• Anonym
    Äldre 11 Dec 09:13
    99766 visningar
    1124 svar
    1124
    99766

    Det ska fan vara en modern man!

    Mycket tänkvärt inlägg.

    Är en kvinna som har levt ihop med båda typerna. Dvs,. tuffingen som vill betäcka mig men vägrar hjälpa till, och den fina familjekillen som delar alla sysslor med mig och tar mycket hand om barnen, med lite lägre sexlust.

    Jag har alltså haft båda och aldrig varit 100% nöjd.

    Det ultimata svaret är att vi kvinnor vill ömsom bli dyrkade och ompysslade som prinsessor och ömsom behandlade som skräp. (håll käft slyna) Detta måste ske av samma kille.

    Den killen som fattar det kommer jag nog bli beroende av för alltid.

  • Anonym
    Äldre 11 Dec 09:15
    #2

    Detsamma gäller väl för er killar. Vi ska vara omtänksamma och bra med barnen, laga värsta matlådan som man kan skryta på jobbet med, pyssla, städa och feja och massera era fötter och helst ska ni känna att ni är viktiga familjeförsörjare när ni kommer hem från jobbet.

    Sen i sängen ska vi vara porrdrottningar som helst smiskar upp er varje kväll...

    Har jag fel?

  • Anonym
    Äldre 11 Dec 18:06
    #40

    Oj då! Jag och min man delar lika på hushållsarbetet, men nåt sex har vi inte. Men det beror på att han inte vill. Han ser mig som alldeles för god och fin, inte snuskig och porrig. Jag är alltså bara madonna. Suck!

  • Anonym
    Äldre 23 Dec 10:00
    #59
    Mr December skrev 2009-12-23 09:24:06 följande:
    Jag har också funderat mycket över det här. Jag är busen som blev hemmafru och jag känner att min sambo har tappat all respekt för mig. Sexlivet är sen flera år tillbaka i botten. Det jag stör mig mest på är att hemma hos oss finns det inga traditionella " Kvinnosysslor" men gott om "manssysslor". Jag ska sköta hemmet och barnen lika väl som henne men jag ska även renovera villan, mecka med bilen osv. Kvinnor använder ofta ursäkten att om det var mer jämnställt i hushållet som skulle dom vara mer villiga till sex, vilket skitsnack. En annan sak som stör mig är att man får knappt höja rösten hemma. Men om det är bråk på stan då ska man minsann vara "man" och gå imellan eller om någon beter sig illa mot henne på krogen så ska man försvara hennes heder. Usch!! säger jag bara!
    Men vafan,. vem skulle inte vilja ställa upp för sin sambo om hon blev illa behandlad på krogen??

    Du kanske skulle ha en hund istället?
  • Anonym
    Äldre 23 Dec 10:08
    #60
    The Man skrev 2009-12-22 18:47:12 följande:
    Just dessa delar i inlägget är oerhört intressanta måste jag säga och stämmer verkligen till eftertanke. VAD I HELA VÄRLDEN ( eller ska man kanske säga VEM i hela osv) har bestämt att sex är annolunda än bedminton eller schack???? Varför ska man få idka vissa intressen på egen hand med kompisar, men inte andra såsom t ex sex??? Ja, jag har då inget svar på denn frågan. Men nog är det ett intressant spörsmål....
    Jaha så blev gnälltråden helt plötsligt en tråd om att man borde få gå till en älskarinna likaväl som man går till badmintonbanan eller schackklubben?? Vad har ni för kvinnosyn egentligen?

    Ni ska roa er borta, knulla borta, osv. vad har ni hemmet och familjen till då?

    Kan man kanske även ha rätten att gå iväg och leka med nån annans uppfostrade och trevliga barn så man slipper sina egna ouppfostrade och smutsiga barn hemma?

    Ni vill med andra ord ha er kvinna, hus och familj, men ni vill inte städa och pyssla hemma, och gärna ha sex med nån annan?

    Det finns sånt som heter respekt. I vissa fall här så borde det helt enkelt att släppa sin kvinna fri och gå vidare. Det finns prostituerade och Mc Donalds.
  • Anonym
    Äldre 26 Dec 18:40
    #96

    Mycket bra inlägg.... är på pricken som jag själv har det. Man ska ha diskborsten i vänster hand och piskan i höger ...

  • Anonym
    Äldre 28 Dec 19:19

    så från att allt är på hennes villkor ska allt bli på dina villkor för att det ska duga? Hon ska vilja och vara precis så entusiastisk som du har satt standarden för. Du ställer höga krav

    Lust föder som sagt lust. Om hon "ställer upp" utan den totala hängivenhet du allra helst önskar kanske hon helt enkelt blir kåtare. Tänkt på det?
    Completorium skrev 2009-12-28 18:32:20 följande:


    Precis, ur möts man? Min fru har funderat över hur hon skulle gå mig till mötes trots att hon inte har lust. Men eftersom hon vet att jag inte nöjer med att hon bara "ställer upp" så faller den möjligheten, för trots allt så kan man inte kompromissa fram ett engagemang, och jag vill i första hand ha kvalitetssex, inte kvantitetssex.
  • Anonym
    Äldre 28 Dec 19:34

    håller med


    Parniara skrev 2009-12-28 19:29:52 följande:
    Jag kan bara prata för mig. Nä det handlar inte om att den andre ska helt plötsligt ställa sig på min sida, så jag får 100% som jag vill. Det handlar om att i ett förhålladne när den ena inte vill så blir det lätt att den sätter standarden. Men standarden borde kanske vara på mitten av skalan? Den stora knäckfrågan är hur man uppnår den ändringen.
  • Anonym
    Äldre 28 Dec 19:39

    ts, testat att INTE göra allt för att få henne att njuta? Att inte göra så stor grej av att ha sex? Någonstans mellan slicka till vrålande orgasmer och töm-o-glöm? Jag har läst i tråden ett tag men faktum är att jag förstår din kvinna bättre nu, än i början av tråden. Kan det vara så att du gör det till en sån jättegrej varje gång ni ska ha sex? att hon heller avstår.

    För visst är det på sätt och vis obegripligt att hon som njuter så mycket av ert sex hellre avstår helt. Men just den är stora njutningen kan säkert verka jobbigt innan man är där.

  • Anonym
    Äldre 29 Dec 14:26
    StefanH skrev 2009-12-29 12:16:42 följande:
    Jag känner också förnedring när jag vill ha sex. Det intressanta är varför gör man det? Jag tror inte hon känner förnedring de gånger hon tackar nej eller kniper ihop benen. Är det att man bönar och ber? Om hon skulle be mig tio gånger om att dammsuga och jag skulle vägra, jag är ytterst tveksam att hon skulle känna sig förnedrad att fråga en elfte gång, utan bara bli förbannad. Skumt...?
    Det handlar om maktlöshet tror jag. Om du aldrig dammsuger så kan hon ordna en annan karl som dammsuger precis lika bra - du är utbytbar. Men om hon inte vill ha sex så kan du inte hitta någon annan, om det är HENNE du vill ha sex med. Du vet att hon på ett sätt är oersättlig och därför är du maktlös gentemot henne.

    När man vill ha sex så visar man ju att man vill ha någon speciell, just den personen. Att då bli nekad är en utsatt situation.

    Jag tror att känslan av makt som det här ger den åtrådda är en del i problemet. Man vill känna den makten och även utöva den. Det är därför många känslokalla människor ofta ändrar sig när den försmådde partnern tappar intresset. Då förlorar de ju sin makt och vill gärna ha tillbaka den.
Svar på tråden Det ska fan vara en modern man!