• fruis
    Äldre 1 Dec 22:51
    26437 visningar
    295 svar
    295
    26437

    Nåt för "Sveriges fulaste hem"?

    Ja, fint var det ju inte precis. Sedan kan jag absolut inte förstå varför människor inte plockar undan sina saker och röjer undan när de ska fotografera för försäljning? Hade de tänkt ha visning i den där röran också? (och då ska ni veta att jag är en sådan som lätt får stökigt hemma själv men nog plockar jag undan innan jag fotar)

  • fruis
    Äldre 1 Dec 22:59
    #13

    JAG är BÄST skrev 2009-12-01 22:49:19 följande:


    Sängen var väl den som var mest katastrof. Annars så har man sett värre
    Extra snyggt med helt olika, icke-matchande överkast och vad som ser ut att vara olika höjd på madrasserna. My god!
  • fruis
    Äldre 1 Dec 23:09
    #18
    tofflisar skrev 2009-12-01 23:02:49 följande:
    beskrivningar.capitex.se/CapitexResources/Cap...=De här bilderna är roliga. Egentligen inget jättefel på hemmet, men fotografen har verkligen snöat in på växtarrangemangen Ingår de i husköpet?!
    Haha, bildtexterna tyckte jag var obetalbara. Brist på fantasi eller?
  • fruis
    Äldre 1 Dec 23:20
    #28

    Jag tycker nog att båda exemplen lätt hade platsat i Sveriges fulaste hem. Det är ju just sådana här människor de hjälper. Helt hysteriska inredningar.

  • fruis
    Äldre 2 Dec 09:06
    #48
    tessum skrev 2009-12-02 09:01:55 följande:
    Har bara läst ts.Fy vad fult med de sneda handtagen på köksskåparna! Varför sätter man de så?
    Det var det första jag reagerade på också. Det var verkligen inte snyggt. Vet inte ens om det är särskilt praktiskt.
  • fruis
    Äldre 2 Dec 09:31
    #58
    sasssyy skrev 2009-12-02 09:28:39 följande:
    om man ska snacka fult.. kolla detta dåwww.svenskfast.se/Pages/ObjectViewPictures.as...
    Hmm, udda smak i golvbeklädnad får man väl lov att säga. Men jag uppfattar ändå detta som ett mer lättsålt hus än det första just för att här kan man åtminstone tydligt se hur rummen ser ut och vad man kan göra med dem. Att tapetsera om eller måla räknar man kanske ändå med när man köper hus men det är ju en fördel om det går att se hur huset överhuvudtaget ser ut invändigt.
  • fruis
    Äldre 2 Dec 19:10
    Honesty skrev 2009-12-02 16:07:05 följande:
    Rosa hus....usch. Bitvis var det fint, men potentialen ser man! Kolla detta hus då; bostad.lanshem.se/AllaBilder.aspx...
    Gillestugan såg ut som vore den direkt tagen ur Dallas 1979

    Svenska folket har verkligen furusjuka. Varför all denna furu i varenda hus? Det är inte ens snyggt och inga möbelfärger passar ju till furu. Måla över eländet snälla människor.
  • fruis
    Äldre 2 Dec 19:17
    Jessiicaa89 skrev 2009-12-02 19:09:02 följande:
    Men varför la du ut det från första början? Lite onödigt att lägga ut bilder på andras hem och håna dom! Du har säkert inte finare själv hemma i ditt boende.. Så hur hade det känts för dig om du hittat ditt boende på någon sajt?
    Fast jag tror nog att Honesty förmodligen har det finare hemma hos sig än det var i vissa av dessa hus. En stor del av poängen man skrattar åt är ju att folk inte har vett att ta schyssta kort av sitt hus utan lägger ut försäljningsbilder som får huset att antingen inte synas alls eller se gräsligt ut.

    Hur det ser ut i vardagen hos folk här i tråden är inte heller helt relevant eftersom det inte är foton från en vanlig dag i hemmet som ska läggas ut på hemnet utan representativa presentationsbilder av huset. Vissa verkar ju ha missat det om man säger så.
  • fruis
    Äldre 3 Dec 10:58

    Men vad är det med er? Det har ju funnits en mängd sådana här trådar tidigare på FL utan denna konstiga mobbstämning. Låt dem som tycker det är roligt att titta på andras hem göra det. Är man rädd för att hitta sitt eget hem är det ju rätt lätt att inte gå in i dessa trådar, eller hur?

    Ingen här i tråden är ens särskilt elak, särskilt inte trådstartsinlägget!

  • fruis
    Äldre 3 Dec 11:01
    NoMatter skrev 2009-12-03 10:57:11 följande:
    Jennie med ie skrev 2009-12-02 22:37:09 följande:
    Det räcker gott när man hyr bostad. Och för mig skulle det definitivt räcka med en planritning även för ett hus, det är ändå den jag tittar mest på. Möbler och prylar som fotas tycker jag är mest i vägen när man ska se hur huset ser ut.
    Så du skulle vara helt ointresserad av vilket skick huset verkar vara i innan du går på visning? Det är ju sådant som syns på korten. Man får en bild av hur rummen ser ut, hur väl underhållet huset verkar vara, om det finns märkliga ellösningar osv. TAr man inte hänsyn till sådant när man köper hus ligger man illa till själv som köpare.
  • fruis
    Äldre 3 Dec 11:12
    NoMatter skrev 2009-12-03 11:07:11 följande:
    Det är ju sånt jag får reda på om eller när jag går på visningen.
    Själv föredrar jag att innan visningen ta reda på om jag är intresserad av att dyka upp eller inte.
  • fruis
    Äldre 3 Dec 11:30

    Ni är roliga ni. Ni tycker inte om att man pratar om okända människors inredningsstil men det är fullt försvarbart att sitta och egga upp varandra att klanka ner på TS. Det är väl bara att lämna tråden om man tycker att den är så anstötlig.

    Jag tycker att tråden är rolig och det står jag för. Jag står också för att man inte med bästa vilja i världen kan kalla det första huset för städat. Det är inte städat! (inte nödvändigtvis smutsigt men rejält rörigt). För det tredje tycker jag inte att det är det minsta elakt att titta på hemnet och kommentera det man ser.

  • fruis
    Äldre 3 Dec 11:35

    Nåja, har man valt att lägga ut något på internet har man de facto godkänt att vem som helst kan se och kommentera det de ser.

  • fruis
    Äldre 3 Dec 11:54
    sasssyy skrev 2009-12-03 11:40:43 följande:
    inte helt sant.. finns lagar och regler för hur man får länka och inte och rent hypotetiskt så skulle tex mäklaren kunna förbjuda att det länkas till deras objekt när det framställs så negativt som det gör, nu har dock mäklaren valt att inte gå vidare med det hela och tycker bara att det är tråkigt att folk inte kan se att det kan finnas en historia bakom objekten och per automatik utgå från att det är fel på människorna som bor där och/eller mäklaren, och att använda andra människors situation som ett tillfälle för underhållning.....Ägaren har fått uppmaning att städa upp men har inte klarat av det av olika skäl, så nu vet ni det.
    Du känner mäklaren och/eller säljaren alltså?

    Sedan tror jag knappast att några kommentarer på Familjeliv hindrar någon som är intresserad av huset från att köpa det. Däremot kommer man sannolikt att få lägre pris än man kunnat få på grund av att man inte haft möjlighet att göra huset mer rättvisa genom bättre bilder. Det har ingenting med FL eller den här tråden att göra.
Svar på tråden Nåt för "Sveriges fulaste hem"?