• Bloggar Efterlyses

  Tor 10 dec 2009 14:36 Läst 41537 gånger Totalt 1033 svar
  hidden place
  Visa endast
  Tor 10 dec 2009 14:36

  Jag efterlyser nya spännande bloggar att läsa!
  Skriver du en intressant blogg? Skicka länken här...
  Här är min nya blogg ifall du vill ta en titt!

  med-tristan-i-handen.blogspot.com/

  Hos Prisjakt jämför du pris på barnprodukter!
 • Fre 25 jul 15:07 #1016
  Det hade jag inte orkat på grund av mina diganoser som jag har. Har själv en blogg som jag skriver om mitt liv och mina diagnosen. Men jag är väldig glad att det så. Jag har om kring mig. Har min familj.
  Jag är en mamma som inte är som alla andra mammor. Jag följer min egna väg och kan man inte respektera det så håll dig undan. Jag älskar djur men katter och hundar ligger mig varmast om hjärtat. Sen så betyder min familj allt för mig så ni vet*S*.
  Kolla gärna in min blogg och lämna gärna ett avtryck! Antingen i gästboken eller med en kommentar!
  Tankar från en helt vanlig kvinna, mamma, fru med diagnosen ?autismspektrumtillstånd.
  Men lever efter mottot att hellre se möjligheter än problem! Bloggat tidigare men blev inte mycket av det hela till slut. Får se om det blir annorlunda nu!
  Syftet med mitt bloggande är att dela med mig av mina åsikter och innesta tankar plus skriva om vad som händer i mitt liv! Har alltså inget specifikt ämne att skriva om. Får bli vad det blir helt enkelt. Söker vänner! Min bloggadress:

  http://miamiamia.bloggplatsen.se/ och E-mailadress: mia2@home.se

  «

  ?

  1

 • Fre 25 jul 19:16 #1017


  Enklaste och godaste sommarfikat som räcker till många!
  Besök gärna min blogg - www.femme.se/bambi/
 • Lör 26 jul 16:34 #1018
  Senaste inlägget. Gratis (på riktigt!) mat :D

  (Obs! Inget reklaminlägg!)

 • Lör 26 jul 19:36 #1019
  Idag var vi på Maskerad, Malte var Mumie och jag fick bli en prickig hund. Jag har kommit till punkten i livet då jag tycker det inte finns så mycket att skämmas för. "Får du undan din skam blir du en modigare människa", tror jag. "Vem av oss har inte gjort lite tokigheter som vi skäms för?" Dela gärna med dig  http://ekdungen.blogspot.se/
 • Lör 2 aug 18:14 #1020

  Nu har jag och en vän fixar I bloggen så den blir mer lättläst och ni lättare kan finna inlägen I ordning. Jätteglad :D

  Det handlar om min resa att flytta till Kanada, för att jag täffade den stora kärleken därifrån......och efter 3 års äktenskp har han nu fått en allvarlig cancer. Följ gärna med på vår resa genom livet Hjärtahttp://kenopeno.wordpress.com/

 • Lör 2 aug 21:26 #1021

  Här är mitt bidrag --> www.nattstad.se/shinelikeapearl

  Handlar om mitt liv som ung gift, min stora passion bakning och lite mode/skönhet!

 • Mån 4 aug 23:50 #1022

  Nu är min välkomstsida helt klar och jag är så stolt. Vill ni följa med från början på mitt äventyr o all dramatic från början, så föreslår jag att ni läser från början. Det är en spännande resa, men också med många berg o dalar, som ni kan se på vin välkomstsida.
  Vissa inlägg skriver jag på engelska. Hoppas de flesta förstår. Annars är ni hjärtligt välkomna att fråga mig. Följ mig gärna, så följer jag er. Och kommentera gärna. Alla blir besvarade.

