫♪
Svar på tråden Någon annan som fastnat i medicinmissbruk?