• Honesty

    Nåt för "Sveriges fulaste hem"?

    Jag kikade in på Hemnet och sökte på bostadsrätter lite planlöst, tycker det är kul att titta runt för att få inredningstips. Jag råkade hamna på detta objekt:
    www.maklarhuset.se/ViewObjekt.aspx&view=Images

    (får man länka så här?)

    Någon annan som sett "fina" hem? (förlååååt....finns ju folk som bor så här alltså, men shit vad jag skulle vantrivas)

  • Svar på tråden Nåt för "Sveriges fulaste hem"?
  • Indianica
    sasssyy skrev 2009-12-02 09:09:50 följande:
    men så jävla hemskt var det väl inte? Rörigt... ja lite.. möbler från flera olika årtionden blandat, jaaa inte min smak av möbler... absolut inte.. men det var ju inte direkt så att man kräktes. har gått på lite husvisningar det sista och tro mig.. JAG HAR SETT VÄRRE... sista huset var såå underbart, vi hade tom fixat lånelöfte eftersom det skulle gå på auktion, hade inte sett foton innifrån huset - och varför begrep vi när vi kom dit. Vet inte om det hör hemma här, risk för att bli OT, eller? SKa jag berätta mer?
    J,a fast mäklaren kan inte ha varit så glad. Det är ju välkänt att huspriser/lägenhetspriser ökar ju fräschare man har det hemma. Vi fick order om att städa före mäklaren tog bilder och det var ju självklart! Men han sa att vi verkligen skulle tänka på att ta bort tidningar ifrån bord osv och här låg det ju för tusan drivor med böcker och skräp på bordet. Riktigt ofräscht!!!

    Sedan verkar ju ägarna varit halvt konstiga. Vem hänger upp 2 dm för korta gardiner liksom? Vad mer för märkligt kan de gjort med huset? De har inrett vinden själva t ex, hur risigt kan inte det vara byggt när de slarvar så med städning och inredning inför fotograferingen?

    Även om man får "tänka bort" stöket tycker jag det är klart svårt att bortse ifrån risken att det är mer än stäkigt, utan troligtvis dåligt underhållet/byggt i stort.

    Extramfallet är väl när man göra en tillfällig make over med hyrda möbler före en visning (gjorde min kompis)
  • Winglur
    tessum skrev 2009-12-02 09:01:55 följande:
    Har bara läst ts. Fy vad fult med de sneda handtagen på köksskåparna! Varför sätter man de så?
    Haha ja det tyckte nog jag var det allra värsta! Fy farao!!! :O Hahaha
  • Jennie med ie

    Försäljningsmässigt var ju bilderna katastrof, de ger absolut ingen känsla av hur huset egentligen ser ut och vilka möjligheter man har att inreda med sina egna grejer. Att man sen ska bo och leva som man själv trivs med är en annan sak..

  • sasssyy

    nä alltså.. det är ju inga bra bilder ur försäljningssyfte, hade varit bättre att skippa dem.. men Sveriges värsta.. ?

    Näää då har ni inte letat hus särskilt aktivt... jag har kollat på de flesta hus till salu i Västra Götaland och sett saker som är mer än 10ggr värre, som ändå visas på bild..

    bara för att nämna ett... ett knallblått hus mitt i skogen.. med stor garageport (lovande så långt bortsett från färgen).... bara det att... det är gräsmatta framför garageporten plus att dörren till porten är typ 2 dm upp i luften.... hade de tänkt att man ska ha ramp in i garaget?? att bilen ska flyta in?

    Eller varför inte dessa hem som vanligtvis ägs av lite äldre människor som har fruktansvärt plotter... 10.000 samlartallrikar som trängs med jakttrofféer och antalet millimeter man ser av tapeten är ytterst få..

    Bajsbruna badrumsinredningar med väl synliga fuktskador (som dock inte nämns i beskrivningen)... odiskad disk i diskhon eller helt igenväxna trädgårdar

  • evaviola

    Inte min smak alls, höll på att kräkas när jag såg sängen

    En av anledningarna till både försäljningen och de omaka madrasserna med höjdskillnad kan ju faktiskt vara att en av parterna har skadat sig och behöver anpassa bostaden. Kan ju vara därför det är stökigt med massa saker framme, dom kanske inte mår så bra för tillfället....

    Så jag tycker inte att man ska vara så snabb till att dömma.

  • fruis
    sasssyy skrev 2009-12-02 09:28:39 följande:
    om man ska snacka fult.. kolla detta dåwww.svenskfast.se/Pages/ObjectViewPictures.as...
    Hmm, udda smak i golvbeklädnad får man väl lov att säga. Men jag uppfattar ändå detta som ett mer lättsålt hus än det första just för att här kan man åtminstone tydligt se hur rummen ser ut och vad man kan göra med dem. Att tapetsera om eller måla räknar man kanske ändå med när man köper hus men det är ju en fördel om det går att se hur huset överhuvudtaget ser ut invändigt.
  • Alexandra84

    Huset är jätte mysigt!
    Men mäklaren borde nog tömt huset på möbler innan... Vad va det för säng egentligen?!

Svar på tråden Nåt för "Sveriges fulaste hem"?