  Min man har cancer som ni ser på välkomstsidan och är just nu under cellgiftsbehandling. Och jag sitter här I Kanada, utan min familj.....och skulle så gärna vilja ha fler att bolla med och lite värme o stöd, I den situation vi nu befinner oss. Visst kan jag låta positive och uppåt många gånger......men det är nog en överlevare I mig som kämpar. Och det finns så mycket mer jag önskar jag kunde dela med mig I bloggen.....hur svåra relationer är här Forutom men min man förståss. Han är mitt allt. Men....oj va många historier jag har att dela med mig av hur svåra relationer är här.....och hur otroligt ensam jag känner mig, kämpande vid min mans sida..  Ibland har jag tänkt att göra låsta inlägg, som bara ni här skulle få läsa.....där jag kan vara brutalt ärligt om hur allt är.....och en vacker dag kanske jag gör så..   Lite deppig o nere idag. Och jag som ska till Sverige om 3 veckor o träffa mina barn o barnbarn o vänner. Ser så fram emot det. Men hur svårt kommer det inte att bli att resa tillbaka hit till Kanada, pga av allt drama, elakheter o skvaller som vissa I hans familj )de är 9 vuxna medelsålders syskon) skapar mot och om mig. Ja det är inte bara mig de gör så mot.....det är mot alla ingifta fruar.  Jag kan ju berätta en av historierna, så förstår ni hur sjuka de kan vara:  

  Jag hade just talat med min dotter över Skype och vi hade just avslutat samtalet, när det knacker på dörren. Jag var rörd och hade en näsduk I handen, som jag så ofta har när jag pratat med mina kära hemma I Sverige. Så klart jag saknar de oerhört. Så inget konstigt med det.

  Systern kom in och frågade hur det var med mig och jag svarade:
  - Lite rörd bara, har just pratat med min dotter o saknar henne.

  10 minuter efter systern lämnat vårt hem, så började telefonen ringa och ett annat av deras syskon sa:
   
  - Syrran ringde mig I panic. Hon sa att hon stoppat dig från att ta självmord. Behöver vi köra dig till psyket?

  Ja jag fick väl ungefär 4 samtal till av liknande karaktär.

  Och detta var när jag varit här I Kanada unfear en månad. Och nu när jag varit här I 4 år, så kan ni ju gissa hur många sjuka saker som hänt under den tiden.

  Men så här ärlig kan jag ju inte vara I bloggen, då skulle det bli fullständigt kaos här. Men Gud va jag många gånger önskar jag kunde det.

  Så ja.....det är lite svårt här. Och det kommer bli mycket svårt att lämna Sverige och åka tillbaka hit, efter att ha varit omgiven av kärlek från alla I min svenska familj I tre veckor.

  Men Jag Älskar Min Man. Och han har cancer och behöver mig. Så jag kommer ladda batterierna och åka tillbaka till Kanada och kämpa mot den här jävla cancern, vid hans sida........för vi SKA sitta I våra gungstolar en dag, och skratta åt gamla minnen en dag......när vi blir gamla o skröppliga.

  Oj va mycket det blev. Men åh så skönt att kunna säga dessa saker högt någonstans. Jag kan ju inte prata med min familj o vänner hemma I Sverige om hur hans familj är mot mig o andra fruar. Då skulle de oroa ihjäl sig för mig. Och jag vill ju inte prata för mycket med min man om det, då han behöver all sin energy till att läka och han behöver mycket positivitet och lite stress runt sig.

  Men Kanada är stort......så när han gått igenom den här behandlingen (4 månader till) så blir det en vilopaus innan de kommer kolla upp om den fungerade som den ska. Och då har vi talat om att flytta och börja om någon annanstans. Någon annan stans där det är lika mycket vildmark o natur och Rocky moutains som här.

  Tack för att ni orkade lyssna, på det jag inte kan skriva I bloggen riktigt. 

  http://kenopeno.wordpress.com/

 • Tis 5 aug 16:43 #1023

  Det är lätt att på gå den där myten om hur romantisk kärlek ska se ut, fast att vara kär är inte samma sak som att vara förälskad! I verkligheten hör du aldrig Madonna sjunga i bakgrunden. Du går inte på middag varje kväll i långklänning. Vad gör du själv för att "hitta tillbaks" till den där fantastiska känslan av att sväva i det blå? ekdungen.blogspot.se/


 • Tor 7 aug 16:15 #1024

  Gratis är gott! Jag tipsar om olika sätt att tjäna pengar och hitta bra erbjudanden som gör saker lite billigare!

