• Äldre 1 Dec 23:03
    465808 visningar
    4227 svar
    4227
    465808

    Unga mödrar Danmark

    Här Fortsätter vi att diskutera programmet "Unga mödrar" som visas på kanal 5, Måndag-Torsdag kl 16.30. Hoppas alla hittar hit

    Inga spoilers i denna tråd
    För er som inte ritkigt kan hålla er borta från spoilers, snälla ta det i "spoilertråden"
    www.familjeliv.se/Forum-5-156/m38537935.html

    Här kommer en lista på de unga mödrarna i programmet:

    *Malou Stella, har sonen Tino och bor hemma hos sin mamma Britta

    *Christina, har sonen Markus. Vet ej vem pappan är, bor tillsammans med Brian

    *Christina och Peter, har sonen Lukas. Ofta stökigt hemma och Christina har förstorat brösten

    *Christina och Dennis, har sönerna Sebastian och Simon. Har mycket problem med socialen.

    *Camilla, har sonen Oliver med Kieu, de är inte tillsammans längre. Camilla har träffat en ny man som heter Christian, de är nyförlovade.

    *Camilla och Benjamin, har sönerna Jonas, Kaspar och Niklas. Camilla har åkt dit för bidragsfusk. Hon vill gärna ha ett fjärde barn.

    *Louise och Ronni, har sönerna Sebastian och Tobias. Precis flyttat till hus.

    *Nadia, har sonen Sebastian, pappan är inte en del av deras liv. Nadia är nu tillsammans med Rene, de blev gravida men barnet var sjukt och fick förlösas i v 19. Nadia har leukemi.

    *Michelle, har dottern Victoria med Simon. De gifte sig och skilde sig efter två månader. De har varit tillsammans till och från.

    *Sofie, har sonen Elias med Simon (Samma Simon som är pappa till Victoria). Det tog slut med Simon innan Elias var född. Vet inte hur ofta Simon träffar sin son men Michelle och Sofie umgås.

    *Bente, har dottern Emma med David. Bente var med i militären medan David var hemma med dottern. Det är slut mellan Bente och David vilket leder till mycket konflikter.

    *June och Hans-Christian, har dottern Cecilie. De bor i hus på landet och har massa djur.

    *AnnBeth, har sonen David. Hon har nu börjat plugga igen. Bor nära sin mamma och är där ofta.

    *Marlene, gravid. Mamman kasta ut henne när hon fick reda på graviditeten så Marlene har fått bo hos sin mormor.

    *Katherina, har sonen Mikkel. Precis flyttat till ny lägenhet och har nu svårt att få ekonomin att gå ihop. Problem med mikkels uppfostran/beteende.

    *Dina, har sonen Sonny. Flyttade tillbaka till Greve med sin mamma och skulle börja studera. De bodde i Fredrikshavn en kort period.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-04 20:22
    OBS DENNA TRÅDEN GÄLLER ÄVEN FÖR NORSKA UNGA MÖDRAR SOM BÖRJAR IMORGON TISDAG 5 JANUARI KLOCKAN 20.00 EN LISTA MED DOM NORSKA UNGA MÖDRARNA KOMMER SNART!!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-04-26 20:18
    Onsdag 28 April 17.00 börjar Unga mödrar igen på Kanal 5!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-05-06 20:01
    Missat något avsnitt eller vill du se några gamla avsnitt? Både norska och danska unga mödrar hittar du här www.kanal5play.se/start (det är gratis att titta på programmen)

  • Svar på tråden Unga mödrar Danmark
  • Äldre 22 Apr 21:03
    Jennie med ie skrev 2013-04-22 20:17:02 följande:

    Jag har faktiskt tänkt några gånger "undrar vad han får i utbyte, hmm...." lite fult sådär. Jag vet, det är dumt. Han kanske helt enkelt gillar ungar men har inga egna, t ex?
    Ja,han sa ju att han räknade barnen som en liten extrafamilj och att han inte hade någon egen familj. Fint gjort att ställa upp,men ställer han upp och passar barnen jämt och till och med bor på hotell med dem varannan vecka... nej,jag tycker hon utnyttjar honom om han gör det gratis.
    Jag är Narcissus, en fåfäng fakir SAVE ME KAIZER!
  • Äldre 22 Apr 21:04

    Verkligen inte en grund att sätta ännu ett barn till världen på.


    Jag är Narcissus, en fåfäng fakir SAVE ME KAIZER!
  • Äldre 22 Apr 21:07

    Ja, jan verkar vara en trevlig gubbe, men man undrar ju ändå lite, skum relation har de. Vet inte hur jag ska tolka den. Vill ju tro gott om folk, men kan han kanske vilja något mer? Hmmmm vad får han ut av det där tro? For real?

  • Äldre 22 Apr 21:10
    Jennie med ie skrev 2013-04-22 20:17:02 följande:

    Jag har faktiskt tänkt några gånger "undrar vad han får i utbyte, hmm...." lite fult sådär. Jag vet, det är dumt. Han kanske helt enkelt gillar ungar men har inga egna, t ex?
    Jag har funderat på samma sak, men sedan tänker jag att det bara är mina fördomar... men....
    ♥ Skruttan född 100715, BF 130620
  • Äldre 23 Apr 15:46

    Alltså när jag var liten så hade vi en granne som var 40 år äldre än mamma ungefär. Han älskade barn. Tror han hade egna men de var vuxna och bodde långt bort. Nu när jag tänker tillbaka var han nog lite förälskad i mamma men jag tyckte mycket om honom, speciellt då jag inte hade en egen morfar eller farfar så jag sov där när mamma jobbade natt ibland och gick dit och fikade och lekte etc så egentligen behöver det inte vara så konstigt men jag förstår hur ni alla tänker för jag har tänkt likadant. 

  • Äldre 23 Apr 16:02

    NN tränar ju fantastiskt energiskt....

  • Äldre 23 Apr 16:32

    Sen har jag en fundering till... mer eller mindre varannan deltagare i programet har i sitt förflutna missbrukat droger,är det vanligt i dk?

    Jag känner ingen eller ens vet någon som tagit droger. Eller är det kanske bara mindre tabubelagt i dk?


    Jag är Narcissus, en fåfäng fakir SAVE ME KAIZER!
  • Äldre 23 Apr 16:59

    Alltså, jag måste få hålla med om NNs tuggummituggande. Det är inte särskilt trevligt...


  • Äldre 23 Apr 17:06
    fluu skrev 2013-04-23 16:32:00 följande:
    Sen har jag en fundering till... mer eller mindre varannan deltagare i programet har i sitt förflutna missbrukat droger,är det vanligt i dk?

    Jag känner ingen eller ens vet någon som tagit droger. Eller är det kanske bara mindre tabubelagt i dk?
    dessa tjejer är nog så pass öppna med det just för att de är unga och saknar lite sociala spärrar, säger inte att alla unga gör det men många...och sen är droger över lag mindre tabu i danmark så det i kombination...sen får man väl generalisera lite och säga att tjejer med stabil uppväxt strular MER SÄLLAN till det för sig, vare sig m droger eller graviditet och det är ju knappt någon av de unga mammorna som har en "medel-svensson-uppväxt"
  • Längta­nsBlåa­Blomma
    Äldre 23 Apr 17:29

    Slemtorsken håller jag med. Att ha sex utan skydd är ett riskbeteende och det borde höra ihop med att även prova droger och missbruka alkohol. Eller att skaffa barn som en bekräftelse på sin mognad då inte studier finns, eller förnån som tar till droger pga svårigheter i skolan.


Svar på tråden Unga mödrar Danmark