• Saarah­88
    Äldre 3 Dec 14:01
    101717 visningar
    1377 svar
    1377
    101717

    Usch på er som ger era barn KÖTT!

    Jag kan inte förstå föräldrar som ger sina barn kött, det är sedan länge bevisat att vegetarianer lever genosnitt 8 år länge och är friskare! jag har inte varit sjuk på 10 år! inte änns en förkylning! å jag har träffat många sjuka.
    Kött ruttnar i tarmarna och kan orsaka canser.
    Sen är ju inte djurhållningen det bästa, nu har över 90 grisgådar blivigt anmälda för djurplågeri, det är förjävligt! köttet ni äter kommer från plågade djur!
    å kom nu inte å säg att ALLA inte har det så! för jo! det har dom, grisarna äter på varandra, det är inget normalt beteende, inte änns för grisar, grisar är smartare än hundar. Hade man tagit massa människor å slängt in i ett litet rum så hade dom slått i hjäl varandra.
    Ni som äter kött, VARFÖR gör ni det? jag har länge länge undrat detta, jag blev själv vegetarian när jag var 12, idag är jag 21 och det är mitt bästa val här i livet!
    och kom nu inte och säg att vi behöver det som finns i kött, för det behöver vi inte alls! det finns jätte bra vegetariska allternativ, som dessutom är JÄTTE gott!
    Har sett köttätare som blir jätte trötta efter en måltid, det sliter jätte mycket på kroppen att förbränna kött, sen förstår jag inte varför man vill ha ruttet kött i tarmarna...
    jag äter bra och tar inga vitamin tillskott, inte änns när jag var gravid, bara järn tabbletter. och min bebis vägde 4 kilo!
    så argumentet att man behöver kött håller INTE!

    Min son kommer växa upp på vegetarisk kost, och han kommer acceptera ALLA varesej man är djur eller människa! och det är jag jävligt stolt över :)

  • Svar på tråden Usch på er som ger era barn KÖTT!
  • Äldre 3 Dec 14:05
    #1

    Ett enkelt svar, Kött är gott mums


    Lukas 070530, Linnea 090613
  • Äldre 3 Dec 14:05
    #2

    jag äter kött för att det är gott., finns inget vegetariskt alternativ som smakar likadant. Även om jag tycker det är gott med qourn ibland så skulle jag inte kunna vara utan kött alltför länge.

    För mig är det naturligt med kött för dig är det inte det så är det bara. Jag är inte en sämre förälder bara för att mina barn äter kött.

  • Äldre 3 Dec 14:06
    #3

    Jag äter ytterst lite köpt kött, utan det jag äter kommer från mina föräldrars gård eller från älgar så jag tänker inte ta åt mig av ditt snack! Jag tycker kött är gott och det gör även om familj. Det finns gårdar där djur behandlas bra och alla anmälda gårdar är nu kontrollerade och godkända igen. Håll dig uppdaterad!

  • THEA och Grodan
    Äldre 3 Dec 14:06
    #4

    Men kommer han att acceptera köttätare

    Jag äter kött för att jag tycker det är gott och jo det finns djur som har det bra. Det går att som vi köpa direkt från gårdar och då vet man hur djuren har det. Men jag håller med om att mycket av djurhållningen är vidrig men då kan man ta ställning genom att handla kött som man vet kommer från djur som haft det bra eller välja viltkött.


    ♥ Tilde 980430 ♥ Alexander 070818 ♥
  • luckym­e83
    Äldre 3 Dec 14:06
    #5

    vilken tur att alla får göra som de själva vill....

  • Äldre 3 Dec 14:07
    #6

    Låt folk få bestäma själva!!!!!!

  • Ogift Fru
    Äldre 3 Dec 14:07
    #7

    Bara en fundering:
    Hur ska din son kunna acceptera alla levande varelser om han inte accepterar de som äter kött? Oavsett vad man tycker om köttätare så är det ju fakta att de flesta människor faktiskt äter kött. Och även många djur, för den delen.

  • Saarah­88
    Äldre 3 Dec 14:09
    #8

    Ogift Fru skrev 2009-12-03 14:07:31 följande:


    Bara en fundering:Hur ska din son kunna acceptera alla levande varelser om han inte accepterar de som äter kött? Oavsett vad man tycker om köttätare så är det ju fakta att de flesta människor faktiskt äter kött. Och även många djur, för den delen.
    Så du jämför din intelligens med ett djur?
  • Ullis 10
    Äldre 3 Dec 14:09
    #9

    Hoppas han accepterar oss då:) Mmm.. en lätt stekt biff säger jag bara, smask!

  • stina8­4
    Äldre 3 Dec 14:11
    #10

    Skulle inte kunna leva utan kött, det är ju det bästa som finns! Jag avstår mkt hellre allt godis, chips, choklad i världen bara jag får mitt kött! *mumma*


    ♥(¯`°?.¸ ♥mamma till världens underbaraste flicka, Salome 070314 ♥¸.?°´¯) ♥
Svar på tråden Usch på er som ger era barn KÖTT!