• Anonym (:-S)

    hjälp snabbt! dildo har fastnat.

    Asså detta är så pinsamt att skriva överhuvudtaget.

    Det är nämligen så att jag och Killen lekte med en dildo. Och nu har den "fastnat".
    Liksom åkt upp. Nån som vet nått bra sätt att få ut den??

    (och jaa vi vet. Det låter helt sjukt och faktiskt lite kul)

    Men vi vill undvika att åka till akuten...

    Vi har försökt med glidmedel, Och han har "krystat" men den vill inte komma ut.

    Snabba tips tack...

  • Svar på tråden hjälp snabbt! dildo har fastnat.
  • Mariohn
    mee2 skrev 2009-12-11 11:05:33 följande:
    eller hur men hon kanske gillar att gå sönder??
    Är det den nivån vi hamnar på nu tackar jag för mig. Spekulationer om hurovida jag gillar att gå sönder och uppmaningar om att jag ska stoppa saker i röven är tyvärr inte riktigt intressant i min liga. Men jag kan absolut förstå varför det hamnar där.

    Tack anonym ssk och anonym BM för diskussionen
  • mee2

    marihon: hur tjock tror du en tarm e egentligen?? kanske din sk kirurg polare kan informera dig om att den e väldans tunn.

  • Mariohn
    John D skrev 2009-12-11 11:08:47 följande:
    Sorry, men folk som är oresonliga gör mig irriterad. Du menar, på fullt allvar, att du inte tycker det gör någon som helst skillnad åt vilket håll man trycker in en dildo? Du kan alltså inte förstå att en dildo går lättare åt ena hållet än åt det andra?
    Nej det menar jag inte. Jag menar bara vad jag skrev. Att jag faktiskt inte visste att det fanns vassa kanter på en dildo. Eller rättare sagt tänkte jag inte på det. Tack för upplysningen. Den kunde dock skett på ett lite trevligare vis.
  • Mariohn
    mee2 skrev 2009-12-11 11:09:33 följande:
    marihon: hur tjock tror du en tarm e egentligen?? kanske din sk kirurg polare kan informera dig om att den e väldans tunn.
    Du verkar ha hängt upp dig på min "kirurg polare" som du kallar det. Jag är inte intresserad av att konversera vidare med dig eftersom du tyvärr bara verkar kunna komma med gliringar och elakheter. Ha en trevlig jul.
  • Anonym (Lypom)

    Snacka om att detta blev ett "hett" ämne..
    Har läst hela tråden.. o blir chokad över vissa svar... O rätt många personangrepp blev de också längst med vägen.. Så kan de gå, antar jag...
    Hmmm...
    Hoppas att de gick/går bra för din kille TS!!
    Måste vara jobbigt för er båda!!!

    kram

  • mee2
    Mariohn skrev 2009-12-11 11:09:01 följande:
    Är det den nivån vi hamnar på nu tackar jag för mig. Spekulationer om hurovida jag gillar att gå sönder och uppmaningar om att jag ska stoppa saker i röven är tyvärr inte riktigt intressant i min liga. Men jag kan absolut förstå varför det hamnar där. Tack anonym ssk och anonym BM för diskussionen
    näää men du e sååå envis att du ine förstår att tarmen e såååååå himla tun å ömtålig att om den platta äden pressas ut med sina kanter vilket blir skarpa när de inte e rundade kan förstöra en tarm såååååå himla mkt. du påstår att du har en utbildad polare hos dig,han/hon borde veta detta. å eftersom du påstår att det inte e nån fara så uppmanade jagdig att testa själv inget fel med det, och eftersom du garva åt det å sa att en rispa e väl igen fara så UNDRADE ja bara om du kanske gillade att gå sönder. inget fel med det

    du garvar åt andra men det svider när man får samma respons mot sig själv???
  • mee2
    Mariohn skrev 2009-12-11 11:11:49 följande:
    Du verkar ha hängt upp dig på min "kirurg polare" som du kallar det. Jag är inte intresserad av att konversera vidare med dig eftersom du tyvärr bara verkar kunna komma med gliringar och elakheter. Ha en trevlig jul.
    du säger jju att de som skivit att de är ssk usk mm ljuger för att d e anonyma. varför e d ok för dig att frågasätta deras kunskap när du komer med sånna påståenden själv?? dvs att du har en expert hos dig. har inte hakat upp mig detlovar ja
  • Mariohn
    mee2 skrev 2009-12-11 11:15:22 följande:
    näää men du e sååå envis att du ine förstår att tarmen e såååååå himla tun å ömtålig att om den platta äden pressas ut med sina kanter vilket blir skarpa när de inte e rundade kan förstöra en tarm såååååå himla mkt. du påstår att du har en utbildad polare hos dig,han/hon borde veta detta. å eftersom du påstår att det inte e nån fara så uppmanade jagdig att testa själv inget fel med det, och eftersom du garva åt det å sa att en rispa e väl igen fara så UNDRADE ja bara om du kanske gillade att gå sönder. inget fel med det du garvar åt andra men det svider när man får samma respons mot sig själv???
    Jag fattar inte att du inte inser att du gör bort dig. Jag har varken garvat åt någon eller påstått att det inte är någon fara. Det är direkt pinsamt att du sitter och skriver som du gör och hittar på saker i förhoppning om att på något vis greppa det sista halmstrået. Det är inget som svider här alls. Jag har från början sagt att det absolut kan bli aktuellt med en operation men att man testar andra alternativ först. Jag erkände nyss att jag dumt nog inte tänkt på att en dildo kanske inte har samma form på båda hållen. Jag har inga problem alls med att erkänna när jag resonerar ogenomtänkt som nyligen. Du däremot gör ett spektakel av dig själv genom att hålla på som du gör nu.
  • Anonym

    men en supp stoppar man in med den kantiga sidan först det vet ni väl?

Svar på tråden hjälp snabbt! dildo har fastnat.