  Idag ska jag t ex handla Mr Muscle för ett par kr/flaskan. Hur gör man det?:)
  Jag har också fått gratis schampo ner i brevlådan idag, och blev erbjuden att få 500 kr för 15 minuters jobb/dag under en vecka.
  Plus.. jag har hittat ett ställe där man kan få gratis smycken!
  Mer om detta i bloggen.
  http://jessicaonline.blogg.se


 • Tis 12 aug 15:47 #1025
  "Men jag måste ju läxa upp honom, när både han och jag vet att han har fel!", säger hon och jag. Självfallet ska man inte bli ett litet "lamm" o trava efter överallt. Fast du behöver inte skälla varje gång han ger dig "rätten" att skälla.Inte heller tala om och bevisa att du vet mer om det ni talar om. Försök ha lite roligt iställer. Eller hur gör DU? http://ekdungen.blogspot.se/
 • Ons 13 aug 19:16 #1026
  http://fejksjuk.blogg.se/

  En blogg om att leva med depression.
 • Fre 15 aug 17:45 #1027
  "Är lite vilse, men har det väldigt trevligt ändå!" Det finns vissa "regler" vi tror att vi måste följa när det handlar om vänner eller kärleken. Du har lockats att tro att du och din partner ska vara en "fulländad enhet". Vilket naturligtvis inte är sant. Så hur gör du/ni för att ha det bra tillsammans? Läs mer:http://ekdungen.blogspot.se/
 • Lör 16 aug 18:05 #1028
  Vågar du tillåta dig själv att tycka du är bra på saker har du kommit långt. När någon säger det, pröva att göra som barnen - håll med! Säger någon att du är kompetent, så säg: "Ja, det här är jag bra på!". Det är ingen som tycker illa om dig för det. Jag är bra på att vara en bra mamma, snäll och rolig kompis...och att föra mig framför kameran. Vad är du bra på?http://ekdungen.blogspot.se/
 • Sön 17 aug 14:29 #1029
  Med rakat huvud stövlade han omkring i stora kängor och såg väldigt tuff ut.Fast om du skulle gå riktigt nära och se in i hans ögon, skulle du möta världens mjukaste man. Hemma kanske han sitter med brunögda lilla tjejen i knät. "Får jag känna på ditt hår?", frågar hon den tuffa killen. "Det kliar så skönt under fingrarna!". Vad tänker du på när du ser en människa? Läs mer:http://ekdungen.blogspot.se/
 • Lör 23 aug 09:09 #1030

  Ett inlägg, direkt från hjärtat, om min ortorexi och bulimi jag haft i 10 år och kommit ur det tack vare S:a Helena mottagningen i Skövde. Artikel om mig ("Louise", men har gått ut med mitt namn nu och fått en enorm respons på Facebook) från lokaltidningen om sjukdomen, i hopp om att min historia kan hjälpa någon annan.


  Http://inas.se


  Länk till inlägget: inas.se/2014/08/battre-sent-an-aldrig/
 • Sön 24 aug 16:47 #1031
  "Just nu är jag en "day tripper"!. En sån där som väljer den lätta vägen och bara "hänger med". Genom att hålla mig kvar i sommaren gör det att hösten blir kort.
  Det gäller det att njuta av sensommaren. Hur känner du nu precis innan hösten kommer? http://ekdungen.blogspot.se/
 • Mån 25 aug 14:59 #1032
 • Tis 26 aug 14:04 #1033

  Alla andra gjorde som vi vuxna ofta gör när det blir "obehagliga" situationer, tittade åt ett helt annat håll. Jag visste knappt vart jag skulle ta vägen! Försökte göra ett tecken som inte skulle synas för någon annan än honom... fast situationen vände som på en fem-öring. Hur gör du själv när du hamnar där?ekdungen.blogspot.se/


Svara i tråden
Logga in
Bli medlem
Skapa en ny tråd
Ändra kategori Skriver i kategorin: Nöje

Andra har läst

Innehåll

Annat innehåll

Dagens fråga

Har barnkläder och skor blivit för avancerade och "vuxna"

Